Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
понеделник 21 октомври 2019 - 14:00:28
изглед за печат


След като представи официално управленската си програма за следващия мандат, кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Търговище д-р Дарин Димитров презентира и видеоотчет за изминалите четири години на управление.

Видеоотчетът е публикуван в страницата на д-р Дарин Димитров във фейсбук, на официалния сайт - www.darindimitrov.bg и страницата на ГЕРБ-Търговище. Там всички избиратели да могат да го гледат, да изказват мнение и да дават препоръки.

"Подкрепете ме, за да продължи динамичното развитие на град Търговище. Гласувайте с номер 43 в интегралната бюлетина за кмет и с номер 43 за кандидатите за общински съветници на ПП ГЕРБ, заедно можем повече!", апелира д-р Димитров към търговищенци.

[ Още... ]
Търговище
Категоричен бе кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Търговище д-р Дарин Димитров

понеделник 21 октомври 2019 - 10:40:11
изглед за печат


"Село Голямо Ново е населеното място, в което най-много хора получават услугата топъл обяд. 165 хил.лв.са средствата, изразходени по това перо за селото към този момент", отбеляза кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Търговище д-р Дарин Димитров по време на среща с жителите на с.Голямо Ново.

Д-р Димитров добави,че през следващия кметски мандат ще настоява потребителите на тази услуга да се увеличават все повече. Той припомни на присъстващите на предизборната среща за направеното от него и екипа му през изминалите четири години.

"Търговище вече има европейски облик, направихме много и още има какво да сторим за нашите съграждани - ще го постигнем с работа, работа, много работа", заяви д-р Дарин Димитров в с.Голямо Ново.

По неговите думи приоритет в работата му през новия кметски мандат ще бъдат и малките населени места от общината.

"Желанието на всички ни е младите хора да остават в България, по родните си места и да не избират чужбина. Затова правим каквото можем Търговище и общината да бъдат едно привлекателно място за тях с по-добър начин на живот", каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на Търговище.

[ Още... ]
Търговище

понеделник 21 октомври 2019 - 10:09:13
изглед за печат


"Д-р Дарин Димитров е най-можещият кмет на Търговище.
Той направи много за общината, а само от нас зависи да му гласуваме отново подкрепа на местния вот, за да довърши всичко започнато", заяви в село Ловец кандидатът на ГЕРБ за кмет на селото Емилия Ангелова.

По време на предизборно мероприятие в с.Ловец тя сподели с присъстващите, че живее в селото от 1994 г.и с много желание и отговорност ще работи то да бъде още по-спокойно и уютно за живеене.

"Подкрепете мен, д-р Димитров и кандидатите за общински съветници с номер 43 в интегралната бюлетина, за да бъде изцяло променена визията на село Ловец, както тази в Търговище", апелира Емилия Ангелова.

По време на срещата тя представи приоритетите си за работа като кмет на Ловец. Сред тях кандидатът на ГЕРБ за кмет на селото отбеляза озеленяването и засаждането на тревните терени, направата на беседка за отдих през летните месеци, детска площадка за по-малките и игрища за юношите, обособяване на място за общоселски тържества и мероприятия. Емилия Ангелова заяви още, че ще подкрепя читалищната дейност, социалния живот в селото, сигурността, чрез монтиране на видеокамери и нощно осветление.

"И църквата, и джамията в селото имат нужда от подобрения, поддържането на гробищния парк, подмяната на ръждясалите табели на изходите на Ловец също са с приоритетно значение", отбеляза още Емилия Ангелова.

[ Още... ]
Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2019
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved