ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
петък 02 април 2021 - 17:29:55
изглед за печат


Водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 28 МИР-Търговище Теменужка Петкова и останалите кандидати Гергана Цонева, Митко Стайков и Анета Куманова посетиха млекопреработвателно предприятия "ПИП ТРЕЙД" ООД в с.Давидово. Собственик на фирмата Пламен Ангелов показа на кандидатите технологичния процес при производството на бяло саламурено сирене и разказа как се отразява пандемията на работата и бизнеса. Теменужка Петкова разговаря със собственикът на предприятието за мерките, които държавата предприе в помощ на бизнеса. Тя заяви, че ПП ГЕРБ ще продължи да помага както на работниците, така и на работодателите, за да продължи тяхното развитие, да се разширява, да бъдат открити нови работни места.

"И през изминалия мандат на правителството видяхте,че ГЕРБ изпълнява обещанията си и резултатите от постигнатото са видими, така ще бъде и занапред,ако избирателите ни гласуват доверие на парламентарните избори в неделя - 4.4.21", каза още водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 28 МИР-Търговище.

Заедно с останалите кандидати за народни представители поздравиха собственика на млекопреработвателното предприятия за осигурените машини, съоражения, сграден фонд и условия, които е създал за работа в региона.

"Нека европейското развитие на България и регионите продължи", пожелаха в края на срещата кандидатите за народни представители.

[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище

петък 02 април 2021 - 17:08:00
изглед за печат


Водачът на листата от коалиция ГЕРБ-СДС в 28 МИР-Търговище Теменужка Петкова и останалите кандидати за народни представители Гергана Цонева, Митко Стайков и Анета Куманова разговаряха онлайн с министъра на образованието Красимир Вълчев. В интерактивната среща взеха участие близо 30 директори и преподаватели от област Търговище.

"Нашето дълбоко убеждение е, че разговорът за образованието е разговор за дългосрочното ни бъдеще и учителите заемат централно място в него. Затова изведохме образованието като наш основен приоритет в управлението", заяви водачът на търговищката листа Теменужка Петкова по време на срещата.

Посочено бе още, че истинската грижа към образователния сектор проличава по това, че преди четири години стартовата заплата на един учител беше 650 лева, а днес тя вече е 1250 лева. Средната учителска заплата вече е 120% от средната за страната. "Уверени сме, че тези тенденции ще продължат, заедно с дълбоките реформи, които засягат същността на образователния процес – акцент върху IT обучението за осигуряване на подготвени кадри за отраслите с висока добавена стойност", каза още Теменужка Петкова.

[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище

петък 02 април 2021 - 17:01:38
изглед за печат


Водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 28 МИР-Търговище Теменужка Петкова и останалите кандидати за народни представители се срещнаха с медицинския персонал на болницата в гр.Попово.

Директорът на болницата д-р Йовчо Яков запозна кандидатите за народни представители с проблемите, пред които е изправено лечебното заведение по време на пандемията.

"Пред персонала поехме ангажимент да бъде предоставено необходимото за болницата оборудване.

За нас от ПП ГЕРБ здравето на българските граждани е преди всичко, благодарим на всички здравни специалисти за огромния труд, който полагат в грижите за здравето на своите пациенти", това каза Теменужка Петкова на срещата с ръководството и персонала на болницата в Попово.

[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище

петък 02 април 2021 - 16:50:44
изглед за печат


Водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 28 МИР-Търговище Теменужка Петкова, заедно с останалите кандидати за народни представители Гергана Цонева, Митко Стайков, д-р Явор Александров, Димитър Димитров, Анета Куманова, Седат Мехмедов и д-р Анелия Цонева призова жителите на град Попово да ги подкрепят на предстоящите парламентарни избори на 4 април, за да продължи развитието на България.

"Призоваваме Ви в неделя на 4 април 2021 г. да дадете гласа си за коалиция ГЕРБ-СДС с номер 2️⃣8️⃣

Ще надграждаме всеки ден за бъдещето на България!", апелираха кандидатите за народни представители.

След това разговаряха и с жители на село Медовина, където изслушаха проблемите и въпросите им. Кметът на селото Тодор Иванов пожела успех на кандидатите и изрази своята подкрепа, както те са го подкрепили на кметските избори.

[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище
Отиди на страница   <<        >>  
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБВидео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2021
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved