Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
сряда 02 октомври 2019 - 19:47:25
изглед за печат


Предизборният щаб на ПП ГЕРБ-Търговище всеки ден посреща жители на Община Търговище, имащи желание да се срещнат с кандидата на партията за кмет на общината д-р Дарин Димитров и кандидатите за общински съветници. Предизборният щаб на ГЕРБ-Търговище се намира в офиса на партията - на ул."Преслав"2.

"Екипът на ГЕРБ работи единно и неуморно в полза на нашите съграждани. Кандидатите за общински съветници, членове и представители на различните структури на партията винаги са готови да изслушат и помогнат с каквото могат на хората", коментира кандидат-кметът д-р Дарин Димитров.

Той допълни още,че вратите на щаба са отворени и за всички,които искат да споделят идеи за Търговище и по-малките населени места, да дадат своите съвети, препоръки и мнения, относно следващия кметски мандат и свършеното до този момент от д-р Димитров и екипа му.
"Нека всички заедно бъдем най-достойният екип на Търговище и общината, задружни можем повече", каза д-р Димитров, с апел повече гласоподаватели да изберат номер 43 в интегралната бюлетина.

[ Още... ]
Търговище

сряда 02 октомври 2019 - 15:45:55
изглед за печат


Евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев и Асим Адемов изпратиха видео послания с подкрепа за кандидатурата на д-р Дарин Димитров за кмет на Община Търговище.

"Искам безрезервно да подкрепя кандидатурата на д-р Дарин Димитров за кмет на Община Търговище. Познавам д-р Димитров като прекрасен човек, лекар и градоначалник на Община Търговище. По време на неговия мандат Търговище се превърна в един бързо развиващ се, съвременен, европейски град. Д-р Димитров има визия за развитието на града и общината. Нека на 27 октомври да го подкрепим с номер 43 в интегралната бюлетина, за да може той да продължи работа в полза на гражданите на Търговище", с тези думи евродепутатът Андрей Ковачев апелира търговищенци да гласуват за д-р Дарин Димитров.

[ Още... ]
Търговище

сряда 02 октомври 2019 - 13:37:52
изглед за печат


ПП ГЕРБ-Търговище кани всички жители на Община Търговище на 4.10.2019 г. от 18.00 часа в концертната зала на ОНЧ "Напредък-1864" на официалното откриване на предизборната кампания на партията.

Кандидатът за кмет д-р Дарин Димитров ще представи отчета за изпълнение на управленската си програма за изминалия 4-годишен мандат и листата с кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ.

Очакваме Ви!

[ Още... ]
Търговище

сряда 02 октомври 2019 - 13:20:34
изглед за печат


"Местните избори са изключително важни за Търговище, за бъдещето развитие на нашата община и хората, избрали да живеят, работят и създават семействата си тук.Доказахме,че можем да управляваме, да работим и да градим по-добрия утрешен ден за нашите съграждани", това каза кандидатът за кмет на Община Търговище от ПП ГЕРБ д-р Дарин Димитров пред членовете на пенсионерски клуб "Паисий".

Д-р Дарин Димитров и кандидатите за общински съветници - Дарина Костова, д-р Никола Найденов, Весела Василева, Велко Веев и Димитър Димитров отговориха на всеки един от поставените въпроси от възрастните хора. По време на срещата кандидат-кметът д-р Димитров акцентира на свършеното през последните четири години от управленския му мандат, реализираните проекти, успешните инициативи и поставените задачи занапред.

Възрастните хора от пенсионерския клуб на ул."Паисий" изказаха своята благодарност към д-р Димитров за вниманието и уважението, с които винаги се отнася към тях.

[ Още... ]
Търговище
Отиди на страница       >>  
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2019
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved