Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
петък 18 октомври 2019 - 18:57:34
изглед за печат


"Д-р Дарин Димитров бе успешен кмет на община Търговище, в града си личи всичко, което с екипа му са успели да постигнат. Призовавам повече жители на Търговище да го подкрепят с номер 43 в интегралната бюлетина на местния вот на 27 октомври за европейското развитие на града и общината", това заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков на работно посещение в Търговище.

Заедно с кандидата на ГЕРБ за кмет на община Търговище д-р Дарин Димитров, народния представител от ГЕРБ д-р Венка Стоянова и кандидати за общински съветници се срещнаха с жители на Търговище.

"Подкрепата, която получаваме в срещите си с нашите съграждани мотивира още повече мен и моя екип да работим за бъдещето на Търговище и за развитието", сподели д-р Дарин Димитров.

[ Още... ]
Търговище
Заяви д-р Дарин Димитров пред живущите в кв."Боровец"

петък 18 октомври 2019 - 11:57:13
изглед за печат


"Нека да бъдем активни на местния вот, нека да гласуваме, да дадем гласа си за Търговище и за бъдещето на нашия град", заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Търговище д-р Дарин Димитров пред живущите в кв."Боровец".

Там д-р Димитров и кандидати за общински съветници от партията организираха среща, за да обсъдят направеното в предходния кметски мандат и нуждите на хората там занапред. Жители на квартала изразиха благодарност към кандидат-кмета за изградената детска площадка в квартала и видео наблюдението. Поставиха към него въпроси за движението и строителните обекти, но най-притеснени бяха за опазването на всичко ново, което се прави.


[ Още... ]
Търговище
От нашия избор на 27 октомври зависи развитието на общината, нека го градим заедно!

петък 18 октомври 2019 - 11:45:25
изглед за печат


"Християни, мюсюлмани, хора от различни партии, от всяко село или махала, където живеят български граждани - ние се грижим за всички, така сме правили досега, така ще бъде и занапред. Ние не делим хората, живеем заедно и работим за всички наши съграждани", това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Търговище д-р Дарин Димитров пред жителите на село Преселец.

Заедно с кандидатите за общински съветници от политическата партия и кандидата на ГЕРБ за кмет на с.Преселец Бениде Хасанова, д-р Дарин Димитров представи най-важните акценти от свършеното през предходния мандат и управленската програма за следващия - 2019-2023.

"Доказахме се през изминалите четири години, постигнахме много, натрупахме опит и всичко, което постигнахме беше с работа, работа, работа и пак работа. Подкрепете ни с номер 43 в интегралната бюлетина, за да надграждаме това, което започнахме", заяви по време на предизборната среща д-р Дарин Димитров.

В представянето на програмата за управление за следващия кметски мандат д-р Дарин Димитров увери жителите на селото, че с всяка година ще се опитва с екипа му да отделят повече средства за малките населени места от общината.

[ Още... ]
Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2019
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved