Новина: Кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС за 28 МИР-Търговище гласуваха да продължи градежа и развитието на България
(Категория: Търговище)
Публикувано от admin
неделя 04 април 2021 - 17:02:20"Упражних правото си на глас, за да продължи България европейското си развитие! За да е стабилна икономиката ни, благоприятен бизнес климатът и да продължи реализацията на инфраструктурни проекти.

Доказахме на жителите на област Търговище, че това, което сме обещали, го изпълняваме. Ще продължим да работим за бъдещето на България",това заяви водачът на листата с кандидати за народни представители на коалиция ГЕРБ-СДС за 28 МИР-Търговище Теменужка Петкова, след като пусна своя вот на парламентарните избори днес.


Останалите кандидати за народни представители също бяха активни.Гергана Цонева, втора в листата на коалиция ГЕРБ-СДС, бе подкрепена от сина си Никола. Двамата гласуваха заедно в 15 секция.

"Днес, гласувах за сигурността в държавата ни, за бъдещето на децата ни и за по-доброто, което предстои", каза Гергана Цонева.

Третият в листата с кандидати за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС Митко Стайков упражни правото си на глас в гимназия "Симеон Велчев" в гр.Омуртаг.

"По време на предизборната кампания призовах избирателите, преди да отидат до урните да гласуват - да чуят не кой какво говори и обещава, а кой какво реално е свършил и постигнал. Гласувах видимите резултати в страната ни да продължат, гласувах за европейското развитие на България и регионите", каза Митко Стайков.Рано сутринта своето право на вот упражни и д-р Явор Александров, четвърти в листата с кандидати за народни представители.

"Гласувайки, изразяваме гражданската си позиция и определяме бъдещето си, това на децата ни, на областта и държавата, в която живеем. Гласувах за просперитета, напредъка и развитието на Търговищка област", каза д-р Александров.

Димитър Димитров, на пета позиция в листата, гласува в гр. Попово.Шестата в листата с кандидати за народни представители - Анета Куманова даде своя вот в 26 секция в Търговище, призовавайки повече хора да гласуват на днешния парламентарен вот, за да бъде стабилно новото правителство и да работи в полза на българските граждани.

Седат Мехмедов, седмият кандидат за народен представител на коалиция ГЕРБ-СДС за 28 МИР-Търговище, гласува в гр.Опака, а д-р Анелия Цонева, осма в листата, упражни правото си на вот в гр.Попово, подкрепена от семейството си.


Новина от ГЕРБ Търговище
( http://gerb-targovishte.com/news.php?extend.1486 )