ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
неделя 04 април 2021 - 17:02:20
изглед за печат


"Упражних правото си на глас, за да продължи България европейското си развитие! За да е стабилна икономиката ни, благоприятен бизнес климатът и да продължи реализацията на инфраструктурни проекти.

Доказахме на жителите на област Търговище, че това, което сме обещали, го изпълняваме. Ще продължим да работим за бъдещето на България",това заяви водачът на листата с кандидати за народни представители на коалиция ГЕРБ-СДС за 28 МИР-Търговище Теменужка Петкова, след като пусна своя вот на парламентарните избори днес.

Останалите кандидати за народни представители също бяха активни.Гергана Цонева, втора в листата на коалиция ГЕРБ-СДС, бе подкрепена от сина си Никола. Двамата гласуваха заедно в 15 секция.

"Днес, гласувах за сигурността в държавата ни, за бъдещето на децата ни и за по-доброто, което предстои", каза Гергана Цонева.

Третият в листата с кандидати за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС Митко Стайков упражни правото си на глас в гимназия "Симеон Велчев" в гр.Омуртаг.

"По време на предизборната кампания призовах избирателите, преди да отидат до урните да гласуват - да чуят не кой какво говори и обещава, а кой какво реално е свършил и постигнал. Гласувах видимите резултати в страната ни да продължат, гласувах за европейското развитие на България и регионите", каза Митко Стайков.Рано сутринта своето право на вот упражни и д-р Явор Александров, четвърти в листата с кандидати за народни представители.

"Гласувайки, изразяваме гражданската си позиция и определяме бъдещето си, това на децата ни, на областта и държавата, в която живеем. Гласувах за просперитета, напредъка и развитието на Търговищка област", каза д-р Александров.

Димитър Димитров, на пета позиция в листата, гласува в гр. Попово.Шестата в листата с кандидати за народни представители - Анета Куманова даде своя вот в 26 секция в Търговище, призовавайки повече хора да гласуват на днешния парламентарен вот, за да бъде стабилно новото правителство и да работи в полза на българските граждани.

Седат Мехмедов, седмият кандидат за народен представител на коалиция ГЕРБ-СДС за 28 МИР-Търговище, гласува в гр.Опака, а д-р Анелия Цонева, осма в листата, упражни правото си на вот в гр.Попово, подкрепена от семейството си.

Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБВидео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
Омуртаг - 24.06.2009г.
Парламентарни избори  - 2009 г. - Омуртаг - 24.06.2009г.
Брой снимки: 16

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2021
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved