Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ

МГЕРБ Търговище


БЛОГ НА МГЕРБ ТЪРГОВИЩЕ
Thursday 01 December 2016 - 16:06:57
изглед за печат


По покана на евродепутата д-р Андрей Ковачев представители на МГЕРБ-Търговище и Попово посетиха Европейския парламент в Брюксел в периода 28-30 ноември.

Младежите бяха подбрани чрез онлайн платформа, която съдържаше въпроси относно целите и функционирането на ЕП, както и акценти и впечатления от работата на евродепутата. Освен своите познания, младежите трябваше да посочат също очакванията и мотивите си за включване в посетителската група.

Лекция на тема „Представяне на работата и ролята на ЕП в процеса на вземане на решения в ЕС“ бе изнесена пред младежите, след която се заформи и дискусия. По време на нея, те имаха възможността да поставят своите въпроси лично пред д-р Андрей Ковачев, както и пред евродепутатите от групата на ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова и Владимир Уручев, които се присъединиха към срещата, за да поздравят младите хора от България.


[ Още... ]
Търговище

Thursday 24 November 2016 - 13:24:43
изглед за печат


Общинските съветници от ПП ГЕРБ-Търговище подпомогнаха финансово състезателката по вдигане на тежести Ивана Петрова, за да бъде облекчен нейният учебно-тренировъчен процес и поради предстоящо й участие на Републиканското първенство през месец март.

Ивана Петрова е ученичка в Спортно училище “Никола Симов” в Търговище. През месец септември тя завоюва сребърен медал на Европейското първенство в Нови Томисл, Полша и постави европейски рекорд като в изхвърлянето записа 62 кг.Общинските съветници поздравиха талантливата спортистка за постигнатите резултати, заявявайки, че това е истински подвиг от нейна страна. Те пожелаха на Ивана здраве и много шампионски титли, с които да прославя Търговище и страната.


[ Още... ]
Търговище

Monday 21 November 2016 - 15:30:37
изглед за печат


Общинските съветници от ПП ГЕРБ-Търговище Анета Куманова и Невена Станимирова присъстваха на тържество, посветено на Деня на християнското семейство в село Пробуда. В залата на местното читалище беше представена празнична програма, в която взеха участие самодейците от НЧ "Развитие-1906" - село Буховци.

Общинските съветници благодариха за поканата и поздравиха с празника всички присъстващи. Те подариха на председателя на читалището Стефан Янев икона на Св. Богородица с пожелание за здраве и успехи.


[ Още... ]
Търговище

Thursday 17 November 2016 - 17:24:21
изглед за печат


Младежите от МГЕРБ поставиха къщичка за книги в градската градина в Попово. Идеята на инициативата е да провокира хората да четат, като всеки, който има желание, може да седне и почете, след което да върне книгата в къщичката.

В къщичката за книги са поставени издания от различни жанрове и за всеки вкус – детска литература, класически романи, книги от съвременни автори. От МГЕРБ-Попово споделиха, че се надяват по този начин да популяризират четенето на книги и да го направят желано занимание най-вече за младите хора и децата.


[ Още... ]
Попово

Wednesday 09 November 2016 - 16:42:47
изглед за печат


Уважаеми жители на област Търговище,

На 13 ноември ни предстои много важен избор. Избор, от който зависи стабилността и просперитета на България. Избор, след който пред България ще има две възможности. Едната води към международна изолация, замразяване на европейските фондове и корупция. Другата възможност е България да става все по-силна и развита държава. За това всички ние трябва да решим каква Родина искаме да имаме и да се противопоставим на опита България да бъде разрушена.

Днес ние се нуждаем от Вашето доверие, за да продължат резултатите, които ги има на местно и национално ниво. Доказали сме, че съвместната работа между институциите е залог за успешни резултати и гарант за стабилност на държавата. А стабилността на държавата в момента преминава през президентските избори.


[ Още... ]
Търговище

Thursday 03 November 2016 - 16:10:38
изглед за печат


ПП ГЕРБ-Търговищеоткриднес предизборна шатра в подкрепа на кандидат-президентската двойка Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. В два поредни дни, от 9 до 18часа жителите на Търговище ще имат възможност да се информират за приоритетите на кандидатите за президент и вицепрезидент, както и да получат предизборни материали.

Днес, шатрата ще бъде разположена до болницата в Търговище, а утре на площад „Независимост“ в града.


[ Още... ]
Търговище
Отиди на страница       >>  
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2016
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved