Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
Monday 25 September 2017 - 12:13:51
изглед за печат


Графити фест, осъществен по инициатива на Младежката структура на ПП ГЕРБ - Търговище събра графити художнициот цялата страна. В двудневния фестивал взеха участие ВЕТА, PLASTER, UNOE DUC, ПЕРО, Wilk, Felon и др., които показаха своите арт умения, като изрисуваха стените на спортна зала „Дечко Стефанов“ и Първо основно училище „Христо Ботев“. В специално създадена графити работилница десетки младежи имаха възможност да се запознаят с различните техники на модерното улично арт изкуство.Специални гости на събитието бяха народният представител от ПП ГЕРБ - Търговище д-р Венка Стоянова и областният управител Митко Стайков, които поздравиха младите творци и им пожелахамного успехи и да продължават да развиват своя талант.

Областният координатор на МГЕРБ-Търговище Весела Илиянова сподели, че реализирането на идеята за графити феста се е зародила преди повече от половин година. „Благодарение на Краси Бета успяхме да съберем всички таланти, които посетиха града ни и оставиха частичка от себе си върху стените. На едната от тях взехме единодушно решение да бъде изрисувана със спортни елементи, а на другата стена искахме да представим символите на Търговище. Резултатът наистина е добър“, заяви Весела Илиянова и благодари за подкрепата на кмета на града д-р Дарин Димитров и народния представител д-р Венка Стоянова.

Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2018
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved