Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБПредставители на ПП ГЕРБ-Търговище се включиха в общоградското поклонение по повод 147 години от гибелта на Левски

сряда 19 февруари 2020 - 13:18:14
изглед за печат


Ръководството на ПП ГЕРБ-Търговище, общински съветници и членове на партията уважиха с присъствието си ритуала за поднасяне на венци и цветя пред барелефа на Васил Левски в центъра на Търговище. По традиция ученици от II СУ "Проф.Никола Маринов" представиха пред присъстващите на пл. "Независимост" литературно-музикална композиция, посветена на 147-та годишнина от гибелта на Апостола на българската свобода Васил Левски.

В храм "Св.Йоан Рилски" бе отслужена панихида в памет на Левски, а в общоградското поклонение се включиха още Духовият оркестър към Община Търговище с диригент Красимира Коларова, Църковният хор към храма, представители на институции, общественици, ученици и др.
"Нека днес, 147 години след гибелта на Апостола, помним заветите му. С решителност и вяра да преодоляваме предизвикателствата на времето, в което живеем. Нека съумяваме да използваме възможностите, които ни дава. В единство да постигаме целите си и да се стремим към общото благо", каза кметът на Търговище и областен координатор на ПП ГЕРБ д-р Дарин Димитров по повод годишнината от гибелта на Васил Левски.

[ Още... ]
Търговище

петък 14 февруари 2020 - 12:31:00
изглед за печат


Общински съветници от групата на ПП ГЕРБ-Търговище се включиха в литературна вечер, посветена на 14 февруари. По повод Трифон Зарезан и Св.Валентин Регионална библиотека "Петър Стъпков"- Търговище организира литературна вечер под надслов "Завинаги любов". Специално за гостите на събитието бяха прочетени и обсъдени едни от най-популярните любовни стихове и писма на велики поети и писатели. Организаторите бяха подготвили за повода още презентация, музикални поздрави и оригинални послания с цитати от книги.

Специален гост на вечерта бе и писателката Неда Антонова, която говори пред присъстващите за отношенията между Христо Ботев и съпругата му Венета от книгата "Неговата любима".

Общинският съветник от ПП ГЕРБ Таня Станкова представи пред гостите автентично любовно писмо на жители от търговищкия край, писано през април '45 г., а Гергана Цонева бе избрала стихотворение на Ивайло Балабанов.

[ Още... ]
Търговище

четвъртък 30 януари 2020 - 14:49:42
изглед за печат


Общинските съветници от ПП ГЕРБ-Търговище подкрепиха с положителен вот гласуването на общинския бюджет за 2020 г. На първото редовно за новата година заседание на Общинския съвет бяха разгледани общо 23 докладни записки. Общинският бюджет за 2020 г.бе приет с 27 гласа "за".

Преди редовното си заседание общинските съветници от ПП ГЕРБ-Търговище инициираха среща с зам.-кмета Валентин Велчев, относно проектобюджета за 2020 г.

"Срещата ни бе изключително ползотворна, имахме възможност обстойно и подробно да разгледаме заложената разходна част, приходите, различните направления и дейности", коментираха общинските съветници от ГЕРБ.

Те обясниха още,че по този начин ще бъдат полезни с информация на своите съграждани, които се интересуват от тази тема.

"Макрорамката на годишния бюджет за община Търговище е в размер на 59 млн. лв., а общият размер на приходите е 57,5 млн. лв. Увеличението спрямо 2019 г. е 7,5 млн. лв., а разходната част е напълно балансирана", заявиха общинските съветници от ПП ГЕРБ-Търговище.

[ Още... ]
Търговище

сряда 29 януари 2020 - 13:26:16
изглед за печат
[center]

Уважаем съграждани,

днес честваме една от най-значимите дати в историята на Търговище - Деня на неговото Освобождение 29 януари.
Днес ние се прекланяме пред делото и саможертвата на всички наши предци, които преди 142 години са дали живота си за свободата на града и страната ни. Нека на 29 януари да отдадем почит към всички тях, към силния дух и вярата, благодарение на които са устоявали на превратностите на времето, към идентичността и корените ни, да се върнем назад с уважение към отстояваните принципи и родолюбие.
Нека с тези ценности бъдем отговорни към бъдещите дни, към обществото ни, към Търговище! Честит празник, търговищенци!

Д-р Венка Стоянова,
Народен представител от ПП ГЕРБ, д-р Дарин Димитров, областен координатор на ПП ГЕРБ, Панайот Димитров, общински ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище, Старейшини ГЕРБ-Търговище, Жени ГЕРБ-Търговище, Предприемачи ГЕРБ-Търговище, Младежи ГЕРБ-Търговище


[ Още... ]
Търговище
Отиди на страница       >>  
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
Общински съветници
Местни избори 2007 - Търговище - Общински съветници
Брой снимки: 21

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2020
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved