Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
петък 19 февруари 2021 - 16:40:24
изглед за печат


Представители на ПП ГЕРБ-Търговище се включиха в организираните от Община Търговище възпоменателни прояви за отбелязване на 148 години от гибелта на Апостола. С венци и цветя в знак на признателност към делото и живота на Левски ръководството на ПП ГЕРБ-Търговище, общински съветници и членове на партията почетоха годишнината от гибелта на национални ни герой. Възпоменателни прояви започнаха в храм "Св. Йоан Рилски“, където бе отслужена панахида в памет на Апостола. След което областният координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище и кмет на града д-р Дарин Димитров, общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище Панайот Димитров, общински съветници и членове на партията отдадоха своята почит към Апостола, поднасяйки венци и цветя пред барелефа на Васил Левски на площад "Независимост".

"Днес се навършват 148 години от безсмъртието на Апостола, завещал ни несломимия си дух, храбрите завети и любовта към родината, нека с делата си всички бъдем достойни наследници на Левски", пожелаха представителите на ПП ГЕРБ-Търговище.

Венци бяха поднесени и от името на евродепутатите от групата на ГЕРБ/ЕНП и народния представител от ПП ГЕРБ д-р Венка Стоянова.

[ Още... ]
Търговище
Д-р Дарин Димитров: ПП ГЕРБ да затвърди позициите си като първа политическа сила - това очакваме на предстоящите избори

вторник 09 февруари 2021 - 15:16:03
изглед за печат


- Отминалата тежка и неприятна 2020 година бе белязана от пандемията КОВИД -19. Как това се отрази върху местните структури на ГЕРБ?

-Отминалата 2020 г. ни изправи пред най-голямото до този момент предизвикателство на 21 век, което се отрази сериозно на цялото общество. КОВИД-19 изцяло промени света, който познавахме. Въвеждането на извънредното положение и противоепидемичните мерки утвърдиха един по-различен начин на общуване и комуникация между хората във всички сфери на живота, включително партийната. Местните структури на ГЕРБ от област Търговище също се адаптираха към случващото се. Посрещахме както делничните, така и празничните дни физически дистанцирани, но без да прекъсваме комуникацията по между си в електронна среда. Тогава преустановихме редовните събрания с членовете на партията в различните структури от областта, както и срещите с наши симпатизанти. И до днес се отнасяме с изключителна отговорност към здравето на всички тях, спазвайки противоепидемичните мерки за безопасност.

[ Още... ]
Търговище

понеделник 01 февруари 2021 - 13:21:27
изглед за печат


Още две организационни срещи проведе новото ръководство на ПП ГЕРБ-Опака. Този път те бяха с жители на селата Горско Абланово и Голямо Градище.

Жителите на село Горско Абланово се обърнаха за съдействие към ръководството на ПП ГЕРБ-Опака, относно някои от най-наболелите проблеми в селото, голяма част от които не търпят отлагане.

По думите на хората в Горско Абланово, живущите там имат нужда от лекарско наблюдение на място, тъй като изпитвали големи затруднения всеки месец да посещават Опака за изписване на лекарства, а след това и Попово, където има работеща аптека със Здравна каса. Областният управител на Търговище Митко Стайков, който също присъства на срещата, се зае лично да провери въпроса и да съдейства на хората в селото. Те се оплакаха още и от затруднения в административното обслужване в Горско Абланово.

[ Още... ]
Търговище

петък 29 януари 2021 - 13:04:57
изглед за печат


В празничния 29 януари - Деня на Освобождението на Търговище областният координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище и кмет на града д-р Дарин Димитров, общинският ръководител Панайот Димитров, общински съветници и представители на партията поднесоха венци и цветя в знак на признателност към загиналите за свободата на града.

По думите на ръководството на ПП ГЕРБ-Търговище, отдавайки почит към героите от историята, дали живота си за свободата на народа, търговищенци съхраняват паметта за най-значимите събития от миналото.

"29 януари - денят на свободата за Търговище, изградена и извоювана от предците ни, денят на надеждата за Търговище - да постигне заветите за бъдещето, денят на възкресението за Търговище - да превърне стремежите в реалност. Нека днес, 143 години по-късно, ние, жителите на Търговище да работим за обновлението на града ни, с отговорност в намеренията и действията ни да отстояваме ценностите, които ни водят напред, да бъдем обединени в името на обществото ни и идните поколения", пожелаха от ПП ГЕРБ-Търговище.

[ Още... ]
Търговище
Отиди на страница       >>  
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2021
ПонВтСрЧетПетСъбНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved