ПП ГЕРБ

АЗ СЪМ ЗА !

Фейсбук профил

МГЕРБ
сряда 03 март 2021 - 20:33:53
изглед за печат


Ръководството на ПП ГЕРБ-Опака, общински съветници и членове на партията се включиха в честванията на Националния празник на Република България в гр.Опака и село Горско Абланово. В празничния 3 март общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Опака, общинският съветник Андрей Димов, кандидатът за народен представител на предстоящите парламентарни избори Седат Фехимов и членове на партията поднесоха венци и цветя в знак на почит и уважение към загиналите за свободата на родината, пред паметника в центъра на града.

Малко по-рано ръководството на структурата посети и музея в село Горско Абланово.

[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище
Ръководството, общинските съветници и членове на ПП ГЕРБ-Търговище се включиха в празничната инициатива "Движение с патриотично настроение"

сряда 03 март 2021 - 18:47:59
изглед за печат


По повод Националния празник на Република България ръководството на ПП ГЕРБ-Търговище, кандидатите за народни представители от листата за 28 МИР-Търговище, общински съветници, членове на партията и представители от всички нейни структури поднесоха венци и цветя пред паметника на българо-руската дружба, в знак на почит и признателност към героите, загинали за свободата на страната ни. Малко преди това областният координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище и кмет на града д-р Дарин Димитров, заедно с областния управител Митко Стайков, секретаря на общинската администрация Христалина Халачева, общинския ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище Панайот Димитров и общински съветници от групата на ГЕРБ, се включиха в инициативата "Движение с патриотично стихотворение". В нея участниците съчетаха здравословното ходене в парка, по предварително зададен маршрут, с четене на патриотични стихове. Стартът бе даден на входа на централната алея на парк „Борово око“, а финалът бе пред паметника на българо-руската дружба.

"На 3 март традиционно се прекланяме пред подвига и саможертвата на предците ни и несломимия български дух, извоювал свободата на България. Вярвам, че днес, 143 години след Освобождението, този дух продължава да ни определя като нация и като местна общност. Този дух демонстрирахме и в последната година, изпълнена с трудности, които понякога ни заставяха да взимаме и нелеки решения. Но и предците ни, борили се за свободата, не са постигнали своя успех лесно. Нека помним, че не ги е спрял страхът от провал, а със задружни действия са положили основите на българската държавност след 1878 г.", каза д-р Дарин Димитров в празничния 3 март. Той пожела този родолюбив дух винаги да ни напомня, че не сме общност, която се бои от бъдещето, а общност, която го гради осъзнато и отговорно.

"Нека днес, въпреки предизвикателствата на времето, пред които сме изправени, заедно да градим съвремения облик на страната ни, да защитаваме ценностите и идентичността на Родината ни, стремейки се да работим за по-доброто бъдеще", пожелаха общинските съветници от ПП ГЕРБ-Търговище.
Честит Национален празник!

[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище

вторник 02 март 2021 - 23:02:52
изглед за печат


УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЛАСТ ТЪРГОВИЩЕ, СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ, Поздравяваме Ви по случай Националния празник на Република България - 3 март!
Нека да посрещнем 143-та годишнина от Освобождението на страната ни с чувство на гордост и единение, с дълбок поклон пред саможертвата на всички безсмъртни и велики герои, дали живота си в името на силна, свободна и независима България. Техният подвиг ни задължава да съхраним този родолюбив дух, който да ни води напред, с грижа към настоящото и отговорност към идните дни.

Нека днес, въпреки предизвикателствата на времето, пред които сме изправени, заедно да градим съвремения облик на страната ни, да защитаваме ценностите и идентичността на Родината ни, стремейки се да работим за по-доброто бъдеще!

ЧЕСТИТ 3 МАРТ! ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК, БЪЛГАРИЯ!

С уважение:
ПП ГЕРБ-Търговище


[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище
ПП ГЕРБ-Търговище регистрира 8-членна листа с кандидати за народни представители

вторник 02 март 2021 - 23:01:36
изглед за печат


"Готови сме за предстоящите парламентарни избори на 4 април 2021 година. Структурите на ПП ГЕРБ в област Търговище са мобилизирани, създадена е необходимата организация, съобразена с условията на пандемията. Въпреки трудностите продължаваме напред, всеки ден сме сред хората и работим за тях. А с добрия екип, който сме създали можем да надграждаме постигнатото", коментира д-р Дарин Димитров след регистрацията на листата с кандидати за народни представители от ГЕРБ.

Нейн водач е министърът на енергетиката Теменужка Петкова.

На второ място за вота на избирателите ще се бори Гергана Цонева, юрист с десетгодишна адвокатска практика, заместник-председател на Общински съвет - Търговище.

Трети в листата е Митко Стайков, агроинженер по образование, областен управител на област Търговище, общински ръководител на ПП ГЕРБ-Омуртаг.

На четвърта позиция в листата е представител на коалиционните партньори на ГЕРБ - СДС. Това е д-р Явор Александров, ортопед, областен председател на СДС за област Търговище.


[ Още... ]
Сподели:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Търговище
Отиди на страница       >>  
Правилници
Правилници за устройствата и и дейностите на отделните структури в ПП ГЕРБВидео
Д-р Дарин Димитров: Ще използваме всички парламентарно законови способи, за да предизвикаме нови избориПредстоящи събития
Няма предстоящи събития

Местни новини

Структури

Фейсбук

Случайнa снимка
13.09.2007 - в 24 Часа
Местни избори 2007 - Пресата за нас - 13.09.2007 - в 24 Часа
Брой снимки: 3

Химн на ПП ГЕРБ

Полезни връзки

Новини 2021
ПонВтСрЧетПетСъбНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
 

ИЗБОРИ 2011

Търси ГЕРБ Търговище

Copyright ГЕРБ Търговище. All Rights Reserved