Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
петък 06 март 2020 - 09:06:05
изглед за печат


Ръководството на ПП ГЕРБ-Търговище, общински съветници и членове на партията присъстваха на тържествения концерт, посветен на 50-годишния юбилей на II СУ "Проф.Никола Маринов"-Търговище. Музикалното събитие, посветено на юбилея, бе наречено "RETRO MUSIC 70’S". В него различни поколения от клас "Поп и джаз пеене" в училището, с вокален педагог Десислава Станкова, отведоха публиката на музикално пътешествие в 70-те години на миналия век.

Организаторите отбелязаха, че символиката на 1970г. е с началото - първата година от историята на училището.

"RETRO MUSIC 70’S обедени златните хитове на една незабравима епоха. Това е музикалният щрих, с който започват проявите, посветени на юбилея на училището", разказаха още организаторите.

Приветствие към всички присъстващи поднесе Анета Куманова – директор на училището, след което бе връчен сертификат за участие на всеки изпълнител.

Аплодисментите в края на концерта бяха както за таланта на децата и младежите, така и за професионално поднесения репертоар от Петър Божанов- клавир; Петя Димова - цигулка; Илия Илиев- саксофон и китара;Теодосий Теодосиев - барабани; Свилен Станков - кавал; Стефан Иванов- озвучаване.

"Второ СУ "Проф.Никола Маринов"-Търговище безспорно винаги е имало, има и ще има успехи в областта на изкуството, информационните технологии, природните науки и др. 50-годишната история на училището е повод за гордост към всичко постигнато до този момент и голяма отговорност към съвременното поколение", коментираха след концерта общински съветници от ПП ГЕРБ-Търговище.

Те пожелаха здраве и успех във всяко следващо начинание, както на възпитаниците на училището, така и на целия педагогически екип.


Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2020
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved