ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
вторник 16 март 2021 - 21:55:43
изглед за печат


Кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС за 28 МИР-Търговище Гергана Цонева, Митко Стайков, д-р Явор Александров и Анета Куманова се срещнаха с жителите на село Съединение. Областният координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище д-р Дарин Димитров представи кандидатите за народни представители в листата, акцентирайки върху техните професионални и лични качества, с които са мотивирани да работят в интерес на региона и страната.

"Листата ни за предстоящия вот е съставена от доказани професионалисти, с признат обществен опит. Всеки един от нашите кандидати е достоен да представлява област Търговище в парламента", заяви в началото на срещата областният координатор на ПП ГЕРБ д-р Дарин Димитров.

Той даде думата на кандидатите в листата за народни представители на ГЕРБ-СДС за 28 МИР-Търговище, които представиха акценти от управленската програма на ГЕРБ и постигнатото по време на тяхното управление.

[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище

вторник 16 март 2021 - 10:35:48
изглед за печат


"Успяхме да преведем държавата през най-тежката здравна криза – тази от Ковид 19. Нашата основна цел бе да съхраним живота на гражданите, като същевременно запазим работните им места с помощта на различни програми. Мярката 60/40 даде възможност да се съхранят над 300 хил. работни места", това каза водачът на листата с кандидати за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС за 28 МИР-Търговище Теменужка Петкова в село Гърчиново. Заедно с останалите кандидати в листата на коалицията Гергана Цонева, Митко Стайков, д-р Явор Александров, Димитър Димитров, Анета Куманова, Седат Мехмедов и д-р Анелия Цонева посетиха фабриката за стъклопластови тръби в село Гърчиново. Те се запознаха с работата на служителите и обсъдиха мерките, които държавата предоставя в помощ на бизнеса, така че да се запазят работните места дори във времена на пандемия. Водачът на листата и министър на енергетиката Теменужка Петкова обясни пред работниците и ръководството на фирмата как могат да кандидатстват по мярката и да получат помощ.

[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБВидео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2021
ПонВтСрЧетПетСъбНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved