ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
вторник 02 март 2021 - 23:02:52
изглед за печат


УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЛАСТ ТЪРГОВИЩЕ, СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ, Поздравяваме Ви по случай Националния празник на Република България - 3 март!
Нека да посрещнем 143-та годишнина от Освобождението на страната ни с чувство на гордост и единение, с дълбок поклон пред саможертвата на всички безсмъртни и велики герои, дали живота си в името на силна, свободна и независима България. Техният подвиг ни задължава да съхраним този родолюбив дух, който да ни води напред, с грижа към настоящото и отговорност към идните дни.

Нека днес, въпреки предизвикателствата на времето, пред които сме изправени, заедно да градим съвремения облик на страната ни, да защитаваме ценностите и идентичността на Родината ни, стремейки се да работим за по-доброто бъдеще!

ЧЕСТИТ 3 МАРТ! ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК, БЪЛГАРИЯ!

С уважение:
ПП ГЕРБ-Търговище


[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище
ПП ГЕРБ-Търговище регистрира 8-членна листа с кандидати за народни представители

вторник 02 март 2021 - 23:01:36
изглед за печат


"Готови сме за предстоящите парламентарни избори на 4 април 2021 година. Структурите на ПП ГЕРБ в област Търговище са мобилизирани, създадена е необходимата организация, съобразена с условията на пандемията. Въпреки трудностите продължаваме напред, всеки ден сме сред хората и работим за тях. А с добрия екип, който сме създали можем да надграждаме постигнатото", коментира д-р Дарин Димитров след регистрацията на листата с кандидати за народни представители от ГЕРБ.

Нейн водач е министърът на енергетиката Теменужка Петкова.

На второ място за вота на избирателите ще се бори Гергана Цонева, юрист с десетгодишна адвокатска практика, заместник-председател на Общински съвет - Търговище.

Трети в листата е Митко Стайков, агроинженер по образование, областен управител на област Търговище, общински ръководител на ПП ГЕРБ-Омуртаг.

На четвърта позиция в листата е представител на коалиционните партньори на ГЕРБ - СДС. Това е д-р Явор Александров, ортопед, областен председател на СДС за област Търговище.


[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБВидео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2021
ПонВтСрЧетПетСъбНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved