ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
понеделник 24 май 2021 - 08:39:50
изглед за печат


УВАЖАЕМИ ДЕЙЦИ НА КУЛТУРАТА, ПРОСВЕТАТА И НАУКАТА, УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ, УЧЕНИЦИ, АБИТУРИЕНТИ, УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЛАСТ ТЪРГОВИЩЕ,

най-сърдечно Ви поздравяваме по случай Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност-24 май! Днес е празник на българското слово. Слово, което е стожер на нашата идентичност, завещано от предците ни, с мисия да го пазим, да го развиваме, да го предаваме на поколенията.

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ, приемете нашата почит, уважение и признателност за огромните усилия и обич, с които възпитавате и образовате децата и младежите ни. Нека техните успехи и постижения да Ви носят радост и удовлетворение, да Ви мотивират и вдъхновяват! Продължавайте да изграждате в учениците си личности, с които обществото и страната ни да се гордеят!

СКЪПИ УЧЕНИЦИ, опознавайте през Вашите очи важните уроци в живота, намерете онези ценности, които да Ви донесат душевно богатство, ценности, мъдрост и опит в професионалната реализация! Мечтайте, успявайте, бъдете целеустремени и борбени, бъдете добри хора!
СКЪПИ АБИТУРИЕНТИ, от Вас зависи как ще начертаете пътя си, как ще се развивате и какви житейски върхове ще покорявате! Животът е пред Вас, не спирайте, вървете напред, дерзайте, бъдете отговорни!

УВАЖАЕМИ КУЛТУРНИ И ПРОСВЕТНИ ДЕЙЦИ И ЧИТАЛИЩНИ ДЕЯТЕЛИ, продължавайте със същата енергия, всеотдайност и творчески почерк да бъдете посланици на българската култура, изкуство, духовност и традиции!

Желаем на всички здраве, вдъхновение и много успехи! Носете в себе си винаги любовта към знанието!

Честит празник!

С уважение: ПП ГЕРБ-Търговище


[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище

Трябва да се логнете за да пуснете коментар на този сайт - ако не сте регистриран потребител кликнете тук за регистрация
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБВидео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
СГЕРБ - Мероприятия
СГЕРБ - СГЕРБ - Мероприятия
Брой снимки: 17

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2021
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved