Андрей Ковачев

АЗ СЪМ ЗА !

ПП ГЕРБ

Фейсбук профил

МГЕРБ

МГЕРБ Търговище


БЛОГ НА МГЕРБ ТЪРГОВИЩЕ
Tuesday 01 September 2015 - 09:47:36
изглед за печат
ПП ГЕРБ Търговище стартира кампания „Моите идеи за Търговище”. В рамките на един месец всички граждани ще имат възможност за първи път да представят своите предложения и да участват в решенията за развитието на общината. За целта, в офиса на ПП ГЕРБ Търговище е поставена кутия за собственоръчно написаните идеи , които могат да бъдат изпратени и по електронен път на имейл адрес idei@gerb-targovishte.com.

Кампанията започва днес и ще продължи до 1 октомври. Най-добрите предложения за по-добрия облик и просперитет на Търговище ще бъдат включени в управленската програма на кандидата за кмет на Търговище д-р Дарин Димитров.


[ Още... ]
Търговище

Monday 31 August 2015 - 10:16:51
изглед за печат


Председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов беше гост на Националния фолклорен събор „И си носим песента” в с.Горно Новково, община Омуртаг. На събора присъстваха още заместник-министърът на отбраната Орхан Исмаилов, народният представител д-р Дарин Димитров, областният управител Светлин Бонев, общинските ръководители на ПП ГЕРБ в Омуртаг, Антоново и Опака - Митко Стайков, Елка Станчева и Борислав Борисов.

За 19-ти път, фолклорният събор събра българо-мохамедани от Северна България и други краища на страната, преселници от Родопите. Млади и стари играха хора и се наслаждаваха на българския фолклор и народните ни традиции.


[ Още... ]
Омуртаг

Thursday 13 August 2015 - 09:16:13
изглед за печат


Фотогалерия може да видите ТУК


По случай 12 август – Международен ден на младежта, членовете на МГЕРБ Търговище зарадваха своите съграждани като им подариха незабравим спортен празник. За пети път младежите на ГЕРБ събраха в Стрийтбол турнир 84 от най-добрите баскетболни таланти на Търговище, разпределени в 42 отбора. На събитието присъстваха народният представител и кандидат за кмет на община Търговище д-р Дарин Димитров и областният координатор на ПП ГЕРБ Търговище д-р Венка Стоянова, която поздрави всички присъстващи младежи и им пожела да бъдат все така енергични и борбени. „Стрийтбол турнирът е една успешна традиция, която благодарение на МГЕРБ Търговище се случва за пети път“, подчерта д-р Стоянова. Д-р Дарин Димитров заяви, че младите хора са най-голямата ценност и трябва да се работи с всички възможни средства, за да се задържат в града ни. „ Необходимо е да се организират повече спортни и други прояви, които да развиват и обединяват младежите. Работата за младите хора винаги е била и ще остане основен приоритет за ГЕРБ”, допълни д-р Димитров.

[ Още... ]
Търговище

Sunday 09 August 2015 - 21:19:55
изглед за печат


За поредна година, МГЕРБ Търговище ще отпразнува Международния ден на младежта заедно със спортните таланти на града. На 12 август /сряда/ от 17 часа, за пети път ще бъде организиран стрийтбол турнир по двойки, който ще се проведе в парк „Юкя” в Търговище.

Всеки желаещ да участва ще има възможност да се включи в една от петте възрастови групи: родени 2004/2005, родени 2002/2003, родени 2000/2001, родени 1997/1999 и родени преди 1996, като записването ще се осъществи на място. На събитието ще присъстват професионални баскетболни съдии, треньори, както и лекарски екип. Подготвени са атрактивни награди за отличилите се три отбора във всяка категория.


[ Още... ]
Търговище

Thursday 06 August 2015 - 13:43:29
изглед за печат


На 05.08.2015 г. в община Омуртаг, обл. Търговище се проведе събрание на Жени ГЕРБ, на което присъстваха 21 делегати, членуващи в дамския клуб на партията. Гост на събранието бе г-н Митко Стайков, в качеството си на Общински ръководител на ПП ГЕРБ Омуртаг, който поздрави присъстващите. Той подчерта, че организацията на Жени ГЕРБ Омуртаг може да бъде двигател и сериозен мотор за развитието на цялата структура и за прокарването на идеите на политическата партия. Сериозно предизвикателство пред структурата е предстоящият местен вот. Той изтъкна необходимостта да бъдат набелязани ясни и конкретни стъпки за дейността на Жени ГЕРБ в отговор на всекидневните предизвикателства на гражданите.

[ Още... ]
Омуртаг

Monday 27 July 2015 - 20:22:39
изглед за печат


Жени ГЕРБ Търговище проведоха кръгла маса на тема „Не на насилието над жени“, която се проведе в подкрепа на инициативата на Мария Габриел за обявяване на 2016 г. за Европейска година за борба с насилието над жени. На форума присъстваха народният представител д-р Дарин Димитров, специалисти, работещи с жертви на насилие и гости.

На форума, представители на Асоциация „НАЯ“ – Търговище разясниха, че е необходимо да бъде убедена широката общественост в значимостта на проблема „домашно насилие“, да се търсят съмишленици в идеята за нулева толерантност към проявите на агресия към жените и подкрепа на жертвите.


[ Още... ]
Търговище
Отиди на страница       >>  
Европарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
Китайска изложба
Местни избори 2007 - Търговище - Китайска изложба
Брой снимки: 12

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2015
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved