Новина: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ТЪРГОВИЩЕ!
(Категория: Търговище)
Публикувано от admin
четвъртък 14 май 2020 - 06:57:55УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ТЪРГОВИЩЕ,
СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ,


Най-сърдечно Ви поздравяваме по случай официалния празник на град Търговище- 14 май! Уповавайки се на уважението към миналото, традициите и историята ни, с всяка изминала година Търговище следва своя път на промяна - модерна, европейска, с конкретна визия, поставени цели и поглед напред.

Тази динамична 2020 година ни изправи пред сериозно предизвикателство, което промени целия свят. Търговищенци показаха, че в трудностите са силни заедно, единни, с отговорност и общи приоритети. Днес, повече от всякога, ни е необходима тази вътрешна сила и борбеност, надежда и кураж, вяра и градеж към утрешния ден, за да излезем от изпитанията по-мъдри, по-смели, по-човечни.

За нас е чест на днешния празник да поздравим всички Вас - жителите на града ни, с пожелание за здраве, късмет, благополучие и успехи, по-добри дни и ново начало!

ЧЕСТИТ ДЕН НА ТЪРГОВИЩЕ!

Д-р Венка Стоянова, народен представител от ПП ГЕРБ, д-р Дарин Димитров,областен координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище, Панайот Димитров, общински ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище, общински съветници от ПП ГЕРБ, Старейшини ГЕРБ-Търговище, Жени ГЕРБ-Търговище, Предприемачи ГЕРБ-Търговище, Младежи ГЕРБ-Търговище

Новина от ГЕРБ Търговище
( http://gerb-targovishte.com/news.php?extend.1385 )