ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
четвъртък 11 ноември 2021 - 19:07:22
изглед за печат


"Предстоят ни отново избори, трети поред. В този момент е изключително важно да бъдем единни в избора си за народни представители, президент и вицепрезидент. Заедно сме по-силни от хаоса, от страха, от манипулациите!", това заяви водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 28 МИР-Търговище Теменужка Петкова по време на среща със структурата на Старейшини ГЕРБ-Търговище.

Заедно с останалите кандидати в листата д-р Явор Александров, Борис Димитров и областния координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище д-р Дарин Димитров разговаряха относно несертифицираните машини, чиито брой нараства и се превръщат в реална заплаха за честността на вота в неделя.
По време на срещата бе обсъдена подробно кризисната ситуация, в която се намира държавата в момента, приоритетите и ангажиментите, поето от коалиция ГЕРБ-СДС за следващ управленски мандат.

[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище

четвъртък 11 ноември 2021 - 14:28:36
изглед за печат


"Нека на 14 ноември да бъдем единни в избора си за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС и за проф.Анастас Герджиков и полк.Невяна Митева за президент и вицепрезидент. България има нужда от обединители, протегната ръка и отговорни политици, които с действията и визията си за бъдещето, се грижат за всички български граждани! Гласувайте и бъдете активни, защото заедно сме по-силни от хаоса!", това каза по време на откритата приемна в гр.Опака водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 28 МИР-Търговище Теменужка Петкова. Заедно с останалите кандидати за народни представители Мария Николова, Никола Джамбазов, д-р Явор Александров, Назиф Хасанов и областния координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище д-р Дарин Димитров призоваха жителите на Опака да гласуват с номер 32 на парламентарния вот и с номер 15 за президент и вицепрезидент. Кандидатите на коалицията обсъдиха с хората в населеното място кризите в икономиката и здравеопазването. Проблемите в тези две сфери най-много тревожат хората, които задаваха въпросите си с притеснение.

"Ние от коалиция ГЕРБ-СДС доказахме, че можем да справяме с кризисни ситуации, поемаме отговорност към всички Вас, с конкретни ангажименти и решения, за да спрем този хаос в държавата ни", заяви още Теменужка Петкова в гр.Опака.

[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище

четвъртък 11 ноември 2021 - 14:19:29
изглед за печат


"Призоваваме нашите симпатизанти да не се поддават на манипулацииите, лъжите и натиска, които служебното правителство упражнява. Заедно сме по-силни от хаоса, затова ни подкрепете с номер 32 в бюлетината за народни представители и номер 15 за президент и вицепрезидент", заяви водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 28 МИР-Търговище Теменужка Петкова.

Заедно с д-р Явор Александров, на четвърта позиция в листата и областният координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище д-р Дарин Димитров разговаряха с жители на гр.Омуртаг, относно предстоящите избори тази неделя -14 ноември.

"Социологическите изследвания към момента установяват категорично доверие на гражданите към коалицията ГЕРБ-СДС като първа политическа сила. Това ще бъде мъдрият избор на българския избирател! Нека заедно продължим да надграждаме, да върнем стабилността в държавата и обединението, с което да вървим напред", апелираха кандидатите за народни представители на коалиция ГЕРБ-СДС пред жителите на Омуртаг.

[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБВидео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
Вaрдун
Местни избори 2007 - Търговище - Вaрдун
Брой снимки: 4

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2021
ПонВтСрЧетПетСъбНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved