Новина: Общинската структура на ПП ГЕРБ Опака проведе отчетно-изборно събрание
(Категория: Опака)
Публикувано от admin
сряда 25 април 2018 - 13:04:41На 23.04.2018 г. се проведе отчетно-изборно събрание на Общинската структура на ПП ГЕРБ Опака, в изпълнение на Решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ от 21.03.2018 г.

Отчет и анализ за дейността на Общинската структура на ПП ГЕРБ Опака за периода от 2015 г. до момента направи Общинския ръководител г-н Борислав Борисов. Той представи на всички присъстващи подробни справки относно проведените избори в този период и изчерпателно разясни как са преминали, като обърна внимание както на организационното състояние на структурата, така и на резултатите на основните партии в общината - ГЕРБ, БСП и ДПС. Гост на събранието беше народният представител от 28 МИР Търговище и областен координатор на ПП ГЕРБ д-р Венка Стоянова, която също взе участие при анализа на дейността на общинската организация.
Общинското събрание издигна по една номинация за Общински ръководител и Организационен секретар, както и за трима членове на Общинското ръководство. Както следва, те ще бъдат изпратени за разглеждане и вземане на решения от ИК на ГЕРБ.
Новина от ГЕРБ Търговище
( http://gerb-targovishte.com/news.php?extend.1073 )