Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ

МГЕРБ Търговище


БЛОГ НА МГЕРБ ТЪРГОВИЩЕ
Thursday 26 May 2016 - 20:13:32
изглед за печат


По случай 1 юни – Деня на детето, общинската структура на ПП ГЕРБ и народният представител д-р Венка Стоянова организират празник за децата на Търговище. Увеселителното шоу ще започне от 17:30 часа на 30 май / понеделник/ на площада пред Драматичния театър. Предвидени са игри, песни, забавления и торта за всички деца.

Заповядайте да се повеселим заедно!


[ Още... ]
Търговище

Tuesday 24 May 2016 - 14:29:24
изглед за печат


Народният представител от ПП ГЕРБ д-р Венка Стоянова се включи в традиционното шествие по повод 24 май в Търговище. В челото на шествието бяха още кметът д-р Дарин Димитров, заместник-кметове, секретарят на община Търговище Христалина Халачева, областният управител Светлин Бонев и др.

Празничното шествие по повод Денят на славянската писменост, българската просвета и култура започна в 10 часа на площад „Свобода” и участие в него взеха деца, ученици, учители и дейци на културата. Честването на 24 май в Търговище завърши с традиционното българско хоро на площада, поведено от танцьорите на ансамбъл „Мизия”.


[ Още... ]
Търговище

Tuesday 24 May 2016 - 14:27:39
изглед за печат


Общинските съветници от ПП ГЕРБ-Омуртаг и представители на партията присъстваха на тържествата посветени на 24 май. Проявите по случай Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост започнаха в 10 часа на площад „Независимост” в Омуртаг и завършиха с концерт на образователните и културни институции в града.

[ Още... ]
Търговище

Monday 23 May 2016 - 21:36:11
изглед за печат
Честит 24 май !

Уважаеми жители на област Търговище, просветни и културни дейци,

На 24 май честваме Деня на славянската писменост, просвета и култура. Това е денят, в който всеки българин трябва да осъзнае, че е горд потомък на нация, заемаща своето място в историята. Денят на словото, знанието и духовността! Нека на този празник отдадем заслужена признателност на хората, които обучават и възпитават поколения млади българи, които изграждат духовните устои на нацията.

По повод Деня на славянската писменост и българската просвета и култура приемете моите пожелания за здраве лични и професионални постижения!

Честит празник!

Венка Стоянова

Народен представител от ПП ГЕРБ Търговище

Търговище

Monday 23 May 2016 - 21:25:28
изглед за печат


Народният представител от ПП ГЕРБ д-р Венка Стоянова взе участие в мероприятията по случай Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост - 24 май. Тя присъства на инициативата „Деца рисуват буквите”, организирана от детска градина „Снежанка“ в Търговище.

По-късно, д-р Стоянова бе сред официалните гости на Церемонията за награждаване на деца и младежи с изявени дарби и за връчване на годишните награди за изкуство, култура и образование в община Търговище. Отличията бяха връчени от кмета на общината д-р Дарин Димитров, заместник-кметовете и председателя на Общински съвет-Търговище. Със стипендия „Търговищко дарование” тази година бе удостоена 10-годишната Сесил Алпер Сабри. Третокласничката от II СОУ „Проф. Никола Маринов” е спечелила награди от национални и международни конкурси в областта на популярната музика, участвала е в български и други инициативи.


[ Още... ]
Търговище

Friday 20 May 2016 - 15:17:25
изглед за печатВ навечерието на 24 май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост, народният представител от ПП ГЕРБ-Търговище д-р Венка Стоянова изпрати поздравителен адрес до всички културни и образователни институции в областта. „На този празник изказвам своята признателност към всички Вас - хората, които обучавате и възпитавате поколения млади българи, които изграждате духовните устои на нацията. По повод Деня на славянската писменост, българската просвета и култура приемете моите пожелания за здраве, лични и професионални постижения!“, се казва в поздравлението на д-р Стоянова.

По случай 24 май, народният представител ще вземе участие в организираните от община Търговище мероприятия и ще се включи в празничното шествие, което ще започне от 10 часа на площад „Свобода“ в Търговище.


[ Още... ]
Търговище
Отиди на страница       >>  
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2016
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved