Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБТова заяви по време на предизборна среща кандидатът за кмет на селото, издигнат от ПП ГЕРБ - Виолета Атанасова

петък 25 септември 2020 - 08:44:11
изглед за печат


Областният координатор на ПП ГЕРБ - Търговище и кмет на града д-р Дарин Димитров, общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище и зам.-областен управител Панайот Димитров, общинският ръководител на Омуртаг и областен управител на област Търговище Митко Стайков, заедно с общинските съветници от партията, подкрепиха кандидата за кмет на село Острец - Виолета Атанасова. Тя се бори за гласовете на жителите на селото в кметската надпревара тази неделя - 27 септември 2020 г.

В навечерието на кметския вот пред жителите на с.Острец кандидатът на ПП ГЕРБ Виолета Атанасова заяви,че ще работи отговорно, активно и в полза на всички живущи в селото.

"Разчитаме на Виолета да бъде гласът на жителите в Острец, заедно да решаваме проблемите, да създаваме по-добра среда за живеене и да вървим напред. Заедно сме силни и можем повече! Подкрепете я с номер 5 в интегралната бюлетина", призова д-р Дарин Димитров.

"Всички виждаме колко много се направи от д-р Дарин Димитров и екипа му в предходния мандат, сега започнатото в града и общината продължава. Вярвам,че с общи усилия ще постигнем през следващите четири години заложените приоритети и цели за нашето село", заяви кандидатът за кмет Виолета Атанасова.

[ Още... ]
Търговище
Той посети завода "Тракия Глас България ЕАД", където работят над 3000 души

петък 25 септември 2020 - 08:10:42
изглед за печат


"Един от хилядите работодатели у нас, подкрепени по мярката 60/40, е "Тракия Глас България ЕАД" в Търговище. Изключително съм радостен, че от всички 3200 работници в комплекса нито един не е съкратен. 3200 български граждани - християни и мюсюлмани, се трудят, имат препитание и са доволни. Със заводи, работни места, нови улици, магистрали, спортни площадки, детски градини и училища се постига етническа толерантност. Само компаниите, които успеят да запазят своя персонал по време на кризата, ще могат след нея бързо да се възстановят. Затова и държавата ще продължи да дава своята подкрепа", това заяви министър-председателят на България Бойко Борисов на работно посещение в "Тракия Глас България ЕАД"-Търговище.

Придружаван от кмета д-р Дарин Димитров, зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков и областния управител Митко Стайков, министър-председателят Бойко Борисов разговаря с директорите на трите завода на холдинга.

Заводът за производство на стъкло, в който работят над 3000 души, бе един от първите работодатели, получили държавна помощ по схемата 60/40. За запазване на работниците и служителите на стъкларските заводи в Търговище са получени общо 8 637 000 лв.

По думите на Борисов благодарение на схемата 60/40 над 300 000 работни места в страната са били запазени. А за най-засегнатите от кризата сектори "Транспорт", "Хотелиерство и ресторантьорство" и "Туризъм", мярката е трансформирана на 80/20.

[ Още... ]
Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
Графити
Местни избори 2007 - Търговище - Графити
Брой снимки: 11

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2020
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved