Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
вторник 22 октомври 2019 - 11:28:23
изглед за печат


16 са кандидатите на ГЕРБ за кметове на населени места от община Търговище. На 27 октомври те ще се борят за гласовете на своите избиратели в селата. Кандидатът за кмет на община Търговище д-р Дарин Димитров подкрепи техните визии за развитие на населените места и приоритетните дейности, които са заложили за следващия управленски мандат.

"Това са хората, на които разчитаме в малките населени места, да бъдат гласът на жителите там и заедно да решаваме проблемите, да създаваме по-добра среда за живеене и да вървим напред. Заедно сме силни и можем повече! Подкрепете ни с номер 43 в интегралната бюлетина", призова д-р Дарин Димитров.

[ Още... ]
Търговище

вторник 22 октомври 2019 - 11:14:42
изглед за печат


Уважаеми съграждани,

В последните четири години зададохме ускорено темпо на развитие на Търговище. Постигнахме го заедно, благодарение на активната Ви гражданска позиция, на градивната критика, на подкрепата. Уверен съм, че имам силата, опита, знанията да продължа да работя за хората на Търговище. Защото Ви чувам. Защото Вие задавате дневния ми ред.

Защото Ви чувам, през изминалия мандат обновихме улици, тротоари, булеварди. Реализирахме проекти, като „пробива Катрафилов“, които с десетилетия чакаха финансиране. Обновихме спортната и образователната инфраструктура.

И защото Ви чувам и зная какви са проблемите на Търговище, фокусът на работата ми занапред ще е благоустрояването на кварталите, ремонтите на междублоковите пространства, на улици, на тротоари. Основна задача ще е и благоустрояването на малките населени места.

Защото Ви чувам, ще работя за създаването на индустриална зона и силен икономически център в Търговище. Вярвам, че една такава зона ще привлече външни инвеститори, ще зададе нова посока в развитието на местния бизнес и осигуряването на нови работни места.

Бизнесът обаче се нуждае и от квалифицирани кадри. Затова, инвестициите в образованието и подкрепата за дуалното обучение трябва да продължат. Необходима е и подкрепа за стартиращите, за иновативните предприятия, които да дадат нов заряд на икономическия живот на Търговище. Ще дадат възможности за кариерно израстване на младите и можещите хора, които да създадат семейства тук.

[ Още... ]
Търговище
Много работа имаме още, знам, че ще успеем да постигнем целите си

вторник 22 октомври 2019 - 11:11:12
изглед за печат


"Истина е,че направихме доста неща в града и общината, справихме се с много трудни задачи през изминалия мандат, заложихме още приоритети и цели за следващите години. Вярвам, че ние сме най-работният и можещ екип за община Търговище", каза в село Острец кандидатът на ГЕРБ за кмет на Търговище д-р Дарин Димитров.

По време на среща с избиратели от селото д-р Дарин Димитров отправи апел към всички тях - да гласуват на местните избори на 27 октомври.
"Гласувайте! Бъдете активни, мотивирани, решителни! От нашия избор днес, зависят утрешният ден и следващите години", заяви д-р Дарин Димитров пред жителите на Острец.

Д-р Димитров призова избирателите да подкрепят и кандидата на ГЕРБ за кмет на село Острец - Кольо Кръстев.

"Благодарен съм за гласуваното доверие от моите съселяни. Това ме мотивира да се боря отново в кметската надпревара. А когато има синхрон между местния кмет, този в малките населени места и правителството - нещата се случват както трябва", сподели пред избирателите Кольо Кръстев. Той заяви по време на срещата,че първото, което ще направи, ако получи вота на избирателите ще бъде площадът е селото.

[ Още... ]
Търговище
Активното гражданство е гарант за просперитета на всеки град

вторник 22 октомври 2019 - 10:58:18
изглед за печат


Всяка неделя кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Търговище д-р Дарин Димитров отговаря наживо в социалната мрежа на въпроси на свои съграждани. Платформата "Попитайте д-р Дарин Димитров" бе създадена като форум с цел директна комуникация между жителите на община Търговище и д-р Дарин Димитров.

В чат наживо кандидатът на ГЕРБ за кмет на Търговище д-р Дарин Димитров отговаря на поставените му въпроси. Сред най-често задаваните бяха за ремонт на различни улици в града и селата, за популацията на улични кучета и грижите за тях, за подмяна на осветлението, за обособяването на индустриална зона, за по проектирането на велоалеи и плувен басейн, за създаването на нови работни места и още много други.

"Вашият глас бе чут, проблемите Ви и всичко, което Ви вълнува. Това ще продължи през целия период на бъдещото ми управление. Ще създам условия този диалог да не спира, защото активното гражданство е гарант за просперитета на всеки град. Подкрепете ни с номер 43 в интегралната бюлетина!",заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Търговище д-р Дарин Димитров.

[ Още... ]
Търговище
Отиди на страница       >>  
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
Предизборен щаб
Парламентарни избори  - 2009 г. - Предизборен щаб
Брой снимки: 15

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2019
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved