Новина: Анелия Ангелова е новият общински ръководител на ПП ГЕРБ-Опака
(Категория: Търговище)
Публикувано от admin
петък 08 януари 2021 - 09:02:46Решение на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ утвърди ново ръководство на партийната структура в община Опака, област Търговище.

За временно общинско ръководство на ПП ГЕРБ-Опака бяха избрани: Анелия Ангелова - за общински ръководител, Сабри Ахмедов - за общински организационен секретар, а за членове на общинското ръководство - Фатме Кабилова, Нели Върбанова, Дончо Донев, Андрей Цонев и Седат Мехмедов. Областният координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище д-р Дарин Димитров, областният управител на Търговище Митко Стайков и общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище Панайот Димитров лично поздравиха новоизбраното ръководство на структурата в Опака, пожелавайки им здраве и успех на предстоящите парламентарни избори и тези за президент.
По време на работното заседание в Опака бяха обсъдени конкретни цели и задачи за изпълнение, които новото ръководство да следва.

"Благодаря за гласуваното доверие, вярвам, че с добър екип и единомислие ще работим заедно за жителите на община Опака", заяви в края на срещата новият общински ръководител Анелия Ангелова.

Припомняме, че тя поема позицията от досегашния общински ръководител Борислав Борисов.


Новина от ГЕРБ Търговище
( http://gerb-targovishte.com/news.php?extend.1421 )