Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
събота 12 октомври 2019 - 16:43:59
изглед за печат


"Нека заедно да направим Търговище още по-привлекателно място за живеене, за работа, за инвестиции, за бъдещето на нашите деца", това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Търговище д-р Димитров пред избиратели в село Дългач.

Там д-р Димитров представи Али Мечкарски като кандидат на ГЕРБ за кмет на Дългач.

"Аз заставам зад неговите качества и гарантирам, че всекидневно ще бъде във Ваша помощ", каза още д-р Дарин Димитров по време на срещата.
"Нека сме единни, защото заедно ще решаваме проблемите си. Ние от ГЕРБ имаме много специалисти, които знаят и могат, а като Ваш представител ще се допитвам до всеки от тях, за просперитета на нашето село", категоричен бе Али Мечкарски.

Към момента 54 души в селото получават топъл обяд, а по време на изминалия 4-годишен мандат от управлението на д-р Димитров бяха ремонтирани пътя Певец-Дългач, читалището и детската площадка.

[ Още... ]
Търговище
Д-р Димитров и кандидатите за общински съветници се срещнаха с жители на кв."Варош"

събота 12 октомври 2019 - 14:43:02
изглед за печат


"Не спираме да работим и усилията ни дават резултати. Доказахме, че можем, нека заедно продължим да се развиваме и да вървим напред", това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Търговище д-р Дарин Димитров по време на среща с избиратели от кв."Варош". Д-р Димитров заедно с народния представител от ПП ГЕРБ д-р Венка Стоянова и кандидати за общински съветници дискутираха с жители от квартала какво е свършено през изминалите четири години от управлението и какво предстои да бъде реализирано в следващия мандат.

Д-р Димитров посочи, че в името на своите съграждани с екипа си са успяли да преасфалтират целите улици "Раковски" и "Любен Каравелов".

"Дългоочакваният ремонт на пробива Катрафилов вече е факт, за което положихме много труд и отговорни усилия. Няма как да пропуснем и обновената пътека с каменни плочи около църквата", отбеляза още д-р Димитров.

Той допълни,че в квартала около паметника на Никола Симов-Куруто са поставени и нови павета, сменена е дограмата на пенсионерския клуб, а в него предстои още един ремонт.

На въпрос за състоянието на музейните сгради в квартала кандидатът на ГЕРБ за кмет на Търговище отговори,че има заложени средства в капиталовата програма за изготвяне на проекти за обновяване на Захариевата и Свещарова къща.

[ Още... ]
Търговище

събота 12 октомври 2019 - 14:17:45
изглед за печат


Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Търговище и кандидати за общински съветници от партията посетиха изложбата, посветена на 100- годишнината от рождението на проф. Симеон Халачев. Тя се състоя в ХГ "Никола Маринов"-Търговище, а всички от изложените експонати са част от фонда на търговищката галерия.

По време на официалното откриване организаторите споделиха с присъстващите, че са подбрали 34 платна на художника Симеон Халачев, рисувани в различни техники.

[ Още... ]
Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2019
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved