Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБЗаяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Търговище д-р Дарин Димитров пред жителите на с.Буховци

неделя 20 октомври 2019 - 20:47:12
изглед за печат


"През изминалите 4 години работихме безспирно за общината и нейните жители, постигнахме това, което днес е факт за всички Вас. С опита и отговорността заставам днес да представя програмата си за развитие за следващия кметски мандат, защото съм запознат с проблемите на Търговище и малките населени места, постоянно съм сред хората и чувам техния глас, знам какво трябва да бъде направено и имам силите да го направя", заяви по време на предизборна среща в с.Буховци кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Търговище д-р Дарин Димитров.

Заедно с народния представител д-р Венка Стоянова и кандидатите за общински съветници представиха отчета за постигнатото до тук и управленската програма за следващия кметски мандат.

"От изключително важно значение е на 27 октомври всички да упражним правото си да гласуваме. Нека го направим заради нас, заради нашите деца, заради по-доброто бъдеще, което от зависи от действията ни днес", апелира д-р Димитров жителите на селото.

Там за вота на избирателите се бори и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Буховци Мариян Цанков.

Той представи по време на срещата приоритетите в бъдещата си работа и главните цели, които е заложил. Сред тях са възстановяването на гробищния парк, подновяването на осветлението и контейнерите, ремонт на улици и др.

[ Още... ]
Търговище
Готови сме да надграждаме започнатото

неделя 20 октомври 2019 - 20:33:27
изглед за печат


"Това са хората, които ще бъдат Вашия глас в следващия общински съвет - сериозни, отговорни, амбициозни, доказани професионалисти в своите области, подкрепете ги с номер 43 в интегралната бюлетина", призова кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Търговище д-р Дарин Димитров жителите на село Александрово.

При представянето на кандидатите за общински съветници д-р Димитров сподели с избирателите в селото,че листата е съставена от лекари, адвокати, юристи, икономисти и др., на които търговищенци могат да имат доверие и търсят съдействие по дадени проблеми.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Търговище д-р Дарин Димитров говори още за постигнатото в предходния кметски мандат, за реализираните проекти и за започнатите такива.

[ Още... ]
Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2019
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved