Андрей Ковачев

ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
вторник 22 октомври 2019 - 11:14:42
изглед за печат


Уважаеми съграждани,

В последните четири години зададохме ускорено темпо на развитие на Търговище. Постигнахме го заедно, благодарение на активната Ви гражданска позиция, на градивната критика, на подкрепата. Уверен съм, че имам силата, опита, знанията да продължа да работя за хората на Търговище. Защото Ви чувам. Защото Вие задавате дневния ми ред.

Защото Ви чувам, през изминалия мандат обновихме улици, тротоари, булеварди. Реализирахме проекти, като „пробива Катрафилов“, които с десетилетия чакаха финансиране. Обновихме спортната и образователната инфраструктура.

И защото Ви чувам и зная какви са проблемите на Търговище, фокусът на работата ми занапред ще е благоустрояването на кварталите, ремонтите на междублоковите пространства, на улици, на тротоари. Основна задача ще е и благоустрояването на малките населени места.

Защото Ви чувам, ще работя за създаването на индустриална зона и силен икономически център в Търговище. Вярвам, че една такава зона ще привлече външни инвеститори, ще зададе нова посока в развитието на местния бизнес и осигуряването на нови работни места.

Бизнесът обаче се нуждае и от квалифицирани кадри. Затова, инвестициите в образованието и подкрепата за дуалното обучение трябва да продължат. Необходима е и подкрепа за стартиращите, за иновативните предприятия, които да дадат нов заряд на икономическия живот на Търговище. Ще дадат възможности за кариерно израстване на младите и можещите хора, които да създадат семейства тук.

[ Още... ]
Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБЕвропарламент

Видео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
Мероприятия
ЖГЕРБ - Търговяище - Мероприятия
Брой снимки: 28

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2020
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved