АЗ СЪМ ЗА !

ПП ГЕРБ

Читателско мнение
Какво направи кмета на Попово със „стълбовете на общинското и регионално здравеопазване“?

Превръщането на Попово в крепостно имение на местния феодал Веселинов е вече световно известен факт. Но ако “велможата” познаваше поне малко историята щеше да знае, че за феодалите най-важното е било поданиците му да са добре, защото това определя и неговото съществование. ......(още)


МОРАЛ ИЛИ ЦИНИЗЪМ??

Да се възползваш от мъката на едно семейство, от загубата на един млад човешки живот излиза извън моралната норма или е типичен пример на цинизъм, беше първият въпрос, който си зададох, прочитайки публикацията на сайта на Община Попово „Чиновническо бездушие и политически инатлък са цената на един живот“.......(още)


Фейсбук профил

МГЕРБ

МГЕРБ Търговище


БЛОГ НА МГЕРБ ТЪРГОВИЩЕ
Friday 17 October 2014 - 10:28:09
изглед за печат
Представители на общинската структура на Жени ГЕРБ гостуваха на СОУ за ДУС „Свети Иван Рилски” – гр.Търговище. Повод за тяхното посещение бе тържеството по случай патронния празник на училището – 19 октомври.

Членовете на Жени ГЕРБ подариха икона с лика на Св.Иван Рилски и връчиха на директора на училището поздравителен адрес от името на ПП ГЕРБ-Търговище, в който се казва: „Вашето училище носи името „Свети Иван Рилски“– име, което подреждаме сред първите имена на народните ни будители. Име, което всички ние трябва да пазим свято, чисто и почитано. Нека животът и делото на Вашия патрон бъдат пример за стремеж към образование и книжовност.


[ Още... ]
Търговище

Sunday 05 October 2014 - 17:54:40
изглед за печат


Гласувах за бъдещето на България. Това заяви водачът на листата с кандидати за народни представители от ПП ГЕРБ-Търговище д-р Дарин Димитров. В 12 часа, д-р Димитров упражни правото си на глас в ОУ „Христо Ботев”.

„Нужно ни е стабилно управление, само така могат да бъдат осъществени желаните реформи в образованието, здравеопазването, социалната политика и във всички останали сектори. Призовавам всички да излязат и да гласуват - за по-доброто бъдеще на децата си и на България”, заяви д-р Димитров.


[ Още... ]
Търговище

Wednesday 01 October 2014 - 15:39:06
изглед за печат


Борбата за доверието на българските граждани в смесените региони като гр.Омуртаг ще бъде много трудна. Но когато ходим по селата ми прави впечатление, че залите са все по-пълни, а това означава, че страха постепенно намалява. Това заяви водачът на листата на ПП ГЕРБ-Търговище д-р Дарин Димитров на среща с жителите на гр. Омуртаг, на която присъстваха и кандидатите за народни представители д-р Венка Стоянова, Митко Стайков и Елка Станчева.

„Хората започват да разбират коя е истинската партия – партия ГЕРБ. И това е така, защото ние не делим хората по етническата им принадлежност, за нас е важно те да са кадърни и можещи. Ако искате да се преборите с монопола на ДПС в този регион, на 5 октомври гласувайте с номер 9 в интегралната бюлетина”, добави д-р Димитров. Пред жителите на гр.Омуртаг той представи основните приоритети от управленската програма на ПП ГЕРБ. Д-р Димитров сподели, че предстоят редица реформи в здравеопазването, които ще доведат до по-качествено медицинско обслужване. „В нашата програма сме предвидили въвеждане на здравна карта, подобряване специализацията на лекарите, предстоят и промени в спешната и доболничната помощ. Предвижда се и нова форма на финансиране на здравеопазването, т.нар. диагностично-свързани групи, за които се говори толкова години, а нищо не се прави”, подчерта д-р Димитров. Той увери, че малките болници няма да бъдат закривани, а лекарите ще бъдат стимулирани за да работят в тях.


[ Още... ]
Омуртаг

Wednesday 01 October 2014 - 15:36:08
изглед за печат


Водачът на листата на ПП ГЕРБ д-р Дарин Димитров и кандидатите за народни представители д-р Венка Стоянова и Светлин Бонев се срещнаха с учители от град Търговище.
Д-р Димитров и педагозите разговаряха по теми, свързани с политиката на ГЕРБ в областта на образованието и науката. „Един от приоритетите ни е да предприемем промени в предучилищното и училищното образование”, сподели д-р Димитров и добави, че в предизборната програма на ГЕРБ са предвидени редица реформи в този сектор.


[ Още... ]
Търговище

Tuesday 30 September 2014 - 12:17:50
изглед за печат
Трябва да преодолеем страха, защото всеки един глас даден за ГЕРБ , означава, че имаме стабилна България, стабилно правителство, стабилни институции, както и перспектива за всички български граждани, които живеят в България. Това заяви заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов по време на предизборна среща в Търговище. Цветанов представи листата на ГЕРБ за областта и основните приоритети от управленската програма на партията. За водача на листата д-р Дарин Димитров, Цветанов заяви, че винаги е работил и ще продължава да работи за жителите на област Търговище.

Цветанов бе категоричен , че ГЕРБ няма да прави коалиция с ДПС или БСП. „Видяхте, че подобни коалиции са пагубни за страната ни – спрени евро фондове и случаите „Батко и братко”. Той припомни колко важни за страната ни са средствата, които се отпускат от Европейския съюз, но в момента България не може да се възползва от тях, заради липса на доверие от страна на европейските ни партньори.


[ Още... ]
Търговище

Tuesday 30 September 2014 - 12:02:49
изглед за печат
„Искаме да спрем конфронтацията в българския парламент“, заяви Цветан Цветанов, заместник-председател на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията по време на срещата си с жителите на град Опака. Цветанов бе категоричен, че ГЕРБ няма да влиза в коалиция нито с БСП, нито с ДПС и посочи, че последното управление на коалицията БСП, ДПС и „Атака”, е имало за цел да унищожи ГЕРБ на всички нива. „ГЕРБ няма да прави никога коалиции с ДПС и БСП, тези партии завещаха проблеми, задкулисие и хаос“, посочи Цветанов.

[ Още... ]
Опака
Отиди на страница       >>  
Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
Инициативи
Местни избори 2007 - Търговище - Инициативи
Брой снимки: 5

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2014
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved