Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБПредставители на ПП ГЕРБ Търговище там се срещнаха с премиера Бойко Борисов

събота 07 март 2020 - 17:11:57
изглед за печат


Общински съветници и членове на ПП ГЕРБ-Търговище присъстваха на празника Тодоровден в шуменското село Пристое. Там се проведе традиционното за празника надбягване с коне - кушия, а сред официалните гости на празника бяха министър-председателят на България Бойко Борисов, зам.-министър Николай Нанков, началникът на кабинета на премиера Деница Желева, областният координатор на ПП ГЕРБ Силистра и член на ИК на ГЕРБ Тодор Тодоров, кметът на град Шумен Любомир Христов, областни управители, кметове на населени места и др.

"Винаги съм радостен, когато съм в Североизточна България. Тук християни и мюсюлмани живеят заедно в дух на приятелство", заяви министър- председателят на България Бойко Борисов.

Той отговори на много от въпросите, които присъстващите му зададоха, разговаря с областния управител на Търговище Митко Стайков, както и с общинските съветници от ПП ГЕРБ-Търговище и членове на търговищката структура, които присъстваха на празника в селото.

"Имахме възможността да присъстваме в празничния Тодоровден на състезание с впечатляваща организация. На това място организаторите, местното население и умелите жокеи пазят характерната за Тодоровден традиция и я предават на младите", коментираха от ПП ГЕРБ-Търговище.

Те благодариха на организаторите за преживяните емоции и поздравиха всички именици и празнуващи Тодоровден.


Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2020
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved