Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
понеделник 14 октомври 2019 - 14:51:01
изглед за печат


"Отговорност и ангажимент за много работа, решаване на проблеми и развитие с конкретни идеи, предложения и приоритети- всичко това ни чака в следващия кметски мандат, с Вашата подкрепа на местния вот на 27 октомври", заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Търговище д-р Дарин Димитров. Това се случи по време на предизборна среща с жителите на село Подгорица. В пълната зала на читалището в селото д-р Дарин Димитров представи кандидата на ГЕРБ за кмет на селото - Тодор Джамбазов и листата с кандидати за общински съветници.

Д-р Дарин Димитров запозна присъстващите с отчета си за изминалия кметски мандат по време на 4-годишното си управление като градоначалник.

"Най-важно е развитието на Търговище и малките населени места да продължи и то да бъде успешно. Гласувайте за нашия екип с номер 43 в интегралната бюлетина, защото работим в името на нашите съграждани", категоричен бе д-р Димитров.

Към този момент 105 души получават топъл обяд, а ангажиментът, който общинските съветници и д-р Дарин Димитров поеха е тази бройка да бъде увеличена в следващия мандат.

[ Още... ]
Търговище
Борбата за местния вот ще бъде много трудна. За нас говори това, което сме направили в предходните 4 години

понеделник 14 октомври 2019 - 13:52:04
изглед за печат


На празничния Петковден възрастните хора от пенсионерския клуб на ул."Скопие" посрещнаха кандидата на ГЕРБ за кмет на Търговище д-р Дарин Димитров и кандидати за общински съветници.

Д-р Димитров запозна членовете на клуба с професионалните качества на кандидатите за местния парламент и в кои области те ще бъдат най-полезни за избирателите.

"Борбата за местния вот ще бъде много трудна. За нас говори това, което сме направили в предходните 4 години. Успяхме да постигнем много, но имаме още работа", заяви пред членовете на пенсионерския клуб д-р Дарин Димитров.

[ Още... ]
Търговище
Каза д-р Дарин Димитров пред жителите на с.Пробуда

понеделник 14 октомври 2019 - 13:31:21
изглед за печат


"Всичко което правим е за бъдещето на децата ни. Преди десет години бяхме нови, но сега смело заявявам, че по-добри от нас няма. Работим активно и можем още много", каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Търговище д-р Дарин Димитров пред жителите на село Пробуда.

Д-р Димитров представи екипа с кандидати за общински съветници и акцентира пред избирателите,че в село Пробуда ще се гласува с три бюлетини - за кмет на община Търговище, за кмет на кметство Пробуда и за общински съветници.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на с.Пробуда е Жана Славова, която призова жителите на селото да гласуват на 27 октомври.

"Жана има моята подкрепа, а всички заедно можем да помагаме и да работим както за Търговище, така и за малките населени места от общината", заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Търговище д-р Димитров.

Жана Славова посочи по време на предизборната среща,че е запозната с проблемите на Пробуда и с отговорност би работила, за нещата, от които хората се нуждаят.

[ Още... ]
Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
13.09.2007 - в 24 Часа
Местни избори 2007 - Пресата за нас - 13.09.2007 - в 24 Часа
Брой снимки: 3

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2019
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved