Новина: Търговище вече има европейски облик, направихме много и още има какво да сторим за нашите съграждани
(Категория: Търговище)
Публикувано от admin
понеделник 21 октомври 2019 - 10:40:11"Село Голямо Ново е населеното място, в което най-много хора получават услугата топъл обяд. 165 хил.лв.са средствата, изразходени по това перо за селото към този момент", отбеляза кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Търговище д-р Дарин Димитров по време на среща с жителите на с.Голямо Ново.

Д-р Димитров добави,че през следващия кметски мандат ще настоява потребителите на тази услуга да се увеличават все повече. Той припомни на присъстващите на предизборната среща за направеното от него и екипа му през изминалите четири години.

"Търговище вече има европейски облик, направихме много и още има какво да сторим за нашите съграждани - ще го постигнем с работа, работа, много работа", заяви д-р Дарин Димитров в с.Голямо Ново.

По неговите думи приоритет в работата му през новия кметски мандат ще бъдат и малките населени места от общината.

"Желанието на всички ни е младите хора да остават в България, по родните си места и да не избират чужбина. Затова правим каквото можем Търговище и общината да бъдат едно привлекателно място за тях с по-добър начин на живот", каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на Търговище.


Д-р Димитров представи по време на предизборната среща кандидата на ГЕРБ за кмет на село Голямо Ново Нилюфер Хаджиибрямолу,с обещанието винаги да й помага във важните решения за населеното място.

В програмата си за развитието на селото д-р Димитров и Нилюфер Хаджиибрямолу са заложили няколко главни цели, сред които отстраняване на проблема с водата, реновирането на детската градина и спортната зала в училището там, ремонт на единия път до селото и др.

Д-р Дарин Димитров припомни за спазеното обещание към жителите на Голямо Ново за ремонт на читалището /на стойност 10 хил.лв./ и за реновираната детска площадка, които вече са факт. Той добави още, че са поставени 4 нови камери за видеонаблюдение и е направен също ремонт на компрометирани пътни участъци и улици в селото. 12 души пък са включени в проекта за социален патронаж.

"Не позволявайте да Ви заплашват, гласувайте съвестно!

Никой в България няма право да заплашва! Ние раборим за всички наши съграждани,без да ги делим по етнос и партийно пристрастие", заяви по време на срещата кандидатът на ГЕРБ за кмет на с.Голямо Ново Нилюфер Хаджиибрямолу.

Заедно с кандидатите за общински съветници за местния парламент на Търговище призова повече хора да гласуват на кметските избори с номер 43 в интегралната бюлетина.
Новина от ГЕРБ Търговище
( http://gerb-targovishte.com/news.php?extend.1298 )