Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
понеделник 19 август 2019 - 16:12:21
изглед за печат


Областният координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище и кмет на града д-р Дарин Димитров, общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище и зам.-областен управител Панайот Димитров, общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Омуртаг и областен управител на Търговище Митко Стайков и представители на ПП ГЕРБ-Търговище уважиха празничното тържество по повод събора на кв. Бряг - "Да се повеселим на мегдана". Официалният празник в кв.Бряг започна с утринна служба в църквата "Св. Успение Богородично", отслужена от ставрофорен иконом Славчо Проданов. Жителите на квартала и гостите на празника отправиха молитви за здраве и благоденствие.

Припомнена бе историята на населеното място, обявено за квартал през 1972 г., откогато започва и неговото благоустрояване. А за празничната програма и настроението на гостите се погрижиха самодейни певчески и танцови състави от селата Алваново, Давидово, Съединение, кв. Въбел,както и певческата група към пенсионерския клуб в кв. Бряг.

Ръководството на ПП ГЕРБ-Търговище отправи специални поздравления към жителите на кв.Бряг.

[ Още... ]
Търговище

четвъртък 15 август 2019 - 14:34:53
изглед за печат


Днес отбелязваме един от големите християнски празници - Успение Богородично. ПП ГЕРБ-Търговище честити на всички именици с пожелание за здраве и много щастие. Нека Божията майка закриля всеки дом!

Честит празник!

[ Още... ]
Търговище

сряда 14 август 2019 - 13:38:53
изглед за печат


Поели сме ангажимент и ще помогнем на общината да се реновира пътната инфраструктура до завода, тъй като това е една от най-големите инвестиции в цяла България”, каза по време на работното си посещение в Търговище министър-председателят на Република България г-н Бойко Борисов.

Заедно с финансовия министър Владислав Горанов, зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков, кмета на Община Търговище и областен координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище д-р Дарин Димитров и областния управител на Област Търговище Митко Стайков разгледаха новооткритата пещ в завода за стъкло на холдинга „Тракия Глас България”. Директорът на завода запозна г-н Борисов с направената инвестиция, която е на стойност 90 млн.лв. Обновената пещ за производство на плоско стъкло бе официално открита през месец юли тази година, а към момента заводът в Търговище осигурява заетост на 3000 души.

[ Още... ]
Търговище

неделя 11 август 2019 - 10:25:27
изглед за печат


УВАЖАЕМИ МЮСЮЛМАНИ, жители на област Търговище,


Приемете нашите най-сърдечни благопожелания по случай свещения за Вас празник Курбан Байрам!

Пожелаваме на Вас и Вашите семейства здраве, благоденствие, хармония, взаимно уважение и щастие!

Нека разбирателството, милосърдието и взаимопомощта съпътстват делата ни и бъдат добродетелите,които ни водят напред!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Областен координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище д-р Дарин Димитров, народен представител от ПП ГЕРБ д-р Венка Стоянова, общински ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище Панайот Димитров,Старейшини ГЕРБ-Търговище, Жени ГЕРБ-Търговище, Предприемачи ГЕРБ-Търговище, Младежи ГЕРБ-Търговище

[ Още... ]
Търговище
Отиди на страница       >>  
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2019
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved