Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ"Нека се множат децата, проплакали във Вашите грижовни ръце"- пожела д-р Дарин Димитров на екипа на АГО

вторник 21 януари 2020 - 14:31:01
изглед за печат


"Благодаря Ви за всеотдайността и достойнството, с които изпълнявате благородната си мисия, въпреки всички житейски и професионални предизвикателства. Уверен съм, че имате всички основания да бъдете горди с високохуманното си дело", заяви кметът на Търговище и областен координатор на ПП ГЕРБ д-р Дарин Димитров пред медицинския екип в АГО на търговищката болница.

Заедно с общински съветници от ГЕРБ и представители на Жени-ГЕРБ гостуваха в Акушеро - гинекологичното отделение на МБАЛ – Търговище по повод 21 януари – Деня на родилната помощ. По традиция ръководството и представителите на политическата партия поздравиха лекарите, медицинските сестри и акушерките за празника.

Завеждащият отделението д-р Емил Абаджиев благодари от името на целия екип за оказаното внимание и уважението от страна на ПП ГЕРБ-Търговище.

"Бъдете винаги така всеотдайни, целеустремени, отговорни към майките и новия живот, който даряват. Желаем Ви преди всичко здраве, което да Ви води напред в призванието и професията, която сте избрали", пожелаха Жени ГЕРБ-Търговище.

[ Още... ]
Търговище
Заяви д-р Дарин Димитров по време на общественото обсъждане на проектобюджета на Община Търговище

петък 17 януари 2020 - 13:07:46
изглед за печат


Ръководството на ПП ГЕРБ-Търговище, общински съветници и членове на партията присъстваха на общественото обсъждане на проектобюджета на Община Търговище за 2020 г. То се проведе в зала 74 на местната администрация.

„Бюджетът за 2020 г. е най-големият, с който Община Търговище някога е разполагала. С тези средства спокойно можем да започнем изпълнението на приоритетите в управленската ми програма, сред които са ремонтите на квартални пространства, улици, тротоари, детски заведения“, заяви пред присъстващите в залата кметът на Търговище и областен координатор на ПП ГЕРБ д-р Дарин Димитров.

Зам.-кметът Валентин Велчев разясни, че макрорамката на проекта за бюджет за 2020 г. възлиза на 59 млн.лв.

По време на общественото обсъждане стана ясно, че общият размер на приходите по проектобюджета е 57,5 млн. лв., като увеличението спрямо 2019 г. е 7,5 млн. лв. и се дължи на по-големите собствени приходи и държавна субсидия, както и на големия преходен остатък.

Разходната част на проектобюджета за 2020 г. е балансирана. В по-голямата част има увеличение на предвидените средства за различните дейности.

Най-голям дял от бюджета - 45% е предвиден за образование.

[ Още... ]
Търговище

петък 17 януари 2020 - 13:01:56
изглед за печат


Общински съветници от ПП ГЕРБ-Търговище присъстваха на церемонията по отличаване на десетте най-успешни ученици на Спортно училище „Никола Симов“ - Търговище. Награждаването на десетте най-добри спортисти на училището традиционно се организира в началото на годината. И този път залата на кафе-театъра на ОНЧ "Напредък-1864" бе пълна с ученици, треньори, учители и родители, които пожелаха нови спортни успехи на младежите през 2020 г.

Сред официалните гости на събитието бяха областният управител на Търговище и общински ръководител на ПП ГЕРБ-Омуртаг Митко Стайков, общински съветници от ПП ГЕРБ-Търговище, началникът на РУО – Търговище Елка Станчева и др.

„Вие, деца, сте гордост както за Вашето училище, така и за Община Търговище и за цяла Търговищка област. С постиганите успехи Вие разпространявате името на Търговище и авторитета на единственото в региона спортно училище.Уверявам Ви, че ще направим всичко възможно да подкрепяме талантливите възпитаници на учебното заведение, техните треньори и преподаватели, за да имате по-добри условия за обучение и тренировки и да продължите да славите СУ „Никола Симов“, град Търговище и България“, заяви на церемонията областният управител Митко Стайков.

[ Още... ]
Търговище

петък 17 януари 2020 - 12:54:24
изглед за печат


"През новия кметски мандат жителите на община Търговище ще имат възможност отново да разговарят лично с мен всяка втора сряда от месеца", заяви кметът на Търговище и областен координатор на ПП ГЕРБ д-р Дарин Димитров след проведения първи за мандата приемен ден.

Д-р Димитров сподели, че за него са важни проблемите и темите, които вълнуват търговищенци.

"Затова с моя екип винаги сме близо до хората, отговаряме на техните въпроси, притеснения и предложения", добави още д-р Димитров.

От общинската администрация информираха,че 17 души са посетили първия за мандата приемен ден на кмета д-р Дарин Димитров.


[ Още... ]
Търговище
Отиди на страница       >>  
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
Инициативи
Местни избори 2007 - Търговище - Инициативи
Брой снимки: 23

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2020
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved