ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
неделя 28 март 2021 - 19:05:27
изглед за печат


"Впечатлена съм от Търговище, от това, което виждам в последните няколко години, от хората тук. Търговище е преобразен и се променя с всеки изминал ден към по-добро. Нека надграждаме заедно постигнатото, гласувайки с номер 28 в интегралната бюлетина за коалиция ГЕРБ-СДС", това заяви водачът на листата в 28 МИР- Търговище и министър на енергетиката Теменужка Петкова. Заедно с останалите кандидати за народни представители Гергана Цонева, д-р Явор Александров и Анета Куманова разговаряха с жители на Търговище в обновения парк "Борово око".

"Благодарение на работата на екипа на кмета д-р Дарин Димитров днес всички посетители и жители на Търговище се наслаждават на прекрасната обстановка в парка. За нас е важно да търсим най-добрите решения за хората и да чуваме техния глас", каза още Теменужка Петкова в Търговище.

[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище

неделя 28 март 2021 - 18:35:48
изглед за печат


Водачът на листата от коалиция ГЕРБ-СДС за 28 МИР-Търговище Теменужка Петкова, заедно с останалите кандидати Гергана Цонева, Митко Стайков, д-р Явор Александров и Анета Куманова разговаряха с търговищенци на откритата приемна в центъра на града. Кандидатите за народни представители акцентираха върху приоритетите на коалицията за следващия управленски мандат, призовавайки жителите на Търговище да ги подкрепят с номер 28 в интегралната бюлетина,за да продължи европейското развитие на България.

Теменужка Петкова, Митко Стайков, д-р Явор Александров и Анета Куманова заявиха,че образованието, изграждането на модерна пътна инфраструктура и социалният сектор отново ще бъдат сред приоритетите на ГЕРБ при следващ управленски мандат.

[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБВидео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
СГЕРБ - Мероприятия
СГЕРБ - СГЕРБ - Мероприятия
Брой снимки: 17

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2021
ПонВтСрЧетПетСъбНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved