ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
неделя 04 април 2021 - 17:02:20
изглед за печат


"Упражних правото си на глас, за да продължи България европейското си развитие! За да е стабилна икономиката ни, благоприятен бизнес климатът и да продължи реализацията на инфраструктурни проекти.

Доказахме на жителите на област Търговище, че това, което сме обещали, го изпълняваме. Ще продължим да работим за бъдещето на България",това заяви водачът на листата с кандидати за народни представители на коалиция ГЕРБ-СДС за 28 МИР-Търговище Теменужка Петкова, след като пусна своя вот на парламентарните избори днес.

Останалите кандидати за народни представители също бяха активни.Гергана Цонева, втора в листата на коалиция ГЕРБ-СДС, бе подкрепена от сина си Никола. Двамата гласуваха заедно в 15 секция.

"Днес, гласувах за сигурността в държавата ни, за бъдещето на децата ни и за по-доброто, което предстои", каза Гергана Цонева.

Третият в листата с кандидати за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС Митко Стайков упражни правото си на глас в гимназия "Симеон Велчев" в гр.Омуртаг.

"По време на предизборната кампания призовах избирателите, преди да отидат до урните да гласуват - да чуят не кой какво говори и обещава, а кой какво реално е свършил и постигнал. Гласувах видимите резултати в страната ни да продължат, гласувах за европейското развитие на България и регионите", каза Митко Стайков.Рано сутринта своето право на вот упражни и д-р Явор Александров, четвърти в листата с кандидати за народни представители.

"Гласувайки, изразяваме гражданската си позиция и определяме бъдещето си, това на децата ни, на областта и държавата, в която живеем. Гласувах за просперитета, напредъка и развитието на Търговищка област", каза д-р Александров.

Димитър Димитров, на пета позиция в листата, гласува в гр. Попово.Шестата в листата с кандидати за народни представители - Анета Куманова даде своя вот в 26 секция в Търговище, призовавайки повече хора да гласуват на днешния парламентарен вот, за да бъде стабилно новото правителство и да работи в полза на българските граждани.

Седат Мехмедов, седмият кандидат за народен представител на коалиция ГЕРБ-СДС за 28 МИР-Търговище, гласува в гр.Опака, а д-р Анелия Цонева, осма в листата, упражни правото си на вот в гр.Попово, подкрепена от семейството си.

Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБВидео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2021
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved