Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
Tuesday 21 November 2017 - 12:18:34
изглед за печат


На 21 ноември православната църква отбелязва празника Въведение Богородично, а в българския народен календар той е отреден за Ден на християнското семейство.

Семейството е опора, на която стъпваш, за да поемеш своя път в живота. То е там, когато няма на кой друг да се облегнеш и винаги, винаги ти помага. А основна роля в него е отредена на жената- майка, съпруга, приятелка, общественик, труженик.

Именно на този светъл празник посветиха своята инициатива дамите от областната структура на ПП ГЕРБ Търговище.


[ Още... ]
Търговище

Friday 17 November 2017 - 11:32:09
изглед за печат


За втора поредна година, в с. Съединение, общ. Търговище, по инициатива на кмета на селото Илия Георгиев се проведе общоселски празник на плодородието „Есенни дарове”, на който всеки с удовлетворение и гордост представи това, което е произвел в собствената си градина. Организаторите на събитието от кметството, пенсионерския клуб и НЧ "Пробуда - 1928" бяха подредили изложба с народни носии, инвентар, произведени от техните съграждани плодове, зеленчуци, ядки, майсторски приготвени пити, баници, сладкиши и др.

[ Още... ]
Търговище

Wednesday 15 November 2017 - 14:44:26
изглед за печат


През изминалата календарна година ЖГЕРБ взеха активно участие в изминалите 2 вида избори. Срещаха се с граждани и заедно с общинския ръководител на Герб в Опака обикаляха по населине места на агитационни разговори.

Винаги готови да помогнат на нуждаещите се, ЖГЕРБ Опака се включиха в националната инициатива за подпомагане на засегнатите в трагедията в с. Хитрино. Събирани бяха средства от желаещите да помогнат хора. Със средствата се закупиха пакетирани хранителни продукти и санитарно – хигиенични препарати.

ЖГЕРБ и МГЕРБ подготвиха интересна коледно – новогодишна забава за членовете на партията в града. Бяха ръчно изработени пожелания към членовете, разработена викторина и по случай 10 години ГЕРБ, бе поръчана торта.


[ Още... ]
Опака

Wednesday 15 November 2017 - 14:36:16
изглед за печат


Денят на народните будители е общобългарски празник, на който се прекланяме пред делото на българските просветители, книжовници и революционери. Именно на този светъл ден дамите от женската структура на ГЕРБ Търговище посветиха две от своите инициативи.

Читалището винаги е играло важна роля за окончателното формиране на българската нация като пазител на българските традиции и българското самосъзнание. Затова дамите от женската структура на ПП ГЕРБ в Търговище решиха да подарят книги за читалищната библиотека в с. Здравец. Книгите получи кметът на селото Георги Георгиев. Те бяха осигурени от Милена Тошева-член на областното ръководство на ЖГЕРБ и ще обогатят книжния фонд на библиотеката.


[ Още... ]
Търговище
Отиди на страница   <<        >>  
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
Tурнир по стрийтбол
ПП ГЕРБ Попово - Tурнир по стрийтбол
Брой снимки: 14

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2018
ПонВтСрЧетПетСъбНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved