Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
сряда 10 април 2019 - 09:51:53
изглед за печатМладежката структура на ПП ГЕРБ-Търговище се включи във Великденската кампания за почистване на града и населените места, инициирана от Община Търговище. Още в началото на кампанията, която се провежда в периода 8-22 април, младежите от ПП ГЕРБ-Търговище изчистиха парк „Юкя”.

„Подкрепяме тази кампания активно, защото от всички нас зависи облика на града,в който живеем. Давайки личен пример с почистването на различни прилежащи пространства около жилищните сгради, институции, паркови зони, образователни звена и други всички заедно можем да направим града ни по-чист, приветлив и уютен”, споделиха Младежи ГЕРБ-Търговище.

Те разказаха, че по време на почистването на парк „Юкя” са събрали растителни отпадъци, найлонови торбички, опаковки от хранителни продукти, пластмасови бутилки и още много други отпадъци. А сред тях има дори и гума от лек автомобил.


[ Още... ]
Търговище

понеделник 08 април 2019 - 11:40:54
изглед за печат


Областният координатор на ПП ГЕРБ – област Търговище д-р Дарин Димитров, общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Търговище,
общинските съветници и членове на партията честитят рождения ден на заместник-председателя на ПП ГЕРБ г-н Цветан Цветанов!

По повод Вашия личен празник Ви пожелаваме най-ценното в живота – здраве! Бъдете все така борбен и упорит, бъдете щастлив, следвайте мечтите си, бъдете успешен в професионалния път, по който вървите и във всяка житейска стъпка напред!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН![ Още... ]
Търговище

неделя 31 март 2019 - 13:36:41
изглед за печат


Представители на Жени ГЕРБ от цялата търговищка област гостуваха в Шумен, където взеха участие в първата Регионална академия на ЖГЕРБ. 30 дами от Търговище, Антоново, Омуртаг и Попово се включиха във форума, заедно с Жени ГЕРБ- Варна,Добрич, Плевен, Разград и домакините от Шумен.

„Темата на Регионална академия, в която се включихме бе „Жени за толерантност в живота и политиката”. Лекторите ни предадоха изключително емоционално своя опит, натрупан през годините, а едни от най-ценните съвети, които получихме бяха практическите насоки по темата”, разказа Дарина Костова, областен координатор на Жени ГЕРБ-Търговище и общински съветник.

Жени ГЕРБ-Търговище имаха възможността да дискутират със свои колеги по време на Академията въпроси, свързани с европейската политика, философия и ценности, местната политика в североизточния регион, толерантността в смесените райони и публичното говорене. Темите бяха поставени от лекторите на форума – проф. Добромир Добрев, Харалан Александров - социален антрополог, от психолога Ирена Соколова - председател на Жени ГЕРБ и от модератора на дискусията Роска Петкова, клубен ръководител на ЖГЕРБ-Шумен.


[ Още... ]
Търговище

петък 29 март 2019 - 15:06:20
изглед за печат


Представители на ПП ГЕРБ-Търговище взеха участие в проведените консултации за определяне състава на РИК Търговище. Те бяха проведени от областна администрация Търговище във връзка с предстоящите европейски избори през месец май.

Освен ПП ГЕРБ-Търговище на срещата присъстваха и другите парламентарно представените партии и коалиции в 44-то Народно събрание - коалиция „БСП за България“, ДПС, коалиция „Обединени патриоти“, както и партиите и коалициите, които имат избрани с техни кандидатски листи членове на Европейския парламент от Република България, но не са парламентарно представени /коалиция „Реформаторски блок“, коалиция „България без цензура“, БНД, Земеделски народен съюз, движение „Гергьовден“/.


[ Още... ]
Търговище
Отиди на страница       >>  
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2019
ПонВтСрЧетПетСъбНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved