ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
неделя 28 февруари 2021 - 20:09:09
изглед за печат


Това стана ясно, след като Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди имената на водачите на листите с кандидати за народни представители. Енергийният министър Теменужка Петкова повежда за втори път търговищката листа с кандидати за депутати. Припомняме, че на парламентарните избори през 2017 г. тя бе водач на ГЕРБ за 28 МИР.

"За мен е изключителна чест да водя листата в Търговище. Когато идвам тук винаги се чувствам като у дома. Благодаря отново за доверието, заедно ще вървим напред", заяви в Търговище Теменужка Петкова.

Ето и пълния списък на водачите на всички листи от ПП ГЕРБ:


[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище

неделя 28 февруари 2021 - 14:08:13
изглед за печат


"Хората виждат положителната промяна в България, която се случва по време на управлението на ПП ГЕРБ. Влизаме в предстоящите избори със самочувствие и гордо вдигната глава за всичко постигнато, както и с хъс за още един успешен мандат, който да ни даде възможност да довършим започнатото", каза министърът на енергетиката Теменужка Петкова пред ръководството и членовете на ПП ГЕРБ - Попово.

Заедно с областният координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище д-р Дарин Димитров и общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Омуртаг проведоха работна среща с представители на структурата в Попово.

Министър Петкова заяви още, че изборите на 4 април ще бъдат доста по-различни тази година - на първо място, заради извънредната ситуация, в която се намираме. Ръководството на ПП ГЕРБ-Попово и представителите на партията задаваха най-вече организационни въпроси към министър Петкова за самия изборен ден и провеждането на предизборна кампания в условия на пандемия. Обсъдени бяха още едни от най-успешните проекти, реализирани както в област Търговище, така и на национално ниво.

[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБВидео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2021
ПонВтСрЧетПетСъбНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved