Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
Friday 22 September 2017 - 13:46:38
изглед за печат


Търговище отбеляза 109-годишнината от обявяване Независимостта на България. Сред официалните гости на честването бяха народният представител д-р Венка Стоянова, областният уравител Митко Стайков, общинските съветници от ПП ГЕРБ, членове и симпатизанти на партията. Празничната програма започна с ритуал за издигане знамената на Република България, Европейския съюз и община Търговище. Слово по случай празника произнесе кметът на общината д-р Дарин Димитров. „Днес се обръщам към вас отново с думите, че страната, градът ни, всички ние се нуждаем от сплотяване на усилията. Нужно е да загърбим всичко, което разделя хората и което дава път на разни интереси. Гражданската чест и личното достойнство изискват да бдим и носим отговорност, защото съдбата си пишем всеки ден. Моят прочит на историческата дата, която днес отбелязваме е повече и ускорена работа в интерес на града, на общината, на нейните жители”, подчерта кметът д-р Дарин Димитров.


[ Още... ]
Търговище

Thursday 21 September 2017 - 09:16:42
изглед за печат


МГЕРБ-Търговище организира двудневен уличен графити фест на 23 и 24 септември (събота и неделя). Изявени артисти от Търговище, Попово, София, Сливен и Велико Търново ще покажат своя талант, стил и креативност като изрисуват стените на спортна зала „Дечко Стефанов“ и подновят рисунките на стената на Първо основно училище „Христо Ботев“ в Търговище. Всеки, който желае ще има възможност да се включи и в специално създадена графити работилница, за да се запознае с различните техники на стрийт изкуството.

Началото на събитието е в 10:00 часа на 23 септември (събота).


[ Още... ]
Търговище

Tuesday 19 September 2017 - 11:41:03
изглед за печат


Народният представител от ПП ГЕРБ д-р Венка Стоянова се срещна с Женски хор “Златналира” в Търговище. Д-р Стоянова и изпълнителките разговаряха за дейността на формацията, коментираха актуални теми от обществения и политически живот у нас.

Народният представител имаше възможност да присъства на репетицията на Женския хор и да чуе новата импесен „Моцарт“, създадена специално за формацията от композитора Андрей Дреников. Диригентът на Женски хор „Златна лира“ Илияна Иванова благодари на д-р Стоянова за оказаната финансова подкрепа, с която хористките ще подпомогнат участието си в Международния фестивал „Есенна приказка“ в Будапеща и Прага.От своя страна народният представител пожела здраве и творчески успех на талантливите дами.


[ Още... ]
Търговище

Sunday 17 September 2017 - 17:04:31
изглед за печат


ГЕРБ е отговорна партия и започваме подготовката си за местните избори още сега. Срещите с хората винаги са били най-важната част от работата ни и затова не са спирали. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с общинското ръководство на партията в Опака. "Когато се срещаме с хората трябва винаги да им показваме реални политики, които правят кметовете, общинските съветници и депутатите от ГЕРБ", коментира Цветанов. Той припомни, че първата стъпка, която реализира правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ беше увеличението на минималната пенсия от 160 на 180 лв. "Държавата се ангажира да увеличи и бюджета в образователната сфера с над 300 млн. лв. Държавата ще увеличи тези разходи, но няма да увеличи дефицита. По ОП "Региони в растеж" още 600 млн. лв. ще влезнат в образователната инфраструктура като ще се изгради по-добра среда за учениците. В областта на земеделието също има възможност за подобряване на инфраструктурата", каза още Цветанов.

[ Още... ]
Опака
Отиди на страница   <<        >>  
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
Подгорица
Местни избори 2007 - Търговище - Подгорица
Брой снимки: 4

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2017
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved