Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
Wednesday 20 December 2017 - 10:06:05
изглед за печат


Народният представител д-р Венка Стоянова и членовете на областното ръководство на Предприемачи ГЕРБ Никола Тошков и Константин Манев посетиха своите приятели от защитеното жилище в с. Лиляк, община Търговище. Гостите зарадваха осемте младежи, които са настанени тук с плодове и лакомства. С голяма радост петте момичета и трите момчета приеха така необходимата за ежедневието им автоматична перална машина, която им подари Константин Манев. Домакините разказаха как се грижат за своя дом, похвалиха се с оранранжерията, в която цяло лято отглеждат краставици и домати, а в момента имат пресни салатки и лук. Всички си спомниха за срещите през изминалите години, за съвместните игри и боядисване на яйца за Великден. Гостите също получиха много подаръци – коледни ръчно изработени картички и рисунки, а най-често задаваният въпрос беше „Кога ще дойдете пак? Ще ви чакаме!”.

[ Още... ]
Търговище

Wednesday 20 December 2017 - 09:56:08
изглед за печат


Народният представител д-р Венка Стоянова подкрепи членовете на пенсионерски клуб „Надежда” с. Съединение за подготовката и провеждането на прояви, посветени на 10 годишнината от създаването на клуба. В програмата на честването бяха включени посещения на молитвени храмове – джамията и църквата „Успение Богородично” в областния град, както и на търговищките музеи. С голям интерес, придружени от клубния ръководител на Старейшини ГЕРБ д-р Никола Найденов, общинския съветник Арнел Якуб и членове на ПП ГЕРБ те разгледаха заедно експозициите, изложени в Славейковото училище, в Археологическия, Етнографския музей и в къщата-музей на Знаменосеца на Ботевата чета Никола Симов – Куруто.

[ Още... ]
Търговище

Wednesday 13 December 2017 - 11:42:29
изглед за печат


Народният представител д-р Венка Стоянова и общинските съветници от групата на ПП ГЕРБ в общинския съвет Анета Куманова, Панайот Димитров и Арнел Якуб празнуваха заедно с жителите на с. Пробуда, общ. Търговище и техните гости 90 годишният юбилей на читалище „Родина 1927”и откриването на новата му сграда. С вълнение председателят на читалището Стефан Янев и секретарят Анета Кирчева представиха на присъстващите обновената и преустроена за нуждите на Читалището сграда, в която са обособени библиотека, етнографска изложба и зала за провеждане на мероприятия. „Благодарим на кмета на община Търговище д-р Димитров и на Общинския съвет, които ни предоставиха сградата на бившата детска градина в селото и осигуриха необходимите за ремонта средства. Сега спокойно можем да развиваме и разширяваме нашата дейност!”

[ Още... ]
Търговище

Friday 08 December 2017 - 11:32:27
изглед за печат


По повод световния ден на хората с увреждания членове на старейшини ГЕРБ Търговище посетиха дневния център за хора с увреждания „Дар”. Съпроводени от директора на дома те разгледаха обстановката и красивите пана от екоматериали, които се изработват там и поднесоха своите подаръци. Любезните домакини благодариха с музикални изпълнения, в които се включиха всички. Така срещата се превърна в малък празник.

На раздяла гостите получиха красив подарък-ръчна изработка и пожелания за Весели Коледни и Новогодишни празници!


[ Още... ]
Търговище
Отиди на страница       >>  
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2018
ПонВтСрЧетПетСъбНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved