ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
петък 12 ноември 2021 - 21:24:20
изглед за печат


"Изключително приятно съм изненадана да се запозная с толкова позитивни, умни и интелигентни млади хора в Търговище, които искат да работят тук, да се развиват, да бъдат активна част от случващото се в родния град и да оставят следа с това, което правят", това заяви водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 28 МИР-Търговище Теменужка Петкова след срещата си с 26-годишният треньор по спортна стрелба Филип Стоянов.

Заедно с д-р Явор Александров, на четвърта позиция в листата с кандидати за народни представители, разговаряха с младия треньор, относно подготовката на децата и младежите, които тренира, постигнатите успехи, материалната база, мотивацията на състезателите.

Филип сподели с кандидатите, че е завършил Националната спортна академия в гр.София, а към момента е част от екипа на Центъра за подкрепа на личностното развитие - ОДК , където води клуба по спортна стрелба.


[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище

петък 12 ноември 2021 - 19:22:19
изглед за печат


Водачът на листата с кандидати за народни представители на коалиция ГЕРБ-СДС за 28 МИР-Търговище Теменужка Петкова посети производствения обект на фирма "Ховаг" в гр.Търговище. Заедно с областния координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище д-р Дарин Димитров бяха посрещнати от ръководството на фирмата. Те запознаха гостите с цялостния процес на работа, производството на кабели, износа, стремежа към швейцарско качество.

"През 2015 г., когато стартирахме дейността си в Търговище, започнахме с екип от 7 души, вече сме 190, като стремежът ни занапред е да се разрастнем до 350 души, като постоянно се развиваме", отбеляза по време на срещата Радка Иванова, мениджър на "Ховаг".

Тя разказа още, че въпреки предизвикателствата през годината, това е бил изключително ползотворен период за фирмата.

[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище

петък 12 ноември 2021 - 18:19:27
изглед за печат


"Доверието на хората се печели с упорита работа, огромна отговорност, спазени обещания, мисъл за утрешния ден! Ние от коалиция ГЕРБ-СДС доказахме, че можем да се справяме с кризи, че не делим хората, че надграждаме постигнатото и с усилена работа, в интерес на всички български граждани, постигаме видими резултати, подкрепете ни с номер 32 в бюлетината за народни представители и с номер 15 за президент и вицепрезидент", това заяви водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 28 МИР-Търговище Теменужка Петкова по време на откритата приемна в гр.Попово.
В последния ден от предизборната кампания, заедно с останалите кандидати за народни представители Мария Николова, Никола Джамбазов, д-р Явор Александров и областния координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище д-р Дарин Димитров апелираха поповчани да бъдат активни на изборите на 14 ноември и да гласуват с разум и мъдрост.

"Гласувайте-това е нашият апел!", призоваха кандидатите на коалиция ГЕРБ-СДС за 28 МИР-Търговище.

[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище

петък 12 ноември 2021 - 17:59:33
изглед за печат


"Търговище може да се гордее с младите хора, които носят със себе си бъдещето. Вярвам, че след изборите на 14 ноември ще бъде съставено стабилно правителство, за да върнем доверието на българските граждани в държавата, на младите и можещи специалисти, за да не бягат в чужбина, а да са ядрото, с което да вървим напред", това заяви водачът на коалиция ГЕРБ-СДС Теменужка Петкова по време на срещата си с млад политолог от Търговище.
Ивана Топалова е бакалавър по "Международни отношения и право", а преди дни успешно защити магистърската си степен в специалност "Международна политика и сигурност".

"За мен е удоволствие да се запозная с толкова отговорен, амбициозен и образован млад човек. Пожелавам ти да развиеш този потенциал тук в България! ПП ГЕРБ винаги е подкрепяла младите и успешни хора, така ще бъде и занапред, защото всички вие сте нашето бъдеще", каза още Теменужка Петкова по време на срещата си с 26-годишната Ивана.

Заедно разговаряха за образованието в България, за политическата система, за приоритетите на коалицията, за ангажираността на младите в политиката, за гражданското общество.

[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище
Отиди на страница       >>  
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБВидео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2021
ПонВтСрЧетПетСъбНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved