Време е !

Андрей Ковачев

АЗ СЪМ ЗА !

ПП ГЕРБ

Фейсбук профил

МГЕРБ

МГЕРБ Търговище


БЛОГ НА МГЕРБ ТЪРГОВИЩЕВидими резултати. Време е !
slaid generated by WOWSlider.com
Slideshow Script by WOWSlider.com v5.2
Предизборни платформи и кандидати за общински съветнициTuesday 13 October 2015 - 15:54:58
изглед за печат
Кандидатът за кмет на община Търговище д-р Дарин Димитров кани директорите и учителите в училища и детски градини на среща – разговор по проблемите на предучилищното и училищно образование.

Срещата с представителите на детски градини ще се проведе на 18 октомври /неделя/ от 11.00 часа в Предизборния щаб на ПП ГЕРБ Търговище / сградата на бившата Пощенска банка на Бряста/.

Директорите и учителите от основни училища, гимназии и професионални гимназии ще имат възможност да е срещнат с кандидата за кмет д-р Дарин Димитров в събота, 17 октомври от 16.00 часа в офис кафето(срещу сградата на старото кино).

[ Още... ]
Търговище

Tuesday 13 October 2015 - 15:48:05
изглед за печат


Кандидатът за кмет от ГЕРБ на община Търговище д-р Дарин Димитров посети пенсионерите от ПК “Паисий Хилендарски“. Заедно с кандидатите за общински съветници Панайот Димитров, д-р Никола Найденов и Велко Велев, те изслушаха проблемите на хората от третата възраст и представиха приоритетите в предизборната платформа на кандидата за кмет.

Като едни от най-наболелите проблеми на града, пенсионерите посочиха неподдържаните междублокови пространства, инфраструктурата в града и неправилното паркиране на автомобили по тротоарите. Кандидатът за кмет от ГЕРБ заяви, че изоставените квартали, неприветливите междублокови пространства, нереновираните детски площадки, неподдържаните зони за отдих са само малка част от неприветливата картина в града ни.Той бе категоричен, че облика на населените места може да стане както с помощта на общината, така и с грижата на хората към тях. „Градът ни изостава много сериозно в развитието и качеството на инфраструктурата в сравнение с други градове. Усещането за липса на ред и агресивно нахлуване в градското пространство се засилва с всяка изминала година. Трябва и може качествено да се подобри състоянието на уличната мрежа“, категоричен бе д-р Димитров. „Ние не умеем да се възползваме от европейската солидарност. През последните четири години градът ни изпадна на едно от последните места в страната по реализиране на проекти, финансирани със средства от фондовете на ЕС“, каза кандидатът за кмет.

[ Още... ]
Търговище

Tuesday 13 October 2015 - 14:44:22
изглед за печат


За развитието на Търговище са нужни нови идеи, нови подходи и нови решения. За съжаление Търговище все не успява да отвори хоризонта си за новиидеи, да работи сърцато и отговорно, да прилага новите финансови механизми, които направиха чудеса в градове като нашия. Това каза пред жителите на село Буховци кандидатът за кмет на община Търговище от ГЕРБ д-р Дарин Димитров.

В залата на читалището в селото присъстваха и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ - Христо Стойнев, Панайот Димитров, д-р Никола Найденов, Арнел Якуб, д-р Венка Стоянова, Турхан Хаджиибрямолу, Недялко Неделчев, Дарина Костова, д-р Теодора Буцева, Невена Станимирова, Андреана Якимова и Мария Иванова.


[ Още... ]
Търговище

Tuesday 13 October 2015 - 14:40:10
изглед за печат


Кандидатът за кмет на община Търговище д-р Дарин Димитров и кандидатите за общински съветници – Христо Стойнев, Панайот Димитров, д-р Никола Найденов, Арнел Якуб, д-р Венка Стоянова, инж. Турхан Хаджиибрямолу, д-р Димчо Димов, инж. Недялко Неделчев, Дарина Костова, д-р Теодора Буцева, Невена Станимирова, Андреана Якимова и Мария Иванова посетиха село Алваново.

На срещата кандидатът за кмет на село Алваново Христина Атанасова заяви, че познава проблемите на населеното място и с подкрепата на д-р Дарин Димитров и общинските съветници от ГЕРБ ще продължи да работи за хората и за селото.

Пред жителите на селото, областният координатор на ПП ГЕРБ д-р Венка Стоянова представи кандидатите за общински съветници като подчерта, че листата е съставена от доказани професионалисти, млади хора и добри ръководители.


[ Още... ]
Търговище

Tuesday 13 October 2015 - 14:11:48
изглед за печат


В Омуртаг ще бъде намерен най-точният и най-прецизният начин на работа, защото целта е една - община Омуртаг да се развива, да стане едно добро място за живеене. Това заяви кандидатът за кмет на Омуртаг Танер Исмаилов пред жителите на селата Красноселци и Горно Козарево. Той подчерта, че всички трябва да покажат сплотеност, която да постави в миналото практики, случващи се десетилетия наред. „Сега е моментът да покажем, че сме силни и вярваме един в друг. Трябва заедно да решаваме проблемите, да се обединим и да градим бъдещето на младите хора“, добави Танер Исмаилов.

[ Още... ]
Омуртаг

Monday 12 October 2015 - 17:37:42
изглед за печат


При засилен интерес премина срещата на кандидата за кмет на Търговище от ПП ГЕРБ д-р Дарин Димитров и кандидатите за общински съветници Панайот Димитров, Велко Велев и д-р Никола Найденов с членовете на ПК „Раковски“.Пенсионерите от клуба изразиха негодуванието си от недостатъчната грижа от страна на общината към тях. Те споделиха своите тревоги относно лошото състояние на улиците и високата безработица, която подтикватехните деца и внуци да напускат града.

[ Още... ]
Търговище
Отиди на страница       >>  
Време е !

Европарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2015
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved