Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ

МГЕРБ Търговище


БЛОГ НА МГЕРБ ТЪРГОВИЩЕ


Thursday 20 October 2016 - 16:23:36
изглед за печат


Общинските съветници от ПП ГЕРБ-Омуртаг се срещнаха с жители на селата Великденче, Змейно и Птичево. Пред тях, общинският ръководител на ГЕРБ-Омуртаг Митко Стайков обясни, че предстоящият вот за президент и вицепрезидент на Република България е много важен за да се запази стабилността на България. „ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушевще направят така, че всички институции да работят в интерес на хората, ще бъдат гарант за единството на народа ни и за запазването на сигурността в България“, каза Митко Стайков. Той допълни, че правителството на Бойко Борисов не дели общините на малки и големи и ГЕРБ доказа, че работи в интерес на всички български граждани.

Общинският ръководител на ПП ГЕРБ призова хората, на 6 ноември да направят правилния избор за развитието на България с номер 17 в бюлетината.

[ Още... ]
Омуртаг

Thursday 20 October 2016 - 16:14:17
изглед за печат


Днес в село Осен, общ. Търговище отвори врати Пенсионерски клуб „Надежда“. На тържеството присъстваха кметът на общината Дарин Димитров, кметският наместник на селото Борянка Стойчева и общинските съветници от ПП ГЕРБ Панайот Димитров и д-р Никола Найденов.

Клубът бе открит от кмета на Търговище Дарин Димитров, който изрази уважението си към възрастните хора и им пожела още дълги години здраве и много радостни поводи, които да ги събират. От името на народния представител д-р Венка Стоянова, хората от третата възраст получиха подарък – апарат за измерване на кръвното налягане. Подаръци бяха получени и от кмета д-р Димитров.


[ Още... ]
Търговище

Thursday 20 October 2016 - 16:02:41
изглед за печат


Представители на ЖГЕРБ-Търговище бяха официални гости на тържеството на Специално училище за ученици с увреден слух „Св. Иван Рилски“ в Търговище. На 19 октомври, училището отбеляза своя патронен празник и 105-годишнината от създаването си.
В концертната програма, учениците пяха песни, танцуваха и представиха презентация за Св. Иван Рилски. Дамите от ГЕРБ пожелаха на възпитаниците на учебното заведение и техните преподаватели здраве, успехи, сбъднати мечти и нестихваща енергия.


[ Още... ]
Търговище

Saturday 15 October 2016 - 18:37:35
изглед за печат


Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят област Търговище на 16.10.2016 г./неделя/. Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ в Търговище и народен представител Венка Стоянова.

В 10:30 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще разговарят с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Омуртаг. Срещата ще се проведе на Централен площад „Независимост“ пред Общината.

В 14:30 часа Цачева, Манушев и Цветанов ще се срещнат с жители на Опака пред офиса на ПП ГЕРБ на ул. България“№92, централната градска част. На срещата ще присъства кметът на Търговище Дарин Димитров.


[ Още... ]
Търговище

Wednesday 05 October 2016 - 10:14:25
изглед за печат


По случай Международния ден на учителя – 5 октомври, народният представител от ПП ГЕРБ и Член на Комисията по образованието и науката в 43-то Народно събрание д-р Венка Стоянова изпрати поздравителен адрес до учителите в област Търговище.

В поздравлението си, д-р Стоянова пожелава на преподавателите здраве и професионални успехи. „Използвам случая, за да изкажа своята благодарност към всички Вас за неуморния труд, за стремежа да бъдете пазители на традициите в образованието, за високия професионализъм и всеотдайност, които полагате за нашите ученици“, се казва в поздрава на народния представител.

На 5 октомври над 100 държави по света отбелязват Международния ден на учителя. Датата е предложена от ЮНЕСКО през 1994 г. по повод 40-та годишнина от приемането на препоръките за статута на учителите


[ Още... ]
Търговище

Saturday 01 October 2016 - 16:27:27
изглед за печат


Народният представител от ПП ГЕРБ-Търговище д-р Венка Стоянова беше гост на концерт, посветен на Международния ден на възрастните хора - 1 октомври. Тържеството уважиха кметът на Търговище д-р Дарин Димитров и секретарят на Общината Христалина Халачева. В приветствието си д-р Стоянова пожела на хората от третата възраст здраве, бодър дух и светла вяра. „На вас ние, дължим всичко, което сме научили в живота си, дължим мъдрите уроци, които ни давате всеки ден”, каза още в поздрава си народният представител.

1 октомври е обявен за Международен ден на възрастните хора с решение на Общото събрание на ООН от 14 декември 1990 г. На този ден всички ние отдаваме почитта си към хората от третата възраст и техния принос към обществото.[ Още... ]
Търговище
Отиди на страница       >>  
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2016
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved