Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБКаза пред жителите на с.Макариополско д-р Дарин Димитров- подзаглавие

вторник 15 октомври 2019 - 13:24:36
изглед за печат


"Искаме да работим за Търговище, знаем как, показахме че можем, готови сме за още работа, работа и пак работа", каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Търговище д-р Дарин Димитров на предизборна среща в село Макариополско.

Д-р Димитров сподели още, че в селото единственият кандидат за кмет е подкрепен от ПП ГЕРБ.

"Петър Петров е сериозен човек с много натрупан опит през годините, включително и като управленец, тъй като е кмет на Макариополско шест мандата", обясни по време на предизборната среща д-р Дарин Димитров.

Кандидатът за кмет на Макариополско благодари за гласуваното доверие, за подкрепата от ПП ГЕРБ и за добрата работа през изминалите мандати.

Първият пример, който посочи за доброто сътрудничество между кметството и общината, са отпуснатите три пъти по 50 000 лв.за ремонт на улици в селото.

В следващия мандат Петър Петров и д-р Димитров са заложили като приоритет да бъде направен пенсионерския клуб в селото, да бъдат ремонтирани още улици, които се нуждаят от рехабилитация, привличането на инвестиции и др.
"И Търговище, и Макариополско имат потенциал да се развиват, да бъдат още по-привлекателно място за инвестиции, за работа, за хората", заяви д-р Дарин Димитров.

[ Още... ]
Търговище

вторник 15 октомври 2019 - 13:09:24
изглед за печат


По повод Международния ден на белия бастун кандидатът на ГЕРБ за кмет на Търговище д-р Дарин Димитров и кандидатите за общински съветници Дарина Костова и д-р Никола Найденов гостуваха на Клуба на слепите хора в Търговище. Кандидатите уважиха този ден по специалната покана на членовете на Клуба, които са превърнали в традиция отбелязването на Международния ден.

"Нашият живот е всекидневна борба, затова толкова се радваме, когато имаме гости, особено Вие. Благодарим Ви от сърце, бъдете живи и здрави", развълнувано сподели Бяла Колева от името на членовете на Клуба на слепите. Тя разказа на д-р Димитров и кандидатите за общински съветници, че са се научили да ценят и най-малките жестове и радости.

[ Още... ]
Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
25.10.2007 - в.Труд
Местни избори 2007 - Пресата за нас - 25.10.2007 - в.Труд
Брой снимки: 1

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2019
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved