Новина: Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Търговище д-р Дарин Димитров пред жителите на с.Острец
(Категория: Търговище)
Публикувано от admin
вторник 22 октомври 2019 - 11:11:12"Истина е,че направихме доста неща в града и общината, справихме се с много трудни задачи през изминалия мандат, заложихме още приоритети и цели за следващите години. Вярвам, че ние сме най-работният и можещ екип за община Търговище", каза в село Острец кандидатът на ГЕРБ за кмет на Търговище д-р Дарин Димитров.

По време на среща с избиратели от селото д-р Дарин Димитров отправи апел към всички тях - да гласуват на местните избори на 27 октомври.
"Гласувайте! Бъдете активни, мотивирани, решителни! От нашия избор днес, зависят утрешният ден и следващите години", заяви д-р Дарин Димитров пред жителите на Острец.

Д-р Димитров призова избирателите да подкрепят и кандидата на ГЕРБ за кмет на село Острец - Кольо Кръстев.

"Благодарен съм за гласуваното доверие от моите съселяни. Това ме мотивира да се боря отново в кметската надпревара. А когато има синхрон между местния кмет, този в малките населени места и правителството - нещата се случват както трябва", сподели пред избирателите Кольо Кръстев. Той заяви по време на срещата,че първото, което ще направи, ако получи вота на избирателите ще бъде площадът е селото.


Народният представител от ГЕРБ д-р Венка Стоянова представи листата с кандидати за общински съветници на партията. Жителите на селото имаха възможност да им задават въпроси и лично да се запознаят с тях.

По време на предизборната среща бе отбелязано, че 56 хил.лв. са отпуснати в с.Острец за потребителите на услугата "Топъл обяд", а 11 души са включени в проекта за социален патронаж.

"Много работа имаме още, знам, че ще успеем да постигнем целите си, затова призовавам търговищенци да ни подкрепят в изборния ден, гласувайки с номер 43 в интегралната бюлетина", каза в края на вечерта д-р Дарин Димитров.

"Разумът в село Острец ще надделее", категоричен бе кандидатът на ГЕРБ за кмет на с. Острец Кольо Кръстев.Новина от ГЕРБ Търговище
( http://gerb-targovishte.com/news.php?extend.1302 )