ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
вторник 30 март 2021 - 21:13:38
изглед за печат


Водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 28 МИР-Търговище Теменужка Петкова, заедно с останалите кандидати за народни представители Гергана Цонева, Митко Стайков, д-р Явор Александров и Анета Куманова посетиха завода на "Тръст агро" ЕООД в гр.Омуртаг. Кандидатите за народни представители се запознаха с дейността на предприятието, в което се преработват маслодайни и етерично маслени култури.

Собствениците на завода споделиха пред Теменужка Петкова и останалите кандидати за народни представители, че следват последните технологични решения, за да постигат най-висока чистота на обработваните суровини.

"Преработеният от нас слънчоглед е с чистота 99,99% и се предлага в най-високия Премиум клас за продукта, като годишния капацитет на фабриката ни е за обработка на 30 000 тона", разясниха собствениците на завода.

С кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС за 28 МИР-Търговище разговаряха още за възможностите за бъдещо развитие на бизнеса в условия на стабилната икономическа и финансова среда у нас.

[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище

вторник 30 март 2021 - 18:47:29
изглед за печат


ГерганаЦонева – кандидат за народен представител от коалиция ГЕРБ-СДС за 28 МИР – Търговище. Още една дама в предизборната надпревара за вота в търговищки регион, на втора позиция в листата на ГЕРБ-СДС и безпощадна в съдебната зала, където с устрем и професионализъм защитава правата на клиентите си. Юрист по образование, адвокат по професия, ГерганаЦонева е родена на 3 юли 1974 г. в гр.Търговище. Завършва висшето си образование в Софийския университет „Св.Климент Охридски“ – специалност „Право“. В професионалния си път Гергана Цонева има опит като юристконсулт на РЗОК и на Община Търговище, като дознател в МВР. През последните десет години работи в своя адвокатска практика. Член е на общинското ръководство на ПП ГЕРБ-Търговище, заместник – председател на Общински съвет – Търговище. През годините Гергана Цонева е била председател на Районната избирателна комисия по време на избори, а в предстоящия парламентарен вот на 4 април ще се бори за гласа на избирателите в региона като кандидат за народен представител.


-Трети локдаун за България, отново наблюдаваме ръст на броя заболели. Безспорно пандемията с COVID-19 разтърси целия свят. С какво Ви промени тя в личен и професионален план?

--Пандемията накара всички ни да се замислим за ценността на живота, да подредим приоритетите си, да отделим истински важното, да се научим да пазим както себе си, така и хората около нас. За съжаление по трудния начин разбрахме, че здравето и сигурността ни са най-важното.
В личен план мерките, заради пандемията, ме ограничиха да се срещам с приятелите си и да пътувам по начина, по който ми се иска и бях свикнала. Сега ценя повече споделеното с приятелите време, възможността да се срещна очи в очи с клиент, разходката в парка. Но също така приемам мерките и като възможност за нов поглед върху всичко около нас. Животът е показал, че такива кризи са дълбоко пречистващи, както за всяка личност, така и за обществото. По време на пандемията успяхме да намерим нови пътища помежду си, нов начин на комуникация, възможност да работим по различен начин. Отнасям се много сериозно към спазването на противоепидемичните мерки. Старая се да пазя, както себе си и близките си, така и клиентите в кантората, хората в кварталния магазин. Имам познати, които преболедуваха вируса, както и такива, които загубиха битката с COVID-19. Затова съм доста критична, когато все още чувам мнения, че вирусът е измислен, че медиите създават фалшива опасност и паника. За съжаление вируса го има, по-опасен е от това, с което сме се сблъсквали и е жизнено необходимо да се отнасяме с голямо внимание към това. Аз изцяло се доверявам на съветите на здравните специалисти и апелирам повече хора да бъдат предпазливи и да се ваксинират.[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище

вторник 30 март 2021 - 12:34:50
изглед за печат


"Всеки ден животът на стотици хора от различни възрасти има нужда от кръвопреливане. Да дариш кръв е изключително важно, защото по този начин спасяваш живот на нуждаещ се или помагаш за неговото лечение", това заяви кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС за 28 МИР-Търговище.

Гергана Цонева, Митко Стайков, д-р Явор Александров и Анета Куманова станаха кръводарители, апелирайки повече хора, чието здравословно състояние позволява, да се включват в кръводарителската кауза.

Те дадоха кръв в Центъра по трансфузионна хематология в Търговище при спазване на всички необходими мерки за сигурност от страна на медицинския екип.

"Поради драстично спадналия брой на кръводарителите още в навлизането на коронавируса и продължаващата пандемична ситуация, в условия на COVID-19, решихме да помогнем, тъй като много пациенти ежедневно се нуждаят от преливане на кръв и кръвни съставки, което в много случаи това е жизненоважно за тях", казаха кандидатите за народни представители.

По думите им кампанията за кръводаряване е малък личен пример да подадеш ръка на хора, които имат нужда от това.

[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБВидео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2021
ПонВтСрЧетПетСъбНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved