ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
понеделник 24 май 2021 - 08:39:50
изглед за печат


УВАЖАЕМИ ДЕЙЦИ НА КУЛТУРАТА, ПРОСВЕТАТА И НАУКАТА, УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ, УЧЕНИЦИ, АБИТУРИЕНТИ, УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЛАСТ ТЪРГОВИЩЕ,

най-сърдечно Ви поздравяваме по случай Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност-24 май! Днес е празник на българското слово. Слово, което е стожер на нашата идентичност, завещано от предците ни, с мисия да го пазим, да го развиваме, да го предаваме на поколенията.

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ, приемете нашата почит, уважение и признателност за огромните усилия и обич, с които възпитавате и образовате децата и младежите ни. Нека техните успехи и постижения да Ви носят радост и удовлетворение, да Ви мотивират и вдъхновяват! Продължавайте да изграждате в учениците си личности, с които обществото и страната ни да се гордеят!

СКЪПИ УЧЕНИЦИ, опознавайте през Вашите очи важните уроци в живота, намерете онези ценности, които да Ви донесат душевно богатство, ценности, мъдрост и опит в професионалната реализация! Мечтайте, успявайте, бъдете целеустремени и борбени, бъдете добри хора!
СКЪПИ АБИТУРИЕНТИ, от Вас зависи как ще начертаете пътя си, как ще се развивате и какви житейски върхове ще покорявате! Животът е пред Вас, не спирайте, вървете напред, дерзайте, бъдете отговорни!

УВАЖАЕМИ КУЛТУРНИ И ПРОСВЕТНИ ДЕЙЦИ И ЧИТАЛИЩНИ ДЕЯТЕЛИ, продължавайте със същата енергия, всеотдайност и творчески почерк да бъдете посланици на българската култура, изкуство, духовност и традиции!

Желаем на всички здраве, вдъхновение и много успехи! Носете в себе си винаги любовта към знанието!

Честит празник!

С уважение: ПП ГЕРБ-Търговище
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБВидео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2021
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved