Новина: 1 651 000 лв. отпусна правителството за ремонт на бул. "Никола Маринов" в Търговище
(Категория: Търговище)
Публикувано от admin
сряда 09 декември 2020 - 11:17:031 651 000 лв. ще получи община Търговище за ремонт на бул. "Никола Маринов", в участъка от светофарите на автогарата до главния път. Това стана ясно след днешното заседание на Министерски съвет.

Сумата, отпусната от правителството на Бойко Борисов ще бъде вложена за цялостния ремонт на бул. "Никола Маринов" в участъка на изхода на гр.Търговище към гр.Шумен и гр.Варна по магистрала Хемус.

"Винаги сме работили в партньорство и сме имали добро сътрудничество с правителството. Благодаря на г-н Бойко Борисов за разбирането и отпуснатата сума. След като магистралата бъде открита и участъка от булеварда отремонтиран - това ще бъде най-бързата връзка на Търговище с Варна", коментира областният координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище и кмет на града д-р Дарин Димитров.

Той добави още, че ремонтните дейности на булеварда са заложени в управленческата му програма за втория кметски мандат - обещание, което ще бъде реализирано, с помощта на правителството.

Припомняме, че в началото на годината също със средства от правителството бе ремонтиран другият голям булевард в града - "Цар Освободител", на изхода на гр.Търговище към гр.Велико Търново и гр.София.

По думите на д-р Димитров след обновяването и на бул. "Никола Маринов" всички входни и изходни пътни артерии на града ще бъдат отремонтирани, завършени и в добро състояние.

Новина от ГЕРБ Търговище
( http://gerb-targovishte.com/news.php?extend.1417 )