Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
неделя 24 май 2020 - 00:02:28
изглед за печат


УВАЖАЕМИ ДЕЙЦИ НА КУЛТУРАТА, ПРОСВЕТАТА И НАУКАТА, УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ, УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЛАСТ ТЪРГОВИЩЕ,

Поздравяваме Ви по случай деня на българската просвета и култура и на славянската писменост - 24 май!

На този специален ден отдаваме почит към всички просветители, дали своя принос в развитието на просветата, културата и писмеността. В този най-български ден се гордеем с предците ни, които с делото си са разпалвали, поддържали и развивали нашата идентичност.
24 май е и онзи специален празник, в който изказваме благодарност към всички съвременни учители и просветители, дейци на изкуството и културата, духовни обединители, които със своята творческа енергия и неуморен труд ни дават повод да оценим огромното значение на просвещението, на българския ум и българския дух за нацията ни, за бъднините ни, за това, което сме!

Пожелаваме на всички здраве, вяра в духовните ценности, стремеж към просперитет и културно богатство, дръзновение и вдъхновение!

Честит празник!

Д-р Венка Стоянова, народен представител от ПП ГЕРБ, д-р Дарин Димитров,областен координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище, Панайот Димитров, общински ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище, общински съветници от ПП ГЕРБ, Старейшини ГЕРБ-Търговище, Жени ГЕРБ-Търговище, Предприемачи ГЕРБ-Търговище, Младежи ГЕРБ-Търговище[ Още... ]
Търговище

неделя 24 май 2020 - 00:01:58
изглед за печат


УВАЖАЕМИ МЮСЮЛМАНИ, ЖИТЕЛИ НА ТЪРГОВИЩКА ОБЛАСТ, ЧЕСТИТ РАМАЗАН БАЙРАМ!

Приемете най-искрените ни благопожелания на този свещен за Вас и Вашите семейства празник. И делничните и празничните дни през настоящата година ни учат на повече толерантност, отговорност, добронамереност, взаимопомощ. Независимо от коя религия сме, всички имаме нужда от духовност, хармония и вяра. Нека с човещина, милосърдие и търпение да съхраним духа на разбирателството и да пазим дълбоките морални устои на вярата и човешките добродетели! Пожелаваме на всички здраве и благополучие!

Честит Рамазан Байрам!

Д-р Венка Стоянова, народен представител от ПП ГЕРБ, д-р Дарин Димитров,областен координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище, Панайот Димитров, общински ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище, общински съветници от ПП ГЕРБ, Старейшини ГЕРБ-Търговище, Жени ГЕРБ-Търговище, Предприемачи ГЕРБ-Търговище, Младежи ГЕРБ-Търговище[ Още... ]
Търговище

четвъртък 14 май 2020 - 06:57:55
изглед за печат


УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ТЪРГОВИЩЕ,
СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ,


Най-сърдечно Ви поздравяваме по случай официалния празник на град Търговище- 14 май! Уповавайки се на уважението към миналото, традициите и историята ни, с всяка изминала година Търговище следва своя път на промяна - модерна, европейска, с конкретна визия, поставени цели и поглед напред.

Тази динамична 2020 година ни изправи пред сериозно предизвикателство, което промени целия свят. Търговищенци показаха, че в трудностите са силни заедно, единни, с отговорност и общи приоритети. Днес, повече от всякога, ни е необходима тази вътрешна сила и борбеност, надежда и кураж, вяра и градеж към утрешния ден, за да излезем от изпитанията по-мъдри, по-смели, по-човечни.

За нас е чест на днешния празник да поздравим всички Вас - жителите на града ни, с пожелание за здраве, късмет, благополучие и успехи, по-добри дни и ново начало!

ЧЕСТИТ ДЕН НА ТЪРГОВИЩЕ!

Д-р Венка Стоянова, народен представител от ПП ГЕРБ, д-р Дарин Димитров,областен координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище, Панайот Димитров, общински ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище, общински съветници от ПП ГЕРБ, Старейшини ГЕРБ-Търговище, Жени ГЕРБ-Търговище, Предприемачи ГЕРБ-Търговище, Младежи ГЕРБ-Търговище

[ Още... ]
Търговище

сряда 06 май 2020 - 10:04:31
изглед за печат


ПП ГЕРБ-Търговище честити Гергьовден на всички именици и празнуващи!

Нека Свети Георги Победоносец покровителства във Вашите домове здравето, плодородието, храбростта и победата на доброто!


[ Още... ]
Търговище
Отиди на страница       >>  
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2020
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved