Андрей Ковачев

АЗ СЪМ ЗА !

ПП ГЕРБ

Фейсбук профил

МГЕРБ

МГЕРБ Търговище


БЛОГ НА МГЕРБ ТЪРГОВИЩЕ
Sunday 26 April 2015 - 19:35:53
изглед за печат

Областната структура на МГЕРБ-Търговище проведе отчетно-изборно събрание. На събитието присъстваха областният управител Светлин Бонев, областният координатор на ПП ГЕРБ-Търговище д-р Венка Стоянова, областният координатор на СГЕРБ д-р Никола Найденов, Христо Котов и Галина Василева – членове на НИС на МГЕРБ.

Областният координатор на МГЕРБ-Търговище Константин Манев направи отчет на дейността на структурата до момента. Той благодари за възможностите, които организацията им е предоставила и отбеляза, че през годините младежите са резлизирали редица инициативи, участвали са в мероприятия както на местно, така и на национално ниво.


[ Още... ]
Търговище

Friday 24 April 2015 - 20:35:28
изглед за печат


Общинската собственост трябва да се управлява рационално и в интерес на гражданите. Това заявиха на пресконференция днес общинските съветници от ГЕРБ-Търговище. Повод за срещата с медиите бе предстоящата сесия на Общинския съвет и докладна записка, касаеща продажба на повече от 2 дка поземлени имоти, по искане на собственика на търговските обекти, построени върху тях. Става въпрос за земята под супера на пазара, аптека „Панацея” и прилежащите парцели зад нея.

„Общата площ е 2 150 кв.м. за 80 хил.лв. На сесията ще направим предложение тя да се увеличи на 100-150 лв./кв.м, която е най-близка до пазарната, предвид локацията на обекта”, заяви Панайот Димитров. „Това е поредния подарък за предстоящите местни избори. Съюза БСП-ДПС трябва да бъде подкрепен и материално обезпечен, за да се гарантира следващ мандат за д-р Мирев”, допълниха общинските съветници.


[ Още... ]
Търговище

Friday 24 April 2015 - 11:37:47
изглед за печат


Жени и Старейшини ГЕРБ – Търговище проведоха съвместна инициатива по повод Деня на Земята. Представители на двете структури почистиха търговищкия парк „Юкя”. Те събраха отпадъците и нападалите по земята клони, като споделиха, че са радостни от вида, който придобива мястото за отдих.

Вече няколко години ГЕРБ-Търговище непрекъснато подновяват, обогатяват и почистват парка, в резултат на което, той се превърна в едно от най- предпочитаните за отмора места в града.


[ Още... ]
Търговище

Saturday 11 April 2015 - 14:41:39
изглед за печат
Ден преди Възкресение Христово, МГЕРБ-Търговище създаде празнично настроение в Защитеното жилище в село Лиляк. За поредна година младежите зарадваха своите приятели като им подариха козунаци, сладкиши и дрехи. С много интерес и емоции всички заедно боядисваха и рисуваха великденски яйца. Областният координатор на МГЕРБ-Търговище Константин Манев пожела на обитателите в жилището светли празници, много здраве и усмивки.

[ Още... ]
Търговище

Friday 10 April 2015 - 10:34:29
изглед за печат
Представители на ПП ГЕРБ - Омуртаг гостуваха в Пенсионерски клуб „Хан Омуртаг” и в Дневния център за възрастни хора. В навечерието на големия християнски празник Възкресение Христово, те зарадваха своите домакини като им подариха козунаци. Общинският ръководител Митко Стайков поздрави възрастните хора и им пожела здраве, благополучие и да запазят борбения си дух.

По случай Великден, ГЕРБ-Омуртаг раздадоха козунаци и на жителите в селата от общината.


[ Още... ]
Търговище

Tuesday 07 April 2015 - 11:22:29
изглед за печат
„ Уважаеми колеги,
Уважаеми медицински специалисти и здравни работници,


Щастлив съм да Ви поздравя със 7 април –Световния ден на здравето и професионалния празник на медицинските специалисти!
Ежедневните предизвикателства, пред които сме поставени, изискват отдаденост , висок морал и голямо сърце. За да се изправиш пред страданието и болестта е нужна сила, възможна само тогава, когато усещаш работата си като призвание - да помагаш и да бъдеш полезен.
Продължавайте, с душа и сърце, с професионализъм и всеотдайност, да служите на здравето и живота на хората!

Желая Ви здраве, лично благополучие и професионални успехи!”


С уважение,
Д-р Дарин Димитров
Народен представител от ПП ГЕРБ Търговище[ Още... ]
Търговище
Отиди на страница       >>  
Европарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
07.12.2007 - в.Знаме
Местни избори 2007 - Пресата за нас - 07.12.2007 - в.Знаме
Брой снимки: 1

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2015
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved