ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБТова заявиха кандидатите от ГЕРБ-СДС за 28 МИР-Търговище пред педагози

понеделник 15 март 2021 - 20:40:15
изглед за печат


"Образованието е сред основните ни приоритети, имаме ясна посока за развитие и в тази сфера, която да надграждаме с конкретни предложения", това заяви водачът на листата с кандидати за народни представители в 28 МИР-Търговище и министър на енергетиката Теменужка Петкова в село Крепча.

Заедно с останалите кандидати от листата на коалиция ГЕРБ-СДС разговаряха за проблемите в образованието с педагози от населеното място.

По думите на кандидатите от листата, в управленската платформа на партията е заложено увеличаването на възнагражденията в сектора с темп, който да изпревари увеличението на средната работна заплата за страната.

[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище

понеделник 15 март 2021 - 18:58:58
изглед за печат


Водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 28 МИР-Търговище и министър на енергетиката Теменужка Петкова, заедно с останалите кандидати за народни представители посети село Трескавец, община Антоново. Кандидатите за народни представители се срещнаха с кмета на селото Исуф Исуфов и председателя на Сдружение "Трескавец 2020"- Халил Халилов, с които обсъдиха проблемите на хората в населеното място.

Двамата благодариха лично на Митко Стайков, трети в листата с кандидати за народни представители, за съдействието при осигуряване на средства за градежа на джамията в селото.

Халил Халилов изказа благодарност и към водача на търговищката листа Теменужка Петкова за оказаното внимание да посети Трескавец и да сподели с хората там за свършената работа през последните четири години и политиките, включени в платформата на коалицията занапред.

[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище

понеделник 15 март 2021 - 18:51:50
изглед за печат


Водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 28 МИР-Търговище и министър на енергетиката Теменужка Петкова, заедно с останалите кандидати за народни представители се срещна с жители на гр. Антоново.

"Приключи успешно четири годишният мандат на нашето правителство.

Постигнахме много, но предстои още важна работа, която трябва да се свърши. Имаме нужда от Вашето доверие, за да надградим постигнатото", заяви Теменужка Петкова в Антоново.

В поставената шатра в центъра на града кандидатите за народни представители призоваха антоновчани да ги подкрепят с бюлетина номер 28 на предстоящите парламентарни избори на 4 април 2021 г.

[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБВидео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2021
ПонВтСрЧетПетСъбНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved