Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
четвъртък 10 октомври 2019 - 13:54:52
изглед за печат


"Предстоят ни тежки и отговорни избори за местния вот, но ние доказахме, че можем да работим и сега се нуждаем от Вашата подкрепа, за да продължим започнатото", заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Търговище д-р Дарин Димитров. Заедно с екипа от кандидати за общински съветници и кандидата за кмет на Лиляк Стела Стойнева се срещнаха с жителите на селото.

Д-р Димитров представи Стела Стойнева като работлив, отговорен и ангажиран с проблемите на селото кандидат за кмет. След дълги години в чужбина тя се завръща в Търговище, за да работи за облагородяването на Лиляк.

"Мило ми е нашето село и с много работа ще съм полезна на жителите на Лиляк. Нека работим заедно за тази обща кауза", заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на селото Стела Стойнева.

"Подкрепете Стела! Подайте й ръка, а тя ще получи моята подкрепа, подкрепата на Община Търговище, подкрепата на ГЕРБ, подкрепата на общинските съветници, за да бъде чуван Вашият глас, желанията и проблемите, които имате", апелира към живущите в селото д-р Дарин Димитров.

[ Още... ]
Търговище

четвъртък 10 октомври 2019 - 13:37:34
изглед за печат


Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Търговище д-р Дарин Димитров и кандидати за общински съветници от партията уважиха с присъствието си първия есенен "Празник на приятелството". Той бе организиран от Комплекса за психично здравни грижи в общността - кв.Бряг по повод Световния ден на психичното здраве - 10 октомври.

"Психичното здраве е нещо към което всеки един човек се стреми, тъй като то е състояние на благополучие, равновесие и комфорт, при което човек е максимално работоспособен и удовлетворен от себе си и това, което върши. Всички младежи и възрастни с психични затруднения, които се включиха в празника ни показаха как с грижа, желание, търпение и постоянство напредъкът е видим", сподели д-р Дарин Димитров.

В празничната програма бяха включени музикални и танцови изпълнения на потребителите на комплекса и гостите от Защитено жилище-с.Лиляк, Звено за социални услуги за възрастни с умствена изостаналост - с.Медовина, Център за настаняване от семеен тип "Ново бъдеще" и "Втори шанс".

[ Още... ]
Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2019
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved