Новина: Д-р Дарин Димитров в диалог със свои съграждани
(Категория: Търговище)
Публикувано от admin
вторник 22 октомври 2019 - 10:58:18Всяка неделя кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Търговище д-р Дарин Димитров отговаря наживо в социалната мрежа на въпроси на свои съграждани. Платформата "Попитайте д-р Дарин Димитров" бе създадена като форум с цел директна комуникация между жителите на община Търговище и д-р Дарин Димитров.

В чат наживо кандидатът на ГЕРБ за кмет на Търговище д-р Дарин Димитров отговаря на поставените му въпроси. Сред най-често задаваните бяха за ремонт на различни улици в града и селата, за популацията на улични кучета и грижите за тях, за подмяна на осветлението, за обособяването на индустриална зона, за по проектирането на велоалеи и плувен басейн, за създаването на нови работни места и още много други.

"Вашият глас бе чут, проблемите Ви и всичко, което Ви вълнува. Това ще продължи през целия период на бъдещото ми управление. Ще създам условия този диалог да не спира, защото активното гражданство е гарант за просперитета на всеки град. Подкрепете ни с номер 43 в интегралната бюлетина!",заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Търговище д-р Дарин Димитров.

Новина от ГЕРБ Търговище
( http://gerb-targovishte.com/news.php?extend.1301 )