ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
неделя 26 септември 2021 - 10:24:24
изглед за печат


Стефка Георгиева е кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на село Церовище, община Омуртаг, област Търговище. Частичните избори там ще се проведат на 3 октомври 2021 г., а избирателите ще могат да подкрепят кандидата на ГЕРБ с номер 3 в интегралната бюлетина.

"Познавам проблемите на нашето село, нека заедно сложим ред в хаоса, да работим за по-добрия утрешен ден, за жителите на Церовище, за децата и внуците ни, гласувайте с номер 3 за ПП ГЕРБ на частичните кметски избори на 3 октомври", това призова кандидатът на ГЕРБ Стефка Георгиева по време на предизборна среща с жители на селото.

Областният координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище д-р Дарин Димитров, общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Омуртаг Митко Стайков, общински съветници на партията от Общински съвет - Омуртаг и представители на Старейшини ГЕРБ пожелаха успех на Стефка Георгиева в предизборната надпревара и победа на предстоящите частични избори на 3 октомври.

[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище

сряда 22 септември 2021 - 08:40:31
изглед за печат


Уважаеми жители на област Търговище,

Приемете нашите поздравления по случай 22 септември - Деня на независимостта на България!

Нека днес, с гордост в сърцата, да отбележим 113 години от обявяването на независима България, от онзи съдбовен момент, когато за пореден път българите показват силата на своето единство! Дългият и осеян с трудности път за постигане на тази независимост не разколебава предците ни да се борят за нея и да я постигнат. Следвайки този пример, нека днес, всички ние, съзидателно, отговорно и с мисъл напред да градим модерна България! Нека не забравяме, че свободата, съединението и независимостта на страната ни са дело на българския народ, който достойно отстоява пред света това свое право - на съществуване, на развитие, на бъдеще! Нека заедно работим за това! Да пребъде България!

Честит празник!
ПП ГЕРБ-Търговище


[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище

събота 18 септември 2021 - 16:44:26
изглед за печат


Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, придружен от представители на младежката структура на партията, посетиха Праисторическия солодобивен и градски център Провадия-Солницата.

"В началото на годината отпуснахме на БАН 350 000 лева, за да продължат разкопките тук. Това емблематично за България място е един от най-атрактивните праисторически паметници на Югоизточна Европа. Тук е най-ранното солодобиване и селището с най-ранни каменни укрепителни системи на Стария континент", заяви по време на посещението Бойко Борисов. Той показа на младежите в какво инвестира ГЕРБ парите на данъкоплатците, докато бе на власт.
По думите на Бойко Борисов, когато ГЕРБ се върне отново на власт, ще довърши магистралите „Хемус“ и „Черно море“, за да може туристи от целия свят да посещават комплекса.

[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище

понеделник 06 септември 2021 - 09:48:05
изглед за печат


Уважаеми съграждани, жители на област Търговище, приемете нашите поздравления по случай Съединението на България!

На 6 септември 1885 година българският народ за пореден път доказва своята сила и решителност. Днес отбелязваме 136 години от едно от най-значимите събития в историята ни, но днес, имаме не по-малка потребност да бъдем обединени в името на България, да работим за общото благо на държавата, оставяйки настрана различията помежду ни.

Нека бъдем устремени към по-доброто бъдеще на страната ни, отстоявайки ценностите, завещани от предците ни. Нека гледаме напред единни, защото само Съединението прави силата!

Честит Ден на Съединението на Княжество България и Източна Румелия!

Теменужка Петкова,
Народен представител от ПП ГЕРБ за 28 МИР-Търговище, д-р Дарин Димитров,областен координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище, Панайот Димитров, общински ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище, общински съветници от ПП ГЕРБ, Старейшини ГЕРБ-Търговище, Жени ГЕРБ-Търговище, Предприемачи ГЕРБ-Търговище, Младежи ГЕРБ-Търговище


[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище
Отиди на страница   <<        >>  
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБВидео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2021
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved