ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБТе се включиха в програмата за отбелязване на официалния празник на Търговище - 14май

петък 14 май 2021 - 13:27:37
изглед за печат


Ръководството на ПП ГЕРБ-Търговище, общинските съветници от групата на ПП ГЕРБ и членове на партията се включиха в програмата за отбелязване на официалния празник на Търговище - 14май.

Празничната програмата започна с издигане на знамената на площад "Свобода" пред сградата на общинската администрация. Мажоретен състав към Младежки дом-Търговище и Духовия оркестър към Община Търговище поздравиха присъстващите на празника, а веднага след това започна тържественото заседание на Общински съвет - Търговище.

"Нека посланията за обновление, за пролетта, за възраждащия се живот, с които е свързан и днешният празник, ни дават надежда за бъдещето на града ни. Нека ни води увереността, че след мрака винаги идва светлина. Че, за да оценим доброто, което ни заобикаля, понякога трябва да се сблъскаме и с предизвикателства", каза кметът на Търговище и областен координатор на ПП ГЕРБ д-р Дарин Димитров.

Той пожела още в действията и работата за развитието на Търговище винаги водеща да е думата „ние“ – за да бъдат избирани правилните решения.

По време на тържественото заседание на Общински съвет-Търговище, общинските съветници от групата на ПП ГЕРБ поздравиха д-р Стела Георгиева, която бе наградена с отличието Почетен гражданин на град Търговище. Д-р Георгиева е началник на отделение "Инфекциозни болести" в МБАЛ-Търговище, а номинацията й за почетен гражданин на града е за приноса й към здравеопазването в общината в условията на пандемията от COVID-19.

"Д-р Георгиева е достоен лекар и човек, а дългогодишната й безукорна работа е в основата на спасяването на живота и здравето на нейните пациенти", заявиха общинските съветници от ПП ГЕРБ.

Отличие бе връчено и на наследниците на проф. Никола Маринов, който бе удостоен с почетното звание посмъртно през 2020 г.
"Въпреки динамиката и предизвикателствата на времето, Търговище не спира да променя своя облик, да израства, да се развива в положителен аспект. Търговищенци показаха не веднъж, че в трудностите са единни и силни заедно.

Поставяйки си конкретни цели за модерна и европейска визия, всички ние, жителите на Търговище, ежедневно градим съвременния облик на града ни. Нека пазим ценностите и традициите с устремен поглед напред в бъдещето и утрешния ден! Нека се гордеем с родния си град! Нека с делата си, работейки сплотени и с нестихваща енергия, да допринасяме за успехите и авторитета на Търговище!", пожелаха от ПП ГЕРБ-Търговище.
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБВидео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
"За да има избор"
Местни избори 2007 - Търговище - "За да има избор"
Брой снимки: 3

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2021
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved