Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ

МГЕРБ Търговище


БЛОГ НА МГЕРБ ТЪРГОВИЩЕ
Thursday 23 March 2017 - 11:35:51
изглед за печат


ПП ГЕРБ-Търговище закри предизборната си кампания с концерт в „Дом на културата“ – гр. Попово. Сред присъстващите бяха водачът на листата Теменужка Петкова, кандидатите за народни представители, членове и симпатизанти на партията.

„По време на кампанията проведохме много срещи, разяснихме програмата ни за управление, в което никой не се съмнява, че ще стане факт“, каза водачът на листата Теменужка Петкова. „Няма друга политическа партия, която да разполага с добри експерти и народни представители.Имаме експертиза във всяка една област, имаме достойни хора, които със своите знания и умения да допринесат за просперитета на България“, посочи водачът на листата.


[ Още... ]
Търговище

Wednesday 22 March 2017 - 16:03:34
изглед за печат


В неделя всеки ще даде гласа си за тази партия, която смята за най-достойна. Всеки дава обещания „на килограм”, но ние не поемаме нито един ангажимент, който да не можем да изпълним. Това заяви водачът на листата на ПП ГЕРБ-Търговище Теменужка Петкова пред лекари и медицински сестри в Омуртаг.

„ Имах възможността да участвам в екипа, който разработваше програмата за следващия управленски мандат. И в изключително важния сектор, какъвто е здравеопазването, всеки наш ангажимент е реално решение”, сподели Теменужка Петкова. Тя допълни, че за българското здравеопазване е важно на първо място въвеждането на електронна здравна карта като според нея това ще е добро решение за цялата система. „ Следва да се отдели и необходимото внимание на профилактиката, да се наложи като неизменна част от културата на обществото ни. В тази връзка планираме и промени в нормативната уредба, които да задължават всеки един от нас да посещава профилактични прегледи”, каза водачът на листата.

[ Още... ]
Търговище

Wednesday 22 March 2017 - 09:17:33
изглед за печат


Водачът на листата Теменужка Петкова и кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ-Търговище се срещнаха с жители на община Опака.

Теменужка Петкова посети пенсионерския клуб в града. Пред хората от третата възраст, водачът на листата представи основнте приоритети от управленската програма на ПП ГЕРБ. „ Ще работим за ръст на българската икономика, за да гарантираме увеличение на социалните плащания, включително и пенсиите. Това следва да се случи на база на реални разчети, а не със средства от резерва. За нас е важно да гарантираме спокойствие за нашите родители” каза Теменужка Петкова. Тя допълни, че важен приоритет на ПП ГЕРБ е стабилна пенсионна система, която гарантира предвидимост и спокойствие на хората в дългосрочен план. „Подобряването на благосъстоянието на възрастните хора се изразява не само в ръста на пенсиите, но и в предлагането на повече социални услуги за тях, включително и такива в домашна среда. От 1 юли 2017 г. всички пенсии, отпуснати до края на миналата година, ще се увеличат с 2,4”, каза Теменужка Петкова. Тя обясни, че много важни за развитието на региона са проектите за изграждане на АМ "Хемус" и на индустриална зона в района на Търговище, които трябва да се движат успоредно. „Сградите на старите казарми са в непосредствена близост до газопровода, както и до водоснабдителната инфраструктура. С изграждането на индустриална зона ще се разкрият нови работни места, младите хора ще останат в Търговище”, поясни Теменужка Петкова.


[ Още... ]
Търговище

Wednesday 22 March 2017 - 09:09:38
изглед за печат


Един от основните приоритети на ПП ГЕРБ е образованието. Време е българският учител да получава достойно възнаграждение, с което и да привлечем все повече млади българи да се насочат към тази високоотговорна професия. Това заяви на среща с учители от община Омуртаг водачът на листата на ПП ГЕРБ-Търговище Теменужка Петкова. „Планираме в рамките на пълен, четиригодишен, управленски мандат да увеличим учителските заплати двойно. Ще дадем нов хоризонт на българското образование, защото образованата нация е гарант за развитие и просперитет на страната ни”, подчерта Теменужка Петкова. Тя поясни, че за да бъдат изпълнени ангажиментите в управленската програма на ПП ГЕРБ , преди всичко трябва да се работи за ръст на икономиката.

[ Още... ]
Търговище
Отиди на страница       >>  
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2017
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved