Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
четвъртък 24 септември 2020 - 13:53:35
изглед за печат


На 27 септември 2020 г. ще се проведат частични избори в селата Острец / община Търговище/, Медовина и Славяново /община Попово/. ПП ГЕРБ ще участва в частичните кметски избори там със свои кандидати. С номер 5 в интегралната бюлетина жителите на село Острец ще имат възможността да подкрепят кандидата на ПП ГЕРБ - ВИОЛЕТА АТАНАСОВА, в село Славяново - ДАНИЕЛА ПЕНЕВА, а в село Медовина - ТОДОР ИВАНОВ.

"Работа, работа, работа - за по-доброто бъдеще на жителите на селата, това предстои на нашите кандидати. Показахме, че с натрупания опит, реализираните важни проекти и активната работа обликът на Търговище и малките населени места се променят, заедно можем още много. Подкрепете кандидатите на ПП ГЕРБ", апелират от ПП ГЕРБ-Търговище жителите на селата в Острец, Славяново и Медовина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

[ Още... ]
Търговище

четвъртък 24 септември 2020 - 11:37:47
изглед за печат


Общински съветници, представители на ПП ГЕРБ-Търговище и членове на партията уважиха с присъствието си официалното откриване на обновената чешмичка с момченцето в Търговище. Организаторите на проявата - Ротари клуб и Община Търговище, както и кметът д-р Дарин Димитров приветстваха всички гости, събрали се на алеята зад сградата на Земеделската банка.

Празничната програма започна с кратка история за създаването на чешмичката, нейното обновяване и значимостта й като един от символите на Търговище, особено популярен в началото на ХХ век. Организиран бе и конкурс за най-атрактивна джумалийска двойка, в който участниците пресъздадоха атмосферата в Търговище от началото на XX в. до 60-те години, когато е поставена чешмичката. Компетентно жури оценява както облеклото и аксесоарите, така и интересния начин на представяне на всяка двойка, характерни за историческия период.

[ Още... ]
Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2020
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved