АЗ СЪМ ЗА !

ПП ГЕРБ

Читателско мнение
Какво направи кмета на Попово със „стълбовете на общинското и регионално здравеопазване“?

Превръщането на Попово в крепостно имение на местния феодал Веселинов е вече световно известен факт. Но ако “велможата” познаваше поне малко историята щеше да знае, че за феодалите най-важното е било поданиците му да са добре, защото това определя и неговото съществование. ......(още)


МОРАЛ ИЛИ ЦИНИЗЪМ??

Да се възползваш от мъката на едно семейство, от загубата на един млад човешки живот излиза извън моралната норма или е типичен пример на цинизъм, беше първият въпрос, който си зададох, прочитайки публикацията на сайта на Община Попово „Чиновническо бездушие и политически инатлък са цената на един живот“.......(още)


Фейсбук профил

МГЕРБ

МГЕРБ Търговище


БЛОГ НА МГЕРБ ТЪРГОВИЩЕСтабилна България ВРЕМЕ Е !


Friday 19 September 2014 - 14:45:27
изглед за печат
Продължават срещите на кандидатите за народни представители от ГЕРБ – Търговище с жители от областта. Четвъртият в листата Митко Стайков се срещна с жителите на селата Първан и Веренци, като ги запозна с акцентите от политическата програма на ГЕРБ в сферата на здравеопазването и социалната политика. „Ние отлично познаваме вашите проблеми и решението за тях е залегнало в нашата програма. Там ясно сме посочили какво правим в социалната политика и здравеопазването, ако отново получим доверието ви. Ние сме екип от професионалисти и неведнъж сме доказвали, че работим за обществото”, заяви Митко Стайков.

Кандидатът за народен представител Стефан Иванов посети жителите в село Конак. Те имаха възможност да задават неограничен брой въпроси по всички теми, които ги интересуват и получиха честни и изчерпателни отговори. В края на срещата Стефан Иванов призова за висока избирателна активност и да се гласува с № 9 в бюлетината за развитието и стабилността на България.


[ Още... ]
Търговище

Thursday 18 September 2014 - 14:07:02
изглед за печат
В рамките на предизборната кампания на ПП ГЕРБ в 28 МИР – Търговище, кандидатът за народен представител Митко Стайков се срещна с жителите на селата Птичево, Змейно и Тъпчилещово. На срещите бяха дискутирани залегналите приоритети в програмата на ПП ГЕРБ както и наболелите проблеми на местното население.

„ ПП ГЕРБ е единствената партия която работи за хората от смесените региони. Ние не делим хората по партийна и етническа принадлежност”, заяви Митко Стайков при предизборната си обиколка в селата от община Омуртаг.


[ Още... ]
Омуртаг

Thursday 18 September 2014 - 11:17:44
изглед за печат
Водачът на листата на ПП ГЕРБ-Търговище д-р Дарин Димитров и кандидатите за народни представители д-р Венка Стоянова и Светлин Бонев посетих село Преселец. Те обсъдиха с жителите на селото проблемите на хората в малките населени места и възможните им решения.

Д-р Венка Стоянова припомни, че при предходното правителство спряха да се строят пътища и да се реализират социални програми. „Има надежда за България да тръгне по правилния път. За да стане това, трябва да гласуваме за ГЕРБ”, категорична бе д-р Стоянова.


[ Още... ]
Търговище

Thursday 18 September 2014 - 11:09:57
изглед за печат

Кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ – Търговище Стефан Иванов посети село Горица, общ. Попово. На срещата той запозна жителите на селото с акцентите от политическата програмата на ПП ГЕРБ за развитие на България.

Стефан Иванов наблегна на това, защо и колко е важно да бъде висока избирателната активност и подчерта, че ГЕРБ може и трябва да спечели убедителна победа на предстоящите избори, за да се гарантира едно стабилно развитие на България.

На срещата, хората споделиха проблемите, с които се сблъскват всеки ден в малките населени места. Стефан Иванов бе категоричен, че ПП ГЕРБ ще изпълни предвиденото в предизборната програма и призова присъстващите да гласуват с бюлетина номер 9 за по-доброто бъдеще на България.[ Още... ]
Попово

Monday 15 September 2014 - 16:26:14
изглед за печат


Водачът на листата от ПП ГЕРБ-Търговище д-р Дарин Димитров изпрати поздравителни адреси до всички училища в областта по случай първия учебен ден. В поздрава се казва :

Уважаеми учители,
Скъпи ученици,

За мен е удоволствие да Ви поздравя по повод една от най-светлите дати в календара на българското училище - 15 септември!

Първият ден на новата учебна година винаги е бил и ще бъде празник. Този ден е много специален за всеки един от нас, защото е символ на почитта на българина към образованието.
Затова бих искал да Ви пожелая да поддържате с ентусиазъм огъня на знанието, защото то е успяло да превърне всеки един от нас в образован гражданин на света!
Бъдете здрави и успешни!
На добър час!Д-р Дарин Димитров
Кандидат за народен представител
от ПП ГЕРБ-Търговище[ Още... ]
Търговище

Monday 15 September 2014 - 15:44:38
изглед за печат
В навечерието на 15 септември, водачът на листата на ПП ГЕРБ-Търговище д-р Дарин Димитров подари дрехи и обувки на 8-годишният Дениз, чието семейство е в затруднено финансово положение.

Дениз ще бъде във втори клас и неговите учители споделят, че е изключително умно и даровито дете. В състезание, организирано от Съюза на българските учители, той има максимален брой точки по български език и литература. Освен това, малчуганът притежава и артистичен талант, с който участва във всички тържества и мероприятия на училището, в което се обучава.

При връчването на подаръците, д-р Димитров пожела на Дениз много успехи, да запази своята любознателност и обич към училището.
[ Още... ]
Търговище
Отиди на страница       >>  
Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
Инициативи
Местни избори 2011 - Търговище - Инициативи
Брой снимки: 26

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2014
ПонВтСрЧетПетСъбНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved