Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
четвъртък 21 януари 2021 - 14:57:32
изглед за печат


Представители на Старейшини ГЕРБ-Търговище също отправиха поздрав за Деня на родилната помощ - 21 януари, наричан още Бабинден. Спазвайки народната традиция, но в ограничен състав, заради противоепидемичните мерки, представители на Старейшини ГЕРБ-Търговище разчупиха питка за здраве и благоденствие.

"Желаем от сърце в ръцете на лекарите да проплакват повече деца, да има радост и разбирателство в семействата, да има здраве за всички хора. А на всички баби пожелаваме да помагат в израстването на децата и да се грижат за техните усмивки", пожелаха Старейшини ГЕРБ-Търговище.

[ Още... ]
Търговище

четвъртък 21 януари 2021 - 12:44:45
изглед за печат


По традиция структурата на ПП ГЕРБ в Търговище отправи специален поздрав към акушер-гинеколозите и медицинските специалисти в МБАЛ-Търговище по случай Деня на родилната помощ - 21 януари. Областният координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище и кмет на града д-р Дарин Димитров, заедно с Дарина Костова, координатор на Жени ГЕРБ и общински съветник, връчиха поздравителен адрес на завеждащия АГО д-р Емил Абаджиев в знак на признателност и уважение за ежедневните грижи, които работещите в отделението полагат в очакване на новия живот - един от най-съкровените мигове за всеки родител.

"Нека всеотдайността, себеотрицанието и професионализмът винаги ви водят напред, въпреки всички трудности и изпитания! Вие сте хората призвани да посрещате първи новия живот, а с него и обновените мечти, надеждата за щастие, по-добро бъдеще, смисълът на утрешния ден. Бъдете удовлетворени! Нека дните Ви са изпълнени със здраве и щастие!", пожела д-р Димитров от името на ПП ГЕРБ-Търговище на работещите в акушеро-гинекологичното отделение.

[ Още... ]
Търговище
Официално бе представен и новият общински ръководител на ПП ГЕРБ-Опака - Анелия Ангелова

четвъртък 21 януари 2021 - 11:21:15
изглед за печат


Областният координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище д-р Дарин Димитров представи новия общински ръководител на ПП ГЕРБ - Опака - Анелия Ангелова. Това се случи пред членове и симпатизанти на общинската структура в залата на НЧ "Пробуда" - гр.Опака, а срещата уважиха още областният управител на Търговище Митко Стайков и общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище Панайот Димитров.

"През годините ПП ГЕРБ доказа, че помага на всички хора, без да ги дели по тяхната етническа или политическа принадлежност. Вярвам, че с общи усилия ще върим напред, ще надграждаме постигнатото и ще се стремим към по-доброто бъдеще за региона и страната ни", заяви д-р Дарин Димитров в началото на срещата в Опака. Думите му бяха подкрепени от областния управител Митко Стайков, който допълни, че с единомислие в структурите по места и с общи усилия могат да бъдат реализирани още добри решения.

[ Още... ]
Търговище

четвъртък 21 януари 2021 - 09:11:33
изглед за печат


УВАЖАЕМИ ЛЕКАРИ, АКУШЕР-ГИНЕКОЛОЗИ, МЕДИЦИНСКИ СПЕЦИАЛИСТИ,

За нас е чест и удоволствие да Ви поздравим по случай Деня на родилната помощ - 21 януари. Изказваме с признателност уважението си към Вас за ежедневните грижи, които полагате в очакване на новия живот - един от най-съкровените мигове за всеки родител.
Нека всеотдайността, себеотрицанието и професионализмът винаги Ви водят напред, въпреки всички трудности и изпитания! Вие сте хората призвани да посрещате първи новия живот, а с него и обновените мечти, надеждата за щастие, по-добро бъдеще, смисълът на утрешния ден. Бъдете удовлетворени! Нека дните Ви са изпълнени със здраве и щастие!

Честит празник!

С уважение:
ПП ГЕРБ-Търговище


[ Още... ]
Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
25.10.2007 - в.Труд
Местни избори 2007 - Пресата за нас - 25.10.2007 - в.Труд
Брой снимки: 1

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2021
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved