Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ

МГЕРБ Търговище


БЛОГ НА МГЕРБ ТЪРГОВИЩЕ
Tuesday 03 May 2016 - 16:03:37
изглед за печат


По случай Възкресение Христво, ПП ГЕРБ-Омуртаг раздаде 350 козунака и яйца на жителите на общината. По време на проявата всички деца, заедно със своите родители имаха възможност да се забавляват в украсата на великденските яйца и раздаването на козунаци. Всичко изработено от сръчните ръце на децата беше раздадено на жителите и гостите на Омуртаг.


[ Още... ]
Омуртаг

Friday 29 April 2016 - 14:41:40
изглед за печат


Жени ГЕРБ- Попово посетиха Центъра за настаняване от семеен тип за деца с умствена изостаналост в града. По случай Великденските празници, възпитаниците на дома получиха спортни екипи, маратонки и лакомства, дарени от общинските съветници на ПП ГЕРБ-Попово. „Това е втора дарителска акция в дома организирана от Жени ГЕРБ- Попово, но тя няма да бъде последна, защото вярваме в добротата , милосърдието и човечността”, заяви общинският ръководител на ЖГЕРБ-Попово Милена Проданова. Тя пожела на децата да имат повече хубави моменти, повече усмивки и чудото на Възкресението да сбъдне всички им мечти.

[ Още... ]
Търговище

Thursday 28 April 2016 - 14:12:30
изглед за печат


В навечерието на един от най-светлите християнски празници – Възкресение Христово, представители на ЖГЕРБ-Търговище посетиха Помощно училище интернат „ Д-р Петър Берон“. Дамите подариха козунаци и дрехи на децата, които посрещнаха с еуфория великденските си подаръци.

„Искаме да подарим малко усмивки на децата и да направим празника специален за тях“, сподели областният координатор на ЖГЕРБ Дарина Костова.

[ Още... ]
Търговище

Tuesday 26 April 2016 - 10:05:36
изглед за печат


Народният представител от ПП ГЕРБ-Търговище д-р Венка Стоянова проведе приемен ден за жителите на общините Търговище и Опака. Част от посетителите в приемните потърсиха съдействие от депутата за разрешаване на техни социални и битови проблеми.

Директорът на Драматичния театър в Търговище сподели пред народния представител необходимостта от ремонт на сградата поради наличие на течове. Д-р Стоянова пое ангажимент да провери какви са възможностите за финансиране от Министерство на културата и вариантите за отпускане на средства чрез европейските програми.


[ Още... ]
Търговище

Sunday 24 April 2016 - 18:49:39
изглед за печат


Народният представител д-р Венка Стоянова зарадва търговищенци по случай светлия християнски празник Цветница. Д-р Стоянова и кметът на Търговище д-р Дарин Димитров подариха близо 700 градински цветя на жителите на града като им пожелаха здраве и благоденствие.С инициативата, народният представител и кметът на общината направиха деня още по-празничен за всички миряни, които присъстваха на празничната Света литургия в двата храма в Търговище.

Празникът Цветница е един от най-хубавите пролетни празници и се отбелязва в неделята след Лазаровден, една седмица преди Великден. Посветен е на тържественото посрещане на Исус Христос в Йерусалим с маслинови и лаврови клонки. Затова на този ден всички отиват на празничната църковна литургия с върбови клонки, китки от здравец и други пролетни цветя.


[ Още... ]
Търговище

Sunday 24 April 2016 - 18:45:38
изглед за печат


МГЕРБ-Търговище и Опака отбелязаха Световния ден на книгата и авторското право. Те подготвиха и поставиха в различни части на Търговище вдъхновяващи послания за книгите и четенето. В инициативата се включи и народният представител д-р Венка Стоянова, която прекара съботния ден с младите хора, четейки заедно с тях.

Областният координатор на МГЕРБ Весела Илиянова, сподели, че идеята цели да предизвика интереса на младите хора към книгите и четенето.


[ Още... ]
Търговище
Отиди на страница       >>  
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
Подгорица
Местни избори 2007 - Търговище - Подгорица
Брой снимки: 4

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2016
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved