Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
сряда 09 декември 2020 - 11:17:03
изглед за печат


1 651 000 лв. ще получи община Търговище за ремонт на бул. "Никола Маринов", в участъка от светофарите на автогарата до главния път. Това стана ясно след днешното заседание на Министерски съвет.

Сумата, отпусната от правителството на Бойко Борисов ще бъде вложена за цялостния ремонт на бул. "Никола Маринов" в участъка на изхода на гр.Търговище към гр.Шумен и гр.Варна по магистрала Хемус.

"Винаги сме работили в партньорство и сме имали добро сътрудничество с правителството. Благодаря на г-н Бойко Борисов за разбирането и отпуснатата сума. След като магистралата бъде открита и участъка от булеварда отремонтиран - това ще бъде най-бързата връзка на Търговище с Варна", коментира областният координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище и кмет на града д-р Дарин Димитров.

Той добави още, че ремонтните дейности на булеварда са заложени в управленческата му програма за втория кметски мандат - обещание, което ще бъде реализирано, с помощта на правителството.

Припомняме, че в началото на годината също със средства от правителството бе ремонтиран другият голям булевард в града - "Цар Освободител", на изхода на гр.Търговище към гр.Велико Търново и гр.София.

По думите на д-р Димитров след обновяването и на бул. "Никола Маринов" всички входни и изходни пътни артерии на града ще бъдат отремонтирани, завършени и в добро състояние.
Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
Васил Левски
Местни избори 2007 - Търговище - Васил Левски
Брой снимки: 4

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2021
ПонВтСрЧетПетСъбНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved