АЗ СЪМ ЗА !

ПП ГЕРБ

Читателско мнение
Какво направи кмета на Попово със „стълбовете на общинското и регионално здравеопазване“?

Превръщането на Попово в крепостно имение на местния феодал Веселинов е вече световно известен факт. Но ако “велможата” познаваше поне малко историята щеше да знае, че за феодалите най-важното е било поданиците му да са добре, защото това определя и неговото съществование. ......(още)


МОРАЛ ИЛИ ЦИНИЗЪМ??

Да се възползваш от мъката на едно семейство, от загубата на един млад човешки живот излиза извън моралната норма или е типичен пример на цинизъм, беше първият въпрос, който си зададох, прочитайки публикацията на сайта на Община Попово „Чиновническо бездушие и политически инатлък са цената на един живот“.......(още)


Фейсбук профил

МГЕРБ

МГЕРБ Търговище


БЛОГ НА МГЕРБ ТЪРГОВИЩЕ
Tuesday 09 December 2014 - 12:32:59
изглед за печат


Инж. Димитър Димитров положи клетва като общински съветник в Общински съвет – Търговище от групата на ПП ГЕРБ. Той заема мястото на Свелин Бонев, който беше назначен за областен управител с решение на Министерски съвет от 26.11.2014 г.

С подписването на клетвения лист той заяви, че във всичките си действия ще се ръководи от интересите на гражданите и ще работи за тяхното благоденствие.


[ Още... ]
Търговище

Tuesday 02 December 2014 - 13:30:17
изглед за печат


Народният представител от ПП ГЕРБ д-р Дарин Димитров проведе приемна за жителите на община Попово съвместно с общинският ръководител Стефан Иванов.

На приемният ден бяха повдигнати въпроси, свързани с животновъдството в региона, като жителите споделиха, че болестта „син език” е нанесла сериозни щети в сектора. Те предложиха субсидирането за животни да бъде намалено до 20 бройки, а не както досега - 50. Според животновъдите по този начин ще бъдат стимулирани овцевъдството и козевъдството.

Млада жена поиска от д-р Дарин Димитров съвет във връзка с разрешаването на имотен въпрос. Тя сподели, че преди няколко години е закупила имот от общинската администрация в Попово, който в последствие се оказва, че има и друг собственик.

В рамките на приемния ден бяха повдигнати и редица въпроси и от социален и местен характер.


[ Още... ]
Попово

Thursday 27 November 2014 - 16:39:55
изглед за печат


На 1 декември 2014 г., понеделник, народният представител от ПП ГЕРБ Търговище д-р Дарин Димитров ще проведе приемен ден за жителите на община Попово. Приемната е насрочена за 12 часа в офиса на партията, който се намира на площад „Ал. Стамболийски” 2, ет.4.

[ Още... ]
Попово

Tuesday 25 November 2014 - 10:39:46
изглед за печат


Народният представител от ПП ГЕРБ Търговище д-р Дарин Димитров се срещна с над 10 жители на община Омуртаг. Те споделиха своите проблеми, касаещи дългогодишния режим на водата, незаконната сеч и безработицата в региона. Посетители в приемната с тревожност заявиха, че се живее трудно с ниски доходи в малките населени места и липсват възможности за реализация на младите хора, които масово напускат региона.

Земеделски производители споделиха пред народния представител идеята, да бъде въведена програма, чрез която да могат да наемат безработни лица, които да ги подпомагат в дейността им. Д-р Димитров се ангажира да запознае министърът на земеделието и храните с направеното предложение.

Срещата с жителите на Омуртаг беше първата от поредицата приемни, които народният представител д-р Дарин Димитров организира. През следващите седмици предстоят приемни и в общините Попово, Антоново и Опака.

[ Още... ]
Омуртаг

Thursday 20 November 2014 - 09:55:19
изглед за печат

На 24 ноември, понеделник , народният представител от ПП ГЕРБ д-р Дарин Димитров ще проведе приемна в гр. Омуртаг. Срещата с граждани ще започне в 12 часа и ще се състои в офиса на партията, който се намира в сградата на бившето АПК /Бараките/. Предварителни записвания могат да бъдат направени на тел. 0882314351.

[ Още... ]
Омуртаг

Monday 17 November 2014 - 10:28:03
изглед за печат
За пета поредна година младежката структура на ГЕРБ – Попово организираха в техния град Графити фест. На тема „Човека и природата”, 15 арт-художници от Велико Търново, Габрово и Попово показаха своя творчески талант като изрисуваха стените на канала до източният мост на града.

Организаторите от МГЕРБ-Попово споделиха, че основната идея на събитието е да популяризира стрийт културата и да даде възможност на графити артисти да творят заедно и да преобразяват средата, в която живеем.

Участниците във фестивала останаха доволни от добрата организация и изразиха своята увереност, че с всяка следваща година традиционният Графити фест в Попово ще става все по-популярен и мащабен.


[ Още... ]
Попово
Отиди на страница       >>  
Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
с.Семерци
Парламентарни избори  - 2009 г. - с.Семерци
Брой снимки: 12

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2014
ПонВтСрЧетПетСъбНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved