Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
събота 18 юли 2020 - 15:24:43
изглед за печат


Общински съветници от ПП ГЕРБ- Търговище, общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище Панайот Димитров и представители на всички структури на партията - Старейшини ГЕРБ, Жени ГЕРБ, Предприемачи ГЕРБ и Младежи ГЕРБ почетоха навършването на 183 години от рождението на Апостола на българската свобода Васил Левски. По традиция ритуалът за поднасяне на венци и цветя в знак на почит към живота и делото на Левски се състоя пред неговия барелеф на пл. "Независимост", а ученици от I СУ „Св. Седмочсленици“ представиха свои авторски произведения, посветени на Дякона. Венци бяха поднесени от името на народния представител от ПП ГЕРБ д-р Венка Стоянова и евродепутатите от ЕНП/ГЕРБ.

[ Още... ]
Търговище

вторник 02 юни 2020 - 13:20:15
изглед за печат


От името на народния представител от ПП ГЕРБ д-р Венка Стоянова и ПП ГЕРБ-Търговище бяха поднесени венци и цветя пред паметника на Никола Симов-Куруто. Така тази година бе почетен Деня на Христо Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България - 2 юни.

От общинската администрация информираха, че поради продължаващите противоепидемични мерки, традиционният ритуал за поднасяне на венци и цветя пред паметника на знаменосеца на Ботевата чета няма да се състои. Но въпреки това, желаещите да поднесат цвете имаха възможността да го направят при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки.

[ Още... ]
Търговище

понеделник 01 юни 2020 - 11:39:08
изглед за печат


ПП ГЕРБ- Търговище поздравява всички малчугани и деца, с пожелание за здраве, щастливо детство, сбъднати мечти, много усмивки и успехи![ Още... ]
Търговище

неделя 24 май 2020 - 00:02:28
изглед за печат


УВАЖАЕМИ ДЕЙЦИ НА КУЛТУРАТА, ПРОСВЕТАТА И НАУКАТА, УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ, УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЛАСТ ТЪРГОВИЩЕ,

Поздравяваме Ви по случай деня на българската просвета и култура и на славянската писменост - 24 май!

На този специален ден отдаваме почит към всички просветители, дали своя принос в развитието на просветата, културата и писмеността. В този най-български ден се гордеем с предците ни, които с делото си са разпалвали, поддържали и развивали нашата идентичност.
24 май е и онзи специален празник, в който изказваме благодарност към всички съвременни учители и просветители, дейци на изкуството и културата, духовни обединители, които със своята творческа енергия и неуморен труд ни дават повод да оценим огромното значение на просвещението, на българския ум и българския дух за нацията ни, за бъднините ни, за това, което сме!

Пожелаваме на всички здраве, вяра в духовните ценности, стремеж към просперитет и културно богатство, дръзновение и вдъхновение!

Честит празник!

Д-р Венка Стоянова, народен представител от ПП ГЕРБ, д-р Дарин Димитров,областен координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище, Панайот Димитров, общински ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище, общински съветници от ПП ГЕРБ, Старейшини ГЕРБ-Търговище, Жени ГЕРБ-Търговище, Предприемачи ГЕРБ-Търговище, Младежи ГЕРБ-Търговище[ Още... ]
Търговище
Отиди на страница       >>  
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
Брюксел 14.10.2008г.
МГЕРБ Търговище - Брюксел 14.10.2008г.
Брой снимки: 3

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2020
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved