Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
понеделник 21 октомври 2019 - 14:00:28
изглед за печат


След като представи официално управленската си програма за следващия мандат, кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Търговище д-р Дарин Димитров презентира и видеоотчет за изминалите четири години на управление.

Видеоотчетът е публикуван в страницата на д-р Дарин Димитров във фейсбук, на официалния сайт - www.darindimitrov.bg и страницата на ГЕРБ-Търговище. Там всички избиратели да могат да го гледат, да изказват мнение и да дават препоръки.

"Подкрепете ме, за да продължи динамичното развитие на град Търговище. Гласувайте с номер 43 в интегралната бюлетина за кмет и с номер 43 за кандидатите за общински съветници на ПП ГЕРБ, заедно можем повече!", апелира д-р Димитров към търговищенци.

[ Още... ]
Търговище
Категоричен бе кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Търговище д-р Дарин Димитров

понеделник 21 октомври 2019 - 10:40:11
изглед за печат


"Село Голямо Ново е населеното място, в което най-много хора получават услугата топъл обяд. 165 хил.лв.са средствата, изразходени по това перо за селото към този момент", отбеляза кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Търговище д-р Дарин Димитров по време на среща с жителите на с.Голямо Ново.

Д-р Димитров добави,че през следващия кметски мандат ще настоява потребителите на тази услуга да се увеличават все повече. Той припомни на присъстващите на предизборната среща за направеното от него и екипа му през изминалите четири години.

"Търговище вече има европейски облик, направихме много и още има какво да сторим за нашите съграждани - ще го постигнем с работа, работа, много работа", заяви д-р Дарин Димитров в с.Голямо Ново.

По неговите думи приоритет в работата му през новия кметски мандат ще бъдат и малките населени места от общината.

"Желанието на всички ни е младите хора да остават в България, по родните си места и да не избират чужбина. Затова правим каквото можем Търговище и общината да бъдат едно привлекателно място за тях с по-добър начин на живот", каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на Търговище.

[ Още... ]
Търговище

понеделник 21 октомври 2019 - 10:09:13
изглед за печат


"Д-р Дарин Димитров е най-можещият кмет на Търговище.
Той направи много за общината, а само от нас зависи да му гласуваме отново подкрепа на местния вот, за да довърши всичко започнато", заяви в село Ловец кандидатът на ГЕРБ за кмет на селото Емилия Ангелова.

По време на предизборно мероприятие в с.Ловец тя сподели с присъстващите, че живее в селото от 1994 г.и с много желание и отговорност ще работи то да бъде още по-спокойно и уютно за живеене.

"Подкрепете мен, д-р Димитров и кандидатите за общински съветници с номер 43 в интегралната бюлетина, за да бъде изцяло променена визията на село Ловец, както тази в Търговище", апелира Емилия Ангелова.

По време на срещата тя представи приоритетите си за работа като кмет на Ловец. Сред тях кандидатът на ГЕРБ за кмет на селото отбеляза озеленяването и засаждането на тревните терени, направата на беседка за отдих през летните месеци, детска площадка за по-малките и игрища за юношите, обособяване на място за общоселски тържества и мероприятия. Емилия Ангелова заяви още, че ще подкрепя читалищната дейност, социалния живот в селото, сигурността, чрез монтиране на видеокамери и нощно осветление.

"И църквата, и джамията в селото имат нужда от подобрения, поддържането на гробищния парк, подмяната на ръждясалите табели на изходите на Ловец също са с приоритетно значение", отбеляза още Емилия Ангелова.

[ Още... ]
Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
Храмов празник
Местни избори 2007 - Търговище - Храмов празник
Брой снимки: 15

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2019
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved