Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
Tuesday 27 June 2017 - 09:40:10
изглед за печатКандидатът за кмет на община Антоново Али Алиев се срещна с жителите на село Стеврек.На срещата присъстваха народният представител д-р Венка Стоянова и общинските ръководители на ПП ГЕРБ Антоново и Омуртаг Елка Станчева и Митко Стайков.

Али Алиев се запозна с проблемите в селото и представи основни си цели и приоритети, които трябва да бъдат направени в община Антоново, за да се превърне тя в по-добро място за живот. „Имаме сериозни намерения, които сме заложили в нашата програма. Такива, които ще изпълним, ако ни дадете шанс“, заяви Алиев. Той бе категоричен, че като кмет на Антоново ще провежда регулярни срещи с жителите на малките населени места и ще работи в техен интерес.


[ Още... ]
Антоново

Monday 26 June 2017 - 16:45:23
изглед за печат


Убедена съм, че Али Алиев е правилният избор, за да се превърне община Антоново в по-добро място за живеене. Това заяви в селата Черни бряг и Капище народният представител от ПП ГЕРБ д-р Венка Стоянова. На срещата с жителите на двете села присъстваха икандидатът за кмет на община Антоново Али Алиев, общинските ръководители на ПП ГЕРБ Омуртаг и Антоново Митко Стайков и Елка Станчева, общинските съветници от ПП ГЕРБ-Търговище Панайот Димитров и Арнел Якуб.

[ Още... ]
Търговище

Wednesday 21 June 2017 - 11:54:07
изглед за печат


На 19 и 20 юни евродепутатът от групата на ГЕРБ/ЕНП д-р Андрей Ковачев бе домакин на посетителска група от България в Европейския парламент.

Сред участниците бяха представители на местната власт от областите София, Пловдив, Плевен, Кюстендил и Търговище.

Участие от Търговище взеха народният представител от ПП ГЕРБ д-р Венка Стоянова, кметът на община Търговище д-р Дарин Димитров, зам.- кметът Валентин Велчева, секретарят на общината Христалина Халачева и общинският съветник Панайот Димитров.

По време на посещението гостите се запознаха с дейността и организацията на работа на Европейския парламент, както и с акцентите в работата на д-р Андрей Ковачев в комисиите по външните работи и здравеопазване. Той запозна участниците с актуалната политическа обстановка в Европа, както и с позициите на ЕС по теми, сред които миграцията, Брекзит, премахването на таксите за роуминг и присъединяването на България към еврозоната.


[ Още... ]
Търговище

Tuesday 20 June 2017 - 13:04:37
изглед за печатКандидатът за кмет на община Антоново Али Алиев и общинският ръководител на партията Елка Станчева посетиха село Семерци.

Али Алиев запозна присъстващите с основните приоритети в своята програма, касаещи подобряване на пътната инфраструктура, развитие на туризма и селските райони. Той посочи, че на община Антоново е нужна промяна и ускорено темпо на развитие . „Ще се стремим да осигурим необходимите условия, за да привлечем инвеститори и да се разкрият нови работни места”, каза Алиев. Той поясни, че има възможностите и знанията да промени ситуацията в Община Антоново към по-добро.


[ Още... ]
Антоново
Отиди на страница       >>  
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
Китайска изложба
Местни избори 2007 - Търговище - Китайска изложба
Брой снимки: 12

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2017
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved