Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
вторник 01 октомври 2019 - 14:24:09
изглед за печат


Кандидатът за кмет на Община Търговище от ПП ГЕРБ д-р Дарин Димитров и кандидати за общински съветници от партията поздравиха пенсионерските клубове по повод Международния ден на възрастните хора - 1 октомври.

Д-р Дарин Димитров лично поздрави възрастните хора за празника, а те от своя страна му благодариха за грижата през изминалите четири години от първия му кметски мандат.

Д-р Димитров изрази своето дълбоко уважение и признателност пред мъдростта, далновидността, търпението и способността на възрастните хора да вдъхват кураж и вяра в трудните моменти.

"Благодаря Ви, че в последните четири години през мандата ми като кмет на община Търговище, щедро споделяхте Вашия безценен опит, бяхте едновременно и упора, и коректив, участвахте активно в обществения живот на града ни и подкрепяхте дейностите, реализирани от моя екип", сподели с възрастните хора д-р Дарин Димитров.


[ Още... ]
Търговище

вторник 01 октомври 2019 - 09:25:45
изглед за печат


"За 4 години успяхме да свършим много работа, да постигнем видими резултати в името на съгражданите ни от Търговище и по-малките населени места от общината. Предстои ни още много работа и поставени задачи, които сме готови да изпълним с Вашата подкрепа на 27 октомври", с тези думи кандидатът за кмет на Община Търговище от ПП ГЕРБ д-р Дарин Димитров апелира жителите на село Кралево да го подкрепят за втори кметски мандат.

Заедно с народния представител от ПП ГЕРБ за търговищки регион д-р Венка Стоянова, общинския ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище Панайот Димитров и кандидати за общински съветници от политическата партия д-р Димитров представи предизборната платформа на ГЕРБ и отчета за свършеното през изминалите четири години
.
"Над 90 души от село Кралево получават всеки работен ден социалната услуга-Топъл обяд, от която се възползват общо 2800 души в общината", отбеляза кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ д-р Дарин Димитров по време на срещата с жителите на селото.

[ Още... ]
Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2019
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved