Андрей Ковачев

АЗ СЪМ ЗА !

ПП ГЕРБ

Фейсбук профил

МГЕРБ

МГЕРБ Търговище


БЛОГ НА МГЕРБ ТЪРГОВИЩЕ
Tuesday 30 June 2015 - 16:26:51
изглед за печат


Благодарим за непрекъснатата подкрепа на ЕНП и гарантираме, че ГЕРБ ще сме първа политическа сила на местните избори през октомври. Това заяви председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред председателя на Европейската народна партия (ЕНП) Жозеф Дол, който се срещна с 30 български кметове от ГЕРБ и народни представители от партията, сред които и депутатът от Търговище д-р Дарин Димитров. Срещата се проведе в централата на ЕНП в Брюксел.

[ Още... ]
Търговище

Thursday 25 June 2015 - 14:23:05
изглед за печат


Областният координатор на СГЕРБ Търговище д-р Никола Найденов посети Европейския парламент в Брюксел. Визитата бе по покана на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев. В рамките на два дни представители на СГЕРБ от цялата страна се запознаха със структурата и работата на Европейския парламент. По-късно те се срещнаха и разговаряха със своя домакин Владимир Уручев и с неговите колеги Ева Паунова и д-р Андрей Ковачев, които ги запознаха с акценти от своята работа в Постоянните комисии и делегации, в които участват.

Голям интерес сред СГЕРБ предизвика срещата им с Ан Херманс-президент на Европейския съюз на гражданите-сеньори към Европейската народна партия. Актуалните теми, които тя постави, провокираха оживена дискусия, в която бяха поставени редица въпроси.


[ Още... ]
Търговище

Tuesday 02 June 2015 - 16:48:21
изглед за печат


Общинското ръководство на ПП ГЕРБ Омуртаг организираха празник по случай Деня на детето – 1 юни. Наред с лакомствата и балоните, малчуганите играха игри, пяха песни и танцуваха, а за доброто им настроение се погрижи детски аниматор.

Щастливи детски усмивки предизвика празника за 1 юни, организиран от ПП ГЕРБ Опака. Много игри, подаръци и вкусна торта зарадваха най-малките по случай Международния ден на детето.


[ Още... ]
Търговище

Tuesday 02 June 2015 - 10:45:00
изглед за печат


За поредна година общинската структура на ГЕРБ Търговище организира празник за децата на Търговище. С много настроение и усмивки премина веселото детско парти, посветено на Международния ден на детето – 1 юни. Малчуганите пяха песни, танцуваха, рецитираха стихотворения и участваха в забавни игри с награди.

Празникът завърши с вкусна торта, поднесена от народният представител д-р Дарин Димитров, който пожела на децата да бъдат здрави, усмихнати и щастливи.


[ Още... ]
Търговище

Thursday 28 May 2015 - 14:37:14
изглед за печат


По случай Деня на детето, общинската структура на ГЕРБ организира празник за децата на Търговище. Увеселителното шоу ще започне от 17.30 часа на 1 юни /понеделник/ на площадката пред Драматичния театър. Предвидени са увеселителни игри, песни, забавления и торта за всички деца.

Заповядайте да се повеселим заедно!

[ Още... ]
Търговище

Saturday 23 May 2015 - 14:15:59
изглед за печат


По случай 24 май - Ден на славянската писменост, българската просвета и култура, МГЕРБ Търговище и Регионална библиотека „Петър Стъпов” организират кампания „Вземи книга и получи подарък”. Всеки ученик, който заеме книга от библиотеката в периода 25-27 май ще получи подарък от младежката структура.

Идеята на младежите е чрез кампанията да повишат и насърчат интереса на учениците към книгите и четенето.


[ Още... ]
Търговище
Отиди на страница       >>  
Европарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
Китайска изложба
Местни избори 2007 - Търговище - Китайска изложба
Брой снимки: 12

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2015
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved