Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБПП ГЕРБ-Търговище се включи в празничната програма по случай 142 години от Освобождението на страната

вторник 03 март 2020 - 13:46:21
изглед за печат


Ръководството на ПП ГЕРБ-Търговище, общински съветници, членове на партията и представители на различните нейни структури се включиха в тържественото честване на 3 март - Националния празник на България. В Търговище програмата по случай 142 години от Освобождението на България започнаха в храм "Св.Йоан Рилски", където бе отслужен молебен за здраве и благоденствие на българския народ. На площад "Свобода" пред множеството търговищенци и гости на града се състоя церемонията по издигане на националния трибагреник, след което бе поведено шествие до Паметника на българо- руската дружба. Там ученици от IОУ "Хр.Ботев" представиха музикално-поетичната композиция "В памет на поколенията". В празничната програма взеха участие още Духовият оркестър към Община Търговище и Фанфарният оркестър към IОУ. Венци и цветя на признателност бяха поднесени от името на евродепутатите от ПП ГЕРБ, депутата от ПП ГЕРБ за търговищки регион д-р Венка Стоянова, кмета д-р Дарин Димитров, областния управител Митко Стайков, директори на институции, общественици, граждани.

"Честит 3 март! Ден, в който вече 142 години отбелязваме възкресението на българската държавност. Ден, в който си спомняме и почитаме храбрите българи, борили се за свободата на България. За свободата на духа ни и свободата ни като личности обаче, ние трябва да водим битки всеки ден. Във времето, в което живеем, е все по-важно да си напомняме, че тази свобода не може и не бива да разменяме срещу сигурност, която често се оказва съмнителна и преходна. Затова, нека не затваряме очите си срещу неправдата, срещу нередностите. Да не се отказваме от гражданските си права и свободи, вярвайки (и вероятно заблуждавайки се), че така си осигуряваме лично спокойствие. Нека и в дните пред нас се уповаваме на девиза „Съединението прави силата“. Единение на свободомислещи, смели, открити към света хора, които отговорно градят бъдещето си!", пожела кметът на Търговище и областен координатор на ПП ГЕРБ д-р Дарин Димитров.

[ Още... ]
Търговище

вторник 03 март 2020 - 09:58:48
изглед за печат


Уважаеми жители на област Търговище,
Уважаеми съграждани,
Честит Национален празник на България - 3 март!

Приемете нашите най-сърдечни пожелания по случай едно от най-значимите събития в нашата история - Освобождението на страната ни.
Преди 142 години българският народ отвоюва своята свобода в политически, духовен, културен, обществен аспект. Свободна държава и народ, зад които стоят героизмът, храбростта, всеотдайността, себеотрицанието, неуморният дух на онези възрожденци, опълченци, духовници, просветители, дали живота си, за да я има днес България. Поклон пред подвига, саможертвата и делата им!

Нека и днес бъдем единни в името на България, за по-доброто бъдеще на идните поколения, да пазим силно и безусловно българския дух, да бъдем горди с историята си и отговорни към утрешния ден!

Честит Национален празник!

Д-р Венка Стоянова,Народен представител от ПП ГЕРБ, д-р Дарин Димитров, областен координатор на ПП ГЕРБ Търговище, Панайот Димитров, общински ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище, общински съветници, Старейшини ГЕРБ-Търговище, Жени ГЕРБ-Търговище, Предприемачи ГЕРБ-Търговище, Младежи ГЕРБ-Търговище


[ Още... ]
Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2020
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved