Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБПосветен на Деня на самодейността и любителското творчество

петък 06 март 2020 - 09:03:36
изглед за печат


Общински съветници и членове на ПП ГЕРБ-Търговище присъстваха на концерта "Любовта без която не можем", посветен на Деня на самодейността и любителското творчество.

"Самодейната култура и творчество са онова зрънце, което поставя началото на любовта към красивото и истинското, към изконното и ценното. Тя пази обичаи и традиции, но е и съвременна, млада и готова за нови предизвикателства", с тези думи бе дадено началото на празничния концерт в Младежкия дом.

На сцената в празничен спектакъл се представиха всички състави на институцията - Мажоретен състав Търговище, Школа за модерен балет „Вега”, Балетна формация „Търговище”, Школа за естрадно пеене и Детски фолклорен ансамбъл „Шарено герданче”, които развълнуваха със своите изпълнения всички присъстващи в публиката.

Общинските съветници от ПП ГЕРБ-Търговище пожелаха на децата и младежите от съставите на Младежкия дом да утвърждават успехите си и занапред, да развиват любовта си към изкуството и с устрем да вървят напред и нагоре.

[ Още... ]
Търговище

петък 06 март 2020 - 08:52:33
изглед за печат


Общински съветници от ПП ГЕРБ-Търговище и членове на партията уважиха с присъствието си тържествата по повод Националния празник на България в гр. Велики Преслав. Организаторите на мероприятията, по случай Освобождението в старата столица на България, се бяха постарали да пресъздадат пред своите гости историческа възстановка на военните действия и събития от 1878 г. Над 200 души се включиха във възстановката "Освобождението на Преслав", сред които бяха и участници от Патриотичен клуб "Възраждане"-Търговище.

"142 години от героичните събития, след които е извоювана свободата на страната ни. За нас беше удоволствие и чест да присъстваме на тази емоционална възстановка, с която всички участници ни вдъхновиха. Поздравления за организаторите и участниците", споделиха общински съветници от ПП ГЕРБ-Търговище.


[ Още... ]
Търговище
Отиди на страница   <<      
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
Графити фест Попово 2012
МГЕРБ Попово - Графити фест Попово 2012
Брой снимки: 33

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2020
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved