Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
понеделник 21 октомври 2019 - 10:09:13
изглед за печат


"Д-р Дарин Димитров е най-можещият кмет на Търговище.
Той направи много за общината, а само от нас зависи да му гласуваме отново подкрепа на местния вот, за да довърши всичко започнато", заяви в село Ловец кандидатът на ГЕРБ за кмет на селото Емилия Ангелова.

По време на предизборно мероприятие в с.Ловец тя сподели с присъстващите, че живее в селото от 1994 г.и с много желание и отговорност ще работи то да бъде още по-спокойно и уютно за живеене.

"Подкрепете мен, д-р Димитров и кандидатите за общински съветници с номер 43 в интегралната бюлетина, за да бъде изцяло променена визията на село Ловец, както тази в Търговище", апелира Емилия Ангелова.

По време на срещата тя представи приоритетите си за работа като кмет на Ловец. Сред тях кандидатът на ГЕРБ за кмет на селото отбеляза озеленяването и засаждането на тревните терени, направата на беседка за отдих през летните месеци, детска площадка за по-малките и игрища за юношите, обособяване на място за общоселски тържества и мероприятия. Емилия Ангелова заяви още, че ще подкрепя читалищната дейност, социалния живот в селото, сигурността, чрез монтиране на видеокамери и нощно осветление.

"И църквата, и джамията в селото имат нужда от подобрения, поддържането на гробищния парк, подмяната на ръждясалите табели на изходите на Ловец също са с приоритетно значение", отбеляза още Емилия Ангелова.

По нейните думи в селото е необходимо да бъде обособен лекарски кабинет и създадена група съветници, с които да се вземат важните решения за населеното място и възникналите проблеми.

"Вече съм говорила с мобилните оператори за нова клетка близо до селото, за да имат обхват телефоните. Цел е и поставянето на противопожарен кран, за бързо реагиране при бедствия", разказа кандидатът на ГЕРБ за кмет на с.Ловец. Емилия Ангелова посочи, че ако жителите на селото й гласуват доверие, ще помага на младите с еднократна помощ за всяко новородено бебе.

"Вярвам, че Емилия ще постигне всичко заложено с наша помощ и Вашите гласове. Гласувайте за нашия екип с номер 43 в интегралната бюлетина", заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Търговище д-р Дарин Димитров пред жителите на с. Ловец.

Той направи кратък отчет за постигнатото през изминалите четири години и запозна присъстващите с най-важните приоритети в управленската си програма за следващия кметски мандат.

Кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ също призоваха гласоподавателите от селото да изберат номер 43 в интегралната бюлетина, за развитието на Търговище и общината.
Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
Голямо Соколово
Местни избори 2007 - Търговище - Голямо Соколово
Брой снимки: 3

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2020
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved