Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБТя бе на посещение във II СУ "Проф.Никола Маринов"

петък 06 март 2020 - 11:09:32
изглед за печат


"Образованието е приоритет и отговорност, защото дава най-бързия път към успеха. Всяко училище има своя облик, а децата своите възможности и виждания", каза в Търговище заместник-министърът на образованието и науката Таня Михайлова.

Заедно с Маргарита Гатева – главен експерт от Дирекция професионално образование и Елка Станчева – началник на Регионално управление на образованието – Търговище посетиха II СУ "Проф.Никола Маринов".

Там зам.-министърът на образованието и науката имаше възможността нагледно да се запознае с процеса по изработване на стенопис от дванадесетокласниците от „Изкуства – Изобразително изкуство“. А в Актовата зала на училището присъства на репетиция на ученици от профил „Изкуства – Музика“.

"Важно е младите хора да съхранят ценностите, които им дават семейството и образователната система, да реализират успехите си, да дерзаят с достойнство, да направят правилния избор за своето бъдеще, което ще им позволи да се чувстват щастливи и удовлетворени", коментира още зам.-министър Михайлова.

Работната й визита в Търговище продължи със среща с педагогическия колектив на училището, на която учителите имаха възможност да зададат своите въпроси, касаещи сферата на образованието и науката.

Заместник-министър Таня Михайлова пожела на търговищките учители търпение, разбиране и сили за бъдещи успехи.


Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2020
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved