Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
събота 12 октомври 2019 - 16:43:59
изглед за печат


"Нека заедно да направим Търговище още по-привлекателно място за живеене, за работа, за инвестиции, за бъдещето на нашите деца", това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Търговище д-р Димитров пред избиратели в село Дългач.

Там д-р Димитров представи Али Мечкарски като кандидат на ГЕРБ за кмет на Дългач.

"Аз заставам зад неговите качества и гарантирам, че всекидневно ще бъде във Ваша помощ", каза още д-р Дарин Димитров по време на срещата.
"Нека сме единни, защото заедно ще решаваме проблемите си. Ние от ГЕРБ имаме много специалисти, които знаят и могат, а като Ваш представител ще се допитвам до всеки от тях, за просперитета на нашето село", категоричен бе Али Мечкарски.

Към момента 54 души в селото получават топъл обяд, а по време на изминалия 4-годишен мандат от управлението на д-р Димитров бяха ремонтирани пътя Певец-Дългач, читалището и детската площадка.

[ Още... ]
Търговище
Д-р Димитров и кандидатите за общински съветници се срещнаха с жители на кв."Варош"

събота 12 октомври 2019 - 14:43:02
изглед за печат


"Не спираме да работим и усилията ни дават резултати. Доказахме, че можем, нека заедно продължим да се развиваме и да вървим напред", това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Търговище д-р Дарин Димитров по време на среща с избиратели от кв."Варош". Д-р Димитров заедно с народния представител от ПП ГЕРБ д-р Венка Стоянова и кандидати за общински съветници дискутираха с жители от квартала какво е свършено през изминалите четири години от управлението и какво предстои да бъде реализирано в следващия мандат.

Д-р Димитров посочи, че в името на своите съграждани с екипа си са успяли да преасфалтират целите улици "Раковски" и "Любен Каравелов".

"Дългоочакваният ремонт на пробива Катрафилов вече е факт, за което положихме много труд и отговорни усилия. Няма как да пропуснем и обновената пътека с каменни плочи около църквата", отбеляза още д-р Димитров.

Той допълни,че в квартала около паметника на Никола Симов-Куруто са поставени и нови павета, сменена е дограмата на пенсионерския клуб, а в него предстои още един ремонт.

На въпрос за състоянието на музейните сгради в квартала кандидатът на ГЕРБ за кмет на Търговище отговори,че има заложени средства в капиталовата програма за изготвяне на проекти за обновяване на Захариевата и Свещарова къща.

[ Още... ]
Търговище

събота 12 октомври 2019 - 14:17:45
изглед за печат


Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Търговище и кандидати за общински съветници от партията посетиха изложбата, посветена на 100- годишнината от рождението на проф. Симеон Халачев. Тя се състоя в ХГ "Никола Маринов"-Търговище, а всички от изложените експонати са част от фонда на търговищката галерия.

По време на официалното откриване организаторите споделиха с присъстващите, че са подбрали 34 платна на художника Симеон Халачев, рисувани в различни техники.

[ Още... ]
Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
Алваново
Местни избори 2007 - Търговище - Алваново
Брой снимки: 7

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2019
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved