Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
четвъртък 10 октомври 2019 - 13:54:52
изглед за печат


"Предстоят ни тежки и отговорни избори за местния вот, но ние доказахме, че можем да работим и сега се нуждаем от Вашата подкрепа, за да продължим започнатото", заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Търговище д-р Дарин Димитров. Заедно с екипа от кандидати за общински съветници и кандидата за кмет на Лиляк Стела Стойнева се срещнаха с жителите на селото.

Д-р Димитров представи Стела Стойнева като работлив, отговорен и ангажиран с проблемите на селото кандидат за кмет. След дълги години в чужбина тя се завръща в Търговище, за да работи за облагородяването на Лиляк.

"Мило ми е нашето село и с много работа ще съм полезна на жителите на Лиляк. Нека работим заедно за тази обща кауза", заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на селото Стела Стойнева.

"Подкрепете Стела! Подайте й ръка, а тя ще получи моята подкрепа, подкрепата на Община Търговище, подкрепата на ГЕРБ, подкрепата на общинските съветници, за да бъде чуван Вашият глас, желанията и проблемите, които имате", апелира към живущите в селото д-р Дарин Димитров.

[ Още... ]
Търговище

четвъртък 10 октомври 2019 - 13:37:34
изглед за печат


Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Търговище д-р Дарин Димитров и кандидати за общински съветници от партията уважиха с присъствието си първия есенен "Празник на приятелството". Той бе организиран от Комплекса за психично здравни грижи в общността - кв.Бряг по повод Световния ден на психичното здраве - 10 октомври.

"Психичното здраве е нещо към което всеки един човек се стреми, тъй като то е състояние на благополучие, равновесие и комфорт, при което човек е максимално работоспособен и удовлетворен от себе си и това, което върши. Всички младежи и възрастни с психични затруднения, които се включиха в празника ни показаха как с грижа, желание, търпение и постоянство напредъкът е видим", сподели д-р Дарин Димитров.

В празничната програма бяха включени музикални и танцови изпълнения на потребителите на комплекса и гостите от Защитено жилище-с.Лиляк, Звено за социални услуги за възрастни с умствена изостаналост - с.Медовина, Център за настаняване от семеен тип "Ново бъдеще" и "Втори шанс".

[ Още... ]
Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
Въбел
Местни избори 2007 - Търговище - Въбел
Брой снимки: 7

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2019
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved