Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ250 членове и симпатизанти от структурите на търговищка област присъстваха на предизборната среща на партията за Североизточна България

сряда 16 октомври 2019 - 11:29:24
изглед за печат


„Мобилизирайте се! Има смисъл да се събираме и да ни има, само ако правим добро за хората, без те да бъдат делени по етнически и партиен признак. Така, както го правим ние в правителството – помагаме на всички в нужда, защото в българските села и градове, в българските общини, живеят хората, гражданите на България. А те за нас, за ГЕРБ, са най-важни“, това заяви лидерът на ГЕРБ и министър председател на България Бойко Борисов в Арена Шумен. В препълнената зала с членове и симпатизанти на партията г-н Борисов представи официално кандидатите на ГЕРБ за кметове от Североизточна България - д-р Дарин Димитров за Търговище, д-р Валентин Василев за Разград, Любомир Христов за Шумен, д-р Юлиян Найденов за Силистра и Надежда Петкова за Добрич.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов каза на кандидатите за кметове, че им е разрешено до края на предизборната кампания да спорят с опонентите по всички позволени демократични и позволени от закона средства и начини. По думите на г-н Борисов не малко е постигнатото в общините, което кандидатите за кметове от ГЕРБ имат да покажат на избирателите за местния вот.

"Това до деня на изборите. Минат ли изборите – християни, мюсюлмани, хора от различни партии, от всяко село или махала, където живеят български граждани - ние сме длъжни да се грижим за всички тях, както сме го правили досега“, категорично заяви Бойко Борисов в пълната зала.

Вицепремиерът Томислав Дончев също пожела успех на кандидатите, с думите: "Всяко нещо, което ще правите – пътища, улици, болници, детски площадки, спортни зали, има за цел хората да живеят по-добре заедно. Това е и основната цел на нашето управление".
Бойко Борисов уточни още, че е важна победата не заради кметския стол, а за да се прави добро.

[ Още... ]
Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2019
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved