АЗ СЪМ ЗА !

ПП ГЕРБ

Читателско мнение
Какво направи кмета на Попово със „стълбовете на общинското и регионално здравеопазване“?

Превръщането на Попово в крепостно имение на местния феодал Веселинов е вече световно известен факт. Но ако “велможата” познаваше поне малко историята щеше да знае, че за феодалите най-важното е било поданиците му да са добре, защото това определя и неговото съществование. ......(още)


МОРАЛ ИЛИ ЦИНИЗЪМ??

Да се възползваш от мъката на едно семейство, от загубата на един млад човешки живот излиза извън моралната норма или е типичен пример на цинизъм, беше първият въпрос, който си зададох, прочитайки публикацията на сайта на Община Попово „Чиновническо бездушие и политически инатлък са цената на един живот“.......(още)


Фейсбук профил

МГЕРБ

МГЕРБ Търговище


БЛОГ НА МГЕРБ ТЪРГОВИЩЕ
Friday 17 October 2014 - 10:28:09
изглед за печат
Представители на общинската структура на Жени ГЕРБ гостуваха на СОУ за ДУС „Свети Иван Рилски” – гр.Търговище. Повод за тяхното посещение бе тържеството по случай патронния празник на училището – 19 октомври.

Членовете на Жени ГЕРБ подариха икона с лика на Св.Иван Рилски и връчиха на директора на училището поздравителен адрес от името на ПП ГЕРБ-Търговище, в който се казва: „Вашето училище носи името „Свети Иван Рилски“– име, което подреждаме сред първите имена на народните ни будители. Име, което всички ние трябва да пазим свято, чисто и почитано. Нека животът и делото на Вашия патрон бъдат пример за стремеж към образование и книжовност.


[ Още... ]
Търговище

Sunday 05 October 2014 - 17:54:40
изглед за печат


Гласувах за бъдещето на България. Това заяви водачът на листата с кандидати за народни представители от ПП ГЕРБ-Търговище д-р Дарин Димитров. В 12 часа, д-р Димитров упражни правото си на глас в ОУ „Христо Ботев”.

„Нужно ни е стабилно управление, само така могат да бъдат осъществени желаните реформи в образованието, здравеопазването, социалната политика и във всички останали сектори. Призовавам всички да излязат и да гласуват - за по-доброто бъдеще на децата си и на България”, заяви д-р Димитров.


[ Още... ]
Търговище

Wednesday 01 October 2014 - 15:39:06
изглед за печат


Борбата за доверието на българските граждани в смесените региони като гр.Омуртаг ще бъде много трудна. Но когато ходим по селата ми прави впечатление, че залите са все по-пълни, а това означава, че страха постепенно намалява. Това заяви водачът на листата на ПП ГЕРБ-Търговище д-р Дарин Димитров на среща с жителите на гр. Омуртаг, на която присъстваха и кандидатите за народни представители д-р Венка Стоянова, Митко Стайков и Елка Станчева.

„Хората започват да разбират коя е истинската партия – партия ГЕРБ. И това е така, защото ние не делим хората по етническата им принадлежност, за нас е важно те да са кадърни и можещи. Ако искате да се преборите с монопола на ДПС в този регион, на 5 октомври гласувайте с номер 9 в интегралната бюлетина”, добави д-р Димитров. Пред жителите на гр.Омуртаг той представи основните приоритети от управленската програма на ПП ГЕРБ. Д-р Димитров сподели, че предстоят редица реформи в здравеопазването, които ще доведат до по-качествено медицинско обслужване. „В нашата програма сме предвидили въвеждане на здравна карта, подобряване специализацията на лекарите, предстоят и промени в спешната и доболничната помощ. Предвижда се и нова форма на финансиране на здравеопазването, т.нар. диагностично-свързани групи, за които се говори толкова години, а нищо не се прави”, подчерта д-р Димитров. Той увери, че малките болници няма да бъдат закривани, а лекарите ще бъдат стимулирани за да работят в тях.


[ Още... ]
Омуртаг

Wednesday 01 October 2014 - 15:36:08
изглед за печат


Водачът на листата на ПП ГЕРБ д-р Дарин Димитров и кандидатите за народни представители д-р Венка Стоянова и Светлин Бонев се срещнаха с учители от град Търговище.
Д-р Димитров и педагозите разговаряха по теми, свързани с политиката на ГЕРБ в областта на образованието и науката. „Един от приоритетите ни е да предприемем промени в предучилищното и училищното образование”, сподели д-р Димитров и добави, че в предизборната програма на ГЕРБ са предвидени редица реформи в този сектор.


[ Още... ]
Търговище

Tuesday 30 September 2014 - 12:17:50
изглед за печат
Трябва да преодолеем страха, защото всеки един глас даден за ГЕРБ , означава, че имаме стабилна България, стабилно правителство, стабилни институции, както и перспектива за всички български граждани, които живеят в България. Това заяви заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов по време на предизборна среща в Търговище. Цветанов представи листата на ГЕРБ за областта и основните приоритети от управленската програма на партията. За водача на листата д-р Дарин Димитров, Цветанов заяви, че винаги е работил и ще продължава да работи за жителите на област Търговище.

Цветанов бе категоричен , че ГЕРБ няма да прави коалиция с ДПС или БСП. „Видяхте, че подобни коалиции са пагубни за страната ни – спрени евро фондове и случаите „Батко и братко”. Той припомни колко важни за страната ни са средствата, които се отпускат от Европейския съюз, но в момента България не може да се възползва от тях, заради липса на доверие от страна на европейските ни партньори.


[ Още... ]
Търговище

Tuesday 30 September 2014 - 12:02:49
изглед за печат
„Искаме да спрем конфронтацията в българския парламент“, заяви Цветан Цветанов, заместник-председател на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията по време на срещата си с жителите на град Опака. Цветанов бе категоричен, че ГЕРБ няма да влиза в коалиция нито с БСП, нито с ДПС и посочи, че последното управление на коалицията БСП, ДПС и „Атака”, е имало за цел да унищожи ГЕРБ на всички нива. „ГЕРБ няма да прави никога коалиции с ДПС и БСП, тези партии завещаха проблеми, задкулисие и хаос“, посочи Цветанов.

[ Още... ]
Опака
Отиди на страница       >>  
Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2014
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved