Андрей Ковачев

АЗ СЪМ ЗА !

ПП ГЕРБ

Фейсбук профил

МГЕРБ

МГЕРБ Търговище


БЛОГ НА МГЕРБ ТЪРГОВИЩЕ
Friday 27 March 2015 - 16:14:38
изглед за печат
На днешното заседание на Общински съвет-Търговище, съветниците от ГЕРБ гласувах против увеличаването на таксите в Детски фолклорен ансамбъл „Шарено герданче”. От местната администрация направиха предложение, с което да се увели цената на услугата от 10 лв. на 15 лв. Според вносителя на докладната записка, промяната на таксата е необходима с оглед на потребностите и издръжката на Ансамбъла, засиления интерес от страна на потребителите и адаптирането на сумата за предлаганите услуги с икономическата ситуация. Панайот Димитров от ГЕРБ направи предложение таксата да се запази, а останалата част от средствата, необходими за издръжка да се поемат от общинския бюджет. Той беше категоричен, че е неприемливо децата, които прославят града ни да бъдат наградени, като се увеличи таксата им за участие в Детски фолклорен ансамбъл „Шарено герданче”.

[ Още... ]
Търговище

Monday 23 March 2015 - 11:26:06
изглед за печат


Областната структура на ЖГЕРБ-Търговище проведе отчетно-изборно събрание и направи номинации за ново ръководство. На събитието присъстваха председателят на ЖГЕРБ Ирена Соколова, Селиме Кърджалиева – член на НИС на ЖГЕРБ, народният представител д-р Дарин Димитров, областният управител Светлин Бонев, областният координатор на ПП ГЕРБ-Търговище д-р Венка Стоянова.
На събранието, Дарина Костова – областен клубен ръководител на ЖГЕРБ-Търговище направи отчет на дейността на структурата до момента. Тя поясни, че дамите от ГЕРБ периодично провеждат дарителски акции и инициативи насочени към семейства, деца, хора в неравностойно положение.


[ Още... ]
Търговище

Sunday 08 March 2015 - 17:09:51
изглед за печат


Народният представител д-р Дарин Димитров и представители на МГЕРБ изненадаха приятно работещите в Акушеро-гинекологичното отделение на търговищката болница. В Деня на жената – 8 март, младежите поздравиха всички дами с празника като им подариха цвете с послание да бъдат лъчезарни, всеотдайни, обичащи и обичани.

Д-р Дарин Димитров благодари на жените за всеотдайния им труд и пожела здраве, щастливи мигове и успехи в личен и професионален план.


[ Още... ]
Търговище

Tuesday 03 March 2015 - 15:24:15
изглед за печат


Народният представител д-р Дарин Димитров, областният управител Светлин Бонев, областният координатор на ПП ГЕРБ-Търговище д-р Венка Стоянова и представители на партията се включиха в честванията по случай Националния празник– 3 март. Те присъстваха на панихидата в памет на загиналите за свободата на България, отслужена в храм „Св. Иван Рилски”.

Проявите, посветени на 137-та годишнина от Освобождението продължиха с празничен концерт „Свободата” на ПФА „Мизия” и ДФА „Шарено герданче”. Пред Паметника на българо-руската дружба бяха поднесени венци на признателност от името на ПП ГЕРБ-Търговище и евродепутатите от ЕНП/ГЕРБ.


[ Още... ]
Търговище

Tuesday 03 March 2015 - 15:14:36
изглед за печат
Народният представител д-р Дарин Димитров, областният координатор на ПП ГЕРБ-Търговище д-р Венка Стоянова и общинският ръководител на партията в Попово Стефан Иванов бяха гости на традиционните конни надбягвания в село Садина.

По традиция, всяка година в месността Белият баир край селото се организират конски кушии, а участниците в него освен българското знаме развяват и канска опашка – един от символите, които ни свързват със славното ни минало и ни дават самочувствие на българи.

Представителите на ГЕРБ, заедно с десетки жители и гости проследиха с интерес състезанието, а д-р Димитров награди победителите, като им пожела здраве и още повече успехи.


[ Още... ]
Търговище

Monday 02 March 2015 - 17:29:39
изглед за печат


ГЕРБ-Антоново зарадва жителите на града по случай традиционния български празник – 1 март. Членове на партията подариха на съгражданите си мартенички с пожелания за здраве, радост и късмет.

[ Още... ]
Антоново
Отиди на страница       >>  
Европарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2015
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved