Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ

МГЕРБ Търговище


БЛОГ НА МГЕРБ ТЪРГОВИЩЕ
Wednesday 27 July 2016 - 20:57:13
изглед за печат


Министерски съвет отпусна общо 2 530 000 лв. на общините Търговище, Омуртаг, Антоново и Опака за реализиране на значими общински проекти. Това съобщи днес народният представител от ПП ГЕРБ-Търговище д-р Венка Стоянова.

По бюджета на община Търговище са отпуснати 1 500 000 лв. за изграждане на обект:„Реконструкция на ул."Поп Сава Катрафилов" от бул."Трайко Китанчев" –кръстовище ул. "В.Петлешков" до кръстовище ул.„Любен Каравелов".

По бюджета на община Омуртаг средствата са в общ размер на 350 000 лв. разпределени както следва: изграждане на детска площадка номер 1 в гр. Омуртаг- 80 000 лв.;за ремонт и рехабилитация на уличната мрежа на територията на община Омуртаг – 270 000 лв.

По бюджета на община Опака за благоустрояване на училищни площадки и създаване на зони за отдих и спорт в общината – 330 000 лв. По бюджета на община Антоново за доизграждане на градска пречиствателна станция за отпадни води на гр. Антоново и изграждане на пътища в общината са отпуснати 350 000 лв.


[ Още... ]
Търговище

Monday 18 July 2016 - 14:55:59
изглед за печат


Народният представител от ПП ГЕРБ д-р Венка Стоянова почете 179-та годишнина от рождението на Васил Левски. Поклонението пред барелефа му в Търговище бе организирано от Община Търговище и II СОУ „Проф. Н. Маринов”. Идеята е да бъде поставена една нова традиция – да бъде почитан идеолога на българската национална революция не само в деня на трагичната му гибел, но и в деня на рождението.

Цветя и венци в знак на признателност бяха поднесени от народния представител д-р Венка Стоянова, кмета на общината д-р Дарин Димитров, областния управител Светлин Бонев, културни институции, училища, граждани.


[ Още... ]
Търговище

Sunday 10 July 2016 - 22:03:40
изглед за печат


Общинските съветници от ПП ГЕРБ-Търговище уважиха традиционния събор в свещената местност " Баба Конду" край село Божурка. На празника присъстваха още кметът на община Търговище д-р Дарин Димитров, кметове на кметства, членове и симпатизанти на партията.

Баба Конду е място, на което мюсюлманите се събират ежегодно, почитано е като чудотворно от началото на 16 век. Празникът традиционно включва борби, конни надбягвания и отдаване на признателност за всички блага дадени от Земята. В местността има оградено свещено дърво, на което и мюсюлмани, и християни връзват парчета от дрехите си или кърпи за здраве. Съборът на Баба Конду е най-големият летен събор на мюсюлманите от региона, на който се събират стотици жители на Североизточна България, както и гости от цялата страна.[ Още... ]
Търговище

Monday 04 July 2016 - 13:40:14
изглед за печат


С тържествена церемония служителите на Областна дирекция на МВР-Търговище отбелязаха професионалния си празник-5 юли. Сред официалните гости на празника бе и народният представител д-р Венка Стоянова, която връчи поздравителен адрес на директора на полицията в Търговище гл.комисар Николай Ненков. В поздравлението, народният представител пожелава на всички служители здраве, сили и все така всеотдайно да изпълняват тежките и отговорни служебни задължения.

Честването на празника започна с молебен за здраве и успех на служителите от Областната дирекция, отслужен от ставрофорен иконом Славчо Проданов и продължи с издигне знамената на Република България и на Европейския съюз. Тържествената част завърши с демонстрации на „Специализираното тактическо звено за бързи действия” към ОДМВР-Търговище и Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Търговище.


[ Още... ]
Търговище

Saturday 02 July 2016 - 13:27:41
изглед за печат


Представители на младежката структура на ГЕРБ от Търговище, Попово и Омуртаг се обучаваха как да бъдат успешни лидери. Участниците имаха възможност чрез работа в група и самостоятелна работа да покажат лидерските си качества и умения. Лектор беше психологът Марина Маринова.

Дебати в залата предизвика въпроса „ Защо хората имат нужда от лидер и какви трябва да бъдат неговите идеални качества”? Предимството за участниците бяха ролевите игри и ситуации от ежедневието, чрез които младежите практикуваха лидерските ценности със собствен опит.[ Още... ]
Търговище

Saturday 18 June 2016 - 20:30:24
изглед за печат


Общинските съветници от ПП ГЕРБ-Търговище проведоха открити приемни в четири села от общината. В срещите взеха участие народният представител д-р Венка Стоянова, съветниците Панайот Димитров, Арнел Якуб, Турхан Хаджиибрямолу и Анета Куманова.

В село Съединение, жителите на населеното място споделиха необходимостта от подвижни аптеки, както и повече полицейско присъствие в населеното място. Състоянието на пътя Търговище – Съединение бе друг въпрос, който поставиха живеещите в селото. Общинските съветници поясниха, че в капиталовата програма на Общината е заложено пътят да бъде отремонтиран до края на годината.


[ Още... ]
Търговище
Отиди на страница       >>  
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
Общинско събрание
ПП ГЕРБ Попово - Общинско събрание
Брой снимки: 5

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2016
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved