Новина: Цветомир Паунов и Тодор Тодоров проведоха работна среща с актива на ГЕРБ в област Търговище
(Категория: Търговище)
Публикувано от admin
събота 12 декември 2020 - 15:40:48Административният секретар на ПП ГЕРБ Цветомир Паунов и Тодор Тодоров, член на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ, проведоха работно посещение в област Търговище. Те бяха посрещнати от областния координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище д-р Дарин Димитров, народния представител д-р Венка Стоянова, областния управител на Търговище Митко Стайков и ръководствата на партията от общинините Търговище, Омуртаг, Попово и Опака. Работната среща започна в Търговище, където Цветомир Паунов и Тодор Тодоров се срещнаха с групата общински съветници от ПП ГЕРБ в Общински съвет - Търговище и членове на партията.

Обсъдени бяха организационни проблеми на ПП ГЕРБ във всяко от населените места от областта, също така работата и дейностите на общинските съветници, постигнатото до този момент от местните кметове на ГЕРБ, въпроси по регионалната и национална политика. Един от най-често задаваните въпроси по време на срещите бяха как ще се гласува по време на предстоящите парламентарни избори, особено онези гласоподаватели, които тогава ще са с положителен PCR тест."Изборите, които предстоят ще бъдат тежки, но ще се справим, отстоявайки позициите си заедно и каузата ГЕРБ", заявиха по време на работната среща Цветомир Паунов и Тодор Тодоров.

Областният координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище д-р Дарин Димитров обобщи след края на срещите, че работното посещение е ползотворно за бъдещата работа в партията и общинските структури.

Новина от ГЕРБ Търговище
( http://gerb-targovishte.com/news.php?extend.1418 )