АЗ СЪМ ЗА !

ПП ГЕРБ

Читателско мнение
Какво направи кмета на Попово със „стълбовете на общинското и регионално здравеопазване“?

Превръщането на Попово в крепостно имение на местния феодал Веселинов е вече световно известен факт. Но ако “велможата” познаваше поне малко историята щеше да знае, че за феодалите най-важното е било поданиците му да са добре, защото това определя и неговото съществование. ......(още)


МОРАЛ ИЛИ ЦИНИЗЪМ??

Да се възползваш от мъката на едно семейство, от загубата на един млад човешки живот излиза извън моралната норма или е типичен пример на цинизъм, беше първият въпрос, който си зададох, прочитайки публикацията на сайта на Община Попово „Чиновническо бездушие и политически инатлък са цената на един живот“.......(още)


Фейсбук профил

МГЕРБ

МГЕРБ Търговище


БЛОГ НА МГЕРБ ТЪРГОВИЩЕ
Saturday 19 April 2014 - 19:05:47
изглед за печат
Младежите от ПП ГЕРБ – Търговище винаги допринасят със своето присъствие за празничната атмосфера в Защитеното жилище в село Лиляк. И този път те пренесоха дългогодишната семейна традиция по отбелязването на Възкресение Христово, изпълнена с множество ритуали. Техните приятели с нетърпение дочакаха първите съботни часове и заедно вложиха старание, търпение и майсторство и нашариха яйцата за Великден. Яйцата бяха украсени по различни начини в зависимост от това какво послание и символика искаше да предаде авторът им.На тръгване младежите от ГЕРБ се разделиха с пожеланията: „И както традицията повелява на Великден на трапезата ви ще има писани яйца и козунак, нека дома ви е изпълнен с любов, светлина и надежда.Весел празник!”

[ Още... ]
Търговище

Saturday 19 April 2014 - 17:50:50
изглед за печат

На Разпети петък представители на Старейшини и Жени ГЕРБ – Търговище посетиха Центъра за настаняване от семеен тип за младежи и деца с увреждания в кв. Запад и Дом за възрастни хора с увреждания в кв. Бряг.Децата и възрастните хора получиха като дарение козунаци, плодове и сладкиши по случай настъпващия Християнски празник – Великден.

„На Възкресение Христово всеки един от нас вярва, че на земята доброто е надделяло над злото, правдата над неправдата, светлината над тъмнината. Нека възкресим милосърдието в себе си и подаряваме повече радост на всички около нас, особено на хората, които имат най-голяма нужда от това.” – призоваха от общинската структура на Старейшини и Младежи ГЕРБ – Търговище.


[ Още... ]
Търговище

Saturday 19 April 2014 - 16:36:56
изглед за печат
В навечерието на Великденските празници представители на общинската структура на ПП ГЕРБ раздадоха козунаци на жителите на Антоново. Дарителската инициатива се състоя на открит пункт пред офиса на ПП ГЕРБ. Там случайните минувачи бяха зарадвани с великденски козунаци и с пожелания празника да изпълни техните домове със здраве, любов и благополучие.

Козунаци бяха раздадени от активисти на структурата и на възрастни хора и социално слаби семейства в околните села Изворово и Кьосевци. Идеята за благотворителната проява в навечерието на един от най-светлите християнски празници бе на общинското ръководство на ПП ГЕРБ Антоново.


[ Още... ]
Антоново

Thursday 17 April 2014 - 16:18:00
изглед за печат

Младежите от ПП ГЕРБ - Попово предоставиха на своите съграждани информационни материали, в които подробно са обяснени най-разпространените схеми и начините, използвани за извършването на телефонни измами.Особено внимание обърнаха на хората от третата възраст. Препоръчаха им няколко прости правила, описани в брошурата: да запазят спокойствие; да уведомят компетентните органи; да потърсят помощ от близки хора. Младежите разпространиха информационните материали както в града, така и в други населени места на общината.

[ Още... ]
Търговище

Thursday 17 April 2014 - 15:16:25
изглед за печат


В навечерието на великденските празници общинското ръководство на ПП ГЕРБ - Попово учреди местен клуб в село Водица. За секретар на клуба бе избрана Данка Ганева. На събитието присъстваха общинският ръководител Стефан Иванов, областният административен секретар за Търговище Никола Тошков и Евгений Георгиев - председател на Старейшини ГЕРБ - Попово. На срещата бяха дискутирани проблеми, характерни за община Попово и региона, засегнати бяха и въпроси, свързани с предстоящите европейски избори и организационната дейност на партията. Никола Тошков запозна присъстващите с дейността на настоящите евродепутати от ПП ГЕРБ и изтъкна важността да се упражни правото на глас в деня на изборите.

[ Още... ]
Попово

Thursday 17 April 2014 - 14:11:19
изглед за печат
По случай един от най-светлите християнски празници, на Велики четвъртък представители на ПП ГЕРБ - Омуртаг посетиха пенсионерския клуб „Хан Омуртаг” и Дневния център за възрастни хора в града. Всички бяха изненадани с вкусни козунаци и шарени яйца. Козунаци бяха раздадени и на социално слаби хора в общината.

Общинският ръководител на ПП ГЕРБ - Омуртаг Митко Стайков лично ги поздрави, като им пожела преди всичко да са живи и здрави. „Нека не забравяме, че празникът Великден е празник на победата на доброто над злото, на любовта над омразата, на вярата над страданието! Затова нека съхраним тази вяра в чудото на възкресението и да запазим добротата и надеждата в душите и сърцата си! Само така Великден ще пребъде.”


[ Още... ]
Омуртаг
Отиди на страница       >>  
Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2014
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved