ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
сряда 03 март 2021 - 20:33:53
изглед за печат


Ръководството на ПП ГЕРБ-Опака, общински съветници и членове на партията се включиха в честванията на Националния празник на Република България в гр.Опака и село Горско Абланово. В празничния 3 март общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Опака, общинският съветник Андрей Димов, кандидатът за народен представител на предстоящите парламентарни избори Седат Фехимов и членове на партията поднесоха венци и цветя в знак на почит и уважение към загиналите за свободата на родината, пред паметника в центъра на града.

Малко по-рано ръководството на структурата посети и музея в село Горско Абланово.

[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище
Ръководството, общинските съветници и членове на ПП ГЕРБ-Търговище се включиха в празничната инициатива "Движение с патриотично настроение"

сряда 03 март 2021 - 18:47:59
изглед за печат


По повод Националния празник на Република България ръководството на ПП ГЕРБ-Търговище, кандидатите за народни представители от листата за 28 МИР-Търговище, общински съветници, членове на партията и представители от всички нейни структури поднесоха венци и цветя пред паметника на българо-руската дружба, в знак на почит и признателност към героите, загинали за свободата на страната ни. Малко преди това областният координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище и кмет на града д-р Дарин Димитров, заедно с областния управител Митко Стайков, секретаря на общинската администрация Христалина Халачева, общинския ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище Панайот Димитров и общински съветници от групата на ГЕРБ, се включиха в инициативата "Движение с патриотично стихотворение". В нея участниците съчетаха здравословното ходене в парка, по предварително зададен маршрут, с четене на патриотични стихове. Стартът бе даден на входа на централната алея на парк „Борово око“, а финалът бе пред паметника на българо-руската дружба.

"На 3 март традиционно се прекланяме пред подвига и саможертвата на предците ни и несломимия български дух, извоювал свободата на България. Вярвам, че днес, 143 години след Освобождението, този дух продължава да ни определя като нация и като местна общност. Този дух демонстрирахме и в последната година, изпълнена с трудности, които понякога ни заставяха да взимаме и нелеки решения. Но и предците ни, борили се за свободата, не са постигнали своя успех лесно. Нека помним, че не ги е спрял страхът от провал, а със задружни действия са положили основите на българската държавност след 1878 г.", каза д-р Дарин Димитров в празничния 3 март. Той пожела този родолюбив дух винаги да ни напомня, че не сме общност, която се бои от бъдещето, а общност, която го гради осъзнато и отговорно.

"Нека днес, въпреки предизвикателствата на времето, пред които сме изправени, заедно да градим съвремения облик на страната ни, да защитаваме ценностите и идентичността на Родината ни, стремейки се да работим за по-доброто бъдеще", пожелаха общинските съветници от ПП ГЕРБ-Търговище.
Честит Национален празник!

[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБВидео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
24.09.2007 - в.Форум
Местни избори 2007 - Пресата за нас - 24.09.2007 - в.Форум
Брой снимки: 3

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2021
ПонВтСрЧетПетСъбНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved