Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
събота 12 декември 2020 - 15:40:48
изглед за печат


Административният секретар на ПП ГЕРБ Цветомир Паунов и Тодор Тодоров, член на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ, проведоха работно посещение в област Търговище. Те бяха посрещнати от областния координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище д-р Дарин Димитров, народния представител д-р Венка Стоянова, областния управител на Търговище Митко Стайков и ръководствата на партията от общинините Търговище, Омуртаг, Попово и Опака. Работната среща започна в Търговище, където Цветомир Паунов и Тодор Тодоров се срещнаха с групата общински съветници от ПП ГЕРБ в Общински съвет - Търговище и членове на партията.

Обсъдени бяха организационни проблеми на ПП ГЕРБ във всяко от населените места от областта, също така работата и дейностите на общинските съветници, постигнатото до този момент от местните кметове на ГЕРБ, въпроси по регионалната и национална политика. Един от най-често задаваните въпроси по време на срещите бяха как ще се гласува по време на предстоящите парламентарни избори, особено онези гласоподаватели, които тогава ще са с положителен PCR тест.


"Изборите, които предстоят ще бъдат тежки, но ще се справим, отстоявайки позициите си заедно и каузата ГЕРБ", заявиха по време на работната среща Цветомир Паунов и Тодор Тодоров.

Областният координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище д-р Дарин Димитров обобщи след края на срещите, че работното посещение е ползотворно за бъдещата работа в партията и общинските структури.
Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
Въбел
Местни избори 2007 - Търговище - Въбел
Брой снимки: 7

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2021
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved