Андрей Ковачев

АЗ СЪМ ЗА !

ПП ГЕРБ

Фейсбук профил

МГЕРБ

МГЕРБ Търговище


БЛОГ НА МГЕРБ ТЪРГОВИЩЕ
Wednesday 11 November 2015 - 14:24:36
изглед за печат


Д-р Венка Стоянова положи клетва като народен представител в 43-то Народно събрание. Тя зае мястото на д-р Дарин Димитров, който бе избран за кмет на община Търговище.

Общо 7 нови народни представители от ГЕРБ положиха клетва днес в Пленарната зала. Стефан Желев зае мястото на Любомир Христов, който пое кметския пост в Шумен.На мястото на Валентин Василев, който беше избран за кмет на Разград, положи клетва Михаил Парашков. Даниела Панайотова се закле като депутат на мястото на Красимира Анастасова , избрана за кмет на Oбщина Долни Чифлик. На мястото на Кирил Котев, избран за кмет на Сандански, като депутат влиза Йордан Андонов. Ирена Соколова положи клетва на мястото на Вяра Церовска от пернишкия изборен район. Иван Миховски става депутат на мястото на Корнелия Маринова.


[ Още... ]
Търговище

Tuesday 10 November 2015 - 16:02:00
изглед за печат


На тържествена церемония в зала „Хр. Самсаров“ в местната администрация , кметът на община Търговище д-р Дарин Димитров встъпи в длъжност.

Събитието откри областният управител Светлин Бонев, който приветства новите съветниции кметовете, като им пожела успешен мандат, изпълнен с много ползотворни решения и реализирани проекти.“Вярвам, че с този мандат се полага едно ново начало в развитието на местната власт. Начало на конструктивност и толерантност, на коректност и отговорност към обществото“, заяви г-н Бонев.

Председателят на ОИК Христалина Халачева прочете резултатите от местните избори и връчи удостоверенията на кмета д-р Дарин Димитров, общинските съветници и кметове на кметства.


[ Още... ]
Търговище

Monday 09 November 2015 - 16:01:01
изглед за печат


Политическите партии, които имат представители в Общински съвет - Търговище се обединиха около каузата Търговище. Това стана на среща в Областна администрация, инициирана от новоизбрания кмет на общината д-р Дарин Димитров.

„Трябва да работим за Търговище. Напълно ми е ясно, че винаги ще има политически дебат в местния парламент, но когато този дебат е продуктивен, това ще бъде добре за Търговище“, каза д-р Димитров. Той допълни, че общинските съветници и кметът трябва да постигнат максимума, за да могат жителите на общината да живеят по-добре.

Областният координатор на ПП ГЕРБ-Търговище д-р Венка Стоянова заяви, че всички представители в Общинския съвет имат възможностите да направят така, че Търговище да има нов тип управление с широко участие на всички. „Нашата идея е, всеки в зависимост от получените гласове, да има възможност да участва в местното самоуправление“, добави д-р Стоянова.


[ Още... ]
Търговище

Monday 09 November 2015 - 10:41:10
изглед за печат


На 1 ноември – Архангеловазадушница, МГЕРБ- Търговище почете паметта на офицерите и войниците, загинали за България. Пред Войнишкия паметник в Търговище, представители на младежката структура поднесоха венец и сведоха глави в знак на признателност към всички останали завинаги по бойните полета.

Десетки жители на града поднесоха цветя и запалиха свещ в памет на загиналите от Търговищко във войните за национално обединение.


[ Още... ]
Търговище

Wednesday 04 November 2015 - 10:46:04
изглед за печат


„Ние проведохме толерантна кампания с положителна мотивация пред хората и това доведе до добри резултати“. Това каза на пресконференция новоизбраният кмет на община Търговище от ПП ГЕРБ д-р Дарин Димитров. В нея взеха участие д-р Венка Стоянова – областен координатор на ПП ГЕРБ и областният управител Светлин Бонев, в качеството си на организационен секретар на партията.

„Трябва всички да се обединим в каузата Търговище. Ще подадем ръка на всички политически сили,защото Общинският съвет трябва да бъде коалиция, която да работи заедно в името на Търговище“, каза д-р Димитров. Той допълни, че е необходимо разумно ускоряване темпото на развитие в общината, търсене на нови идеи и млади хора, които да ги генерират, особено за европейските програми.


[ Още... ]
Търговище

Wednesday 28 October 2015 - 10:53:54
изглед за печат


Уважаеми съграждани,
На 25 октомври 2015 г. заедно с вас започнахме промяната!
• Постигнахме по - висока избирателна активност в сравнение с изборите от 2011 г. Това означава, че все повече хора вярват, че изборът е тяхно право и от гласът им зависи бъдещето.
• За първи път в демократичната ни история, с най-много гласове, е кандидат за кмет от различна политическа сила от БСП. Това означава, че Търговище има вече осъзнатата нужда от промяна.
• Доказахме, че когато кампанията се води толерантно и с ясна управленска визия, тогава тя постига успех.

Затова днес заставам пред Вас с искрената благодарност за Вашата подкрепа на първия тур.
Уверих се, чеимаме общ стремеж да реформираме начина, по който работи администрацията.
Имаме обща воля да ускорим темпото на развитие.
Имаме много нови идеи, които ще реализираме заедно.


[ Още... ]
Търговище
Отиди на страница       >>  
Европарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2015
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved