Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБЗаяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Търговище д-р Дарин Димитров пред жителите на с.Буховци

неделя 20 октомври 2019 - 20:47:12
изглед за печат


"През изминалите 4 години работихме безспирно за общината и нейните жители, постигнахме това, което днес е факт за всички Вас. С опита и отговорността заставам днес да представя програмата си за развитие за следващия кметски мандат, защото съм запознат с проблемите на Търговище и малките населени места, постоянно съм сред хората и чувам техния глас, знам какво трябва да бъде направено и имам силите да го направя", заяви по време на предизборна среща в с.Буховци кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Търговище д-р Дарин Димитров.

Заедно с народния представител д-р Венка Стоянова и кандидатите за общински съветници представиха отчета за постигнатото до тук и управленската програма за следващия кметски мандат.

"От изключително важно значение е на 27 октомври всички да упражним правото си да гласуваме. Нека го направим заради нас, заради нашите деца, заради по-доброто бъдеще, което от зависи от действията ни днес", апелира д-р Димитров жителите на селото.

Там за вота на избирателите се бори и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Буховци Мариян Цанков.

Той представи по време на срещата приоритетите в бъдещата си работа и главните цели, които е заложил. Сред тях са възстановяването на гробищния парк, подновяването на осветлението и контейнерите, ремонт на улици и др.

[ Още... ]
Търговище
Готови сме да надграждаме започнатото

неделя 20 октомври 2019 - 20:33:27
изглед за печат


"Това са хората, които ще бъдат Вашия глас в следващия общински съвет - сериозни, отговорни, амбициозни, доказани професионалисти в своите области, подкрепете ги с номер 43 в интегралната бюлетина", призова кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Търговище д-р Дарин Димитров жителите на село Александрово.

При представянето на кандидатите за общински съветници д-р Димитров сподели с избирателите в селото,че листата е съставена от лекари, адвокати, юристи, икономисти и др., на които търговищенци могат да имат доверие и търсят съдействие по дадени проблеми.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Търговище д-р Дарин Димитров говори още за постигнатото в предходния кметски мандат, за реализираните проекти и за започнатите такива.

[ Още... ]
Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
Омуртаг - 24.06.2009г.
Парламентарни избори  - 2009 г. - Омуртаг - 24.06.2009г.
Брой снимки: 16

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2019
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved