ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ

Номинации за кандидати за народни представители, президент и вицепрезидент

В периода 16.09.2021-25.09.2021 г. ПП ГЕРБ-Търговище приема номинации за кандидати за народни представители, президент и вицепрезидент. Номинациите може да направите лично в офиса на ПП ГЕРБ-Търговище на ул."Преслав"2, ет.1 или на електронна поща: targovishte@gerb.bg

От http://gerb-targovishte.com/docu/prilojenie2.pdf може да изтеглите установения образец, с който да направите своите номинации за кандидати за народни представители от ПП ГЕРБ-Търговище, както и за президент и вицепрезидент.


сряда 22 септември 2021 - 08:40:31
изглед за печат


Уважаеми жители на област Търговище,

Приемете нашите поздравления по случай 22 септември - Деня на независимостта на България!

Нека днес, с гордост в сърцата, да отбележим 113 години от обявяването на независима България, от онзи съдбовен момент, когато за пореден път българите показват силата на своето единство! Дългият и осеян с трудности път за постигане на тази независимост не разколебава предците ни да се борят за нея и да я постигнат. Следвайки този пример, нека днес, всички ние, съзидателно, отговорно и с мисъл напред да градим модерна България! Нека не забравяме, че свободата, съединението и независимостта на страната ни са дело на българския народ, който достойно отстоява пред света това свое право - на съществуване, на развитие, на бъдеще! Нека заедно работим за това! Да пребъде България!

Честит празник!
ПП ГЕРБ-Търговище


[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище

събота 18 септември 2021 - 16:44:26
изглед за печат


Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, придружен от представители на младежката структура на партията, посетиха Праисторическия солодобивен и градски център Провадия-Солницата.

"В началото на годината отпуснахме на БАН 350 000 лева, за да продължат разкопките тук. Това емблематично за България място е един от най-атрактивните праисторически паметници на Югоизточна Европа. Тук е най-ранното солодобиване и селището с най-ранни каменни укрепителни системи на Стария континент", заяви по време на посещението Бойко Борисов. Той показа на младежите в какво инвестира ГЕРБ парите на данъкоплатците, докато бе на власт.
По думите на Бойко Борисов, когато ГЕРБ се върне отново на власт, ще довърши магистралите „Хемус“ и „Черно море“, за да може туристи от целия свят да посещават комплекса.

[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище

понеделник 06 септември 2021 - 09:48:05
изглед за печат


Уважаеми съграждани, жители на област Търговище, приемете нашите поздравления по случай Съединението на България!

На 6 септември 1885 година българският народ за пореден път доказва своята сила и решителност. Днес отбелязваме 136 години от едно от най-значимите събития в историята ни, но днес, имаме не по-малка потребност да бъдем обединени в името на България, да работим за общото благо на държавата, оставяйки настрана различията помежду ни.

Нека бъдем устремени към по-доброто бъдеще на страната ни, отстоявайки ценностите, завещани от предците ни. Нека гледаме напред единни, защото само Съединението прави силата!

Честит Ден на Съединението на Княжество България и Източна Румелия!

Теменужка Петкова,
Народен представител от ПП ГЕРБ за 28 МИР-Търговище, д-р Дарин Димитров,областен координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище, Панайот Димитров, общински ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище, общински съветници от ПП ГЕРБ, Старейшини ГЕРБ-Търговище, Жени ГЕРБ-Търговище, Предприемачи ГЕРБ-Търговище, Младежи ГЕРБ-Търговище


[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище

понеделник 30 август 2021 - 19:39:37
изглед за печат


Мария Николова бе избрана за член на Националния изпълнителен съвет на Младежи ГЕРБ. Това се случи по време на четвъртото отчетно-изборно събрание на Младежи ГЕРБ, което се проведе в София през уикенда.

За председател на структурата бе преизбран Георг Георгиев, а делегатите на събранието избраха и нов състав на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ. Той вече наброява 35 човека, като в него влизат представители от всички области в страната.

Мария Николова е представителят на област Търговище в НИС. Тя е член на политическата партия от 2015 година, а към настоящия момент е общински съветник от групата на ГЕРБ в местния парламент на Търговище.

[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище
Отиди на страница       >>  
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБВидео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2021
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved